1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 400
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 705
Инфо:

По Дарик радио от 15/00 ч във всички новинарски емисии съобщават за протеста

# 706
оооооп, и по БТВ новините цитираха подробно!

Браво на Генка!

# 707
  • До хладилника, който обичам
В новините по БТВ сме Grinning
Крадецът, ограбил тото-пунк е преди нашата новина, но все пак Grinning

# 708
  • на кой му пука, майна
Инето пратихте ли на  Katra fm прессъобщение
ако не сте да се заема аз.

# 709

ДА

# 710
  • на кой му пука, майна

ДА

ок

# 711
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво момичета, почна се! Hug
Аз имам събрани вече общо около 500 подписа.

# 712
Браво момичета, почна се! Hug
Аз имам събрани вече общо около 500 подписа.

newsm51 БРАВО НА АДАРА!

Самичка събра 500 подписа, а в он-лайн подписката имаме 1200 от цяла България засега

# 713
  • София
Браво момичета.   bouquet Дано има успех протеста.Стискам палци с две ръце и два крака  Peace

# 714
Аз ,вече Ви писах,че няма да се включа в шествието и протеста,защото на 1ви или ще раждам или вече ще съм родила,но това което успях до момента да направя е да се обадя на всичките си познати-поне да ги информирам и да ги агитирам да се включат в подписките.Пратила съм и адреса на който да гласуват он-лайн.Надявам се поне половината от тях да го направят/Включително и от чужбина/...
А на вас момичета-искам само да Ви кажа БРАВО!!!!!-за това ,че подехте инициативата,че направихте толкова много и ,че не се предавате.Одеве във новините на БТВ излъчиха репортаж и за пореден път се убедих във силата на българските майки....Продължавайте и знайте ,че в скоро време ще имате още поддръжници.

# 715
Сега се върнах от следобедната ни разходка и баща ми ми каза , че ни имало в новините по БиТиВи , супер  а  ?!
Добре ли беше представено , разбра ли се добре кога и къде е протеста , усеща ли се подкрепа в излагането на новината  Thinking

# 716
Сега се върнах от следобедната ни разходка и баща ми ми каза , че ни имало в новините по БиТиВи , супер  а  ?!
Добре ли беше представено , разбра ли се добре кога и къде е протеста , усеща ли се подкрепа в излагането на новината  Thinking

Да, Гена Трайкова каза за голяма част от исканията ни!

Аз ,вече Ви писах,че няма да се включа в шествието и протеста,защото на 1ви или ще раждам или вече ще съм родила,но това което успях до момента да направя е да се обадя на всичките си познати-поне да ги информирам и да ги агитирам да се включат в подписките.Пратила съм и адреса на който да гласуват он-лайн.Надявам се поне половината от тях да го направят/Включително и от чужбина/...

Благодарим за помощта! Леко раждане на теб!   bouquet

Последна редакция: нд, 28 май 2006, 22:13 от Ineto

# 717
Момичета ,изпуснах новините по БТВ Cry Гледах канал 1 - нищо за нас! надявам се утре да кажат нещо.

АДАРА, БРАВО СКЪПА! КАК ГИ ОМАЯ ТАКА? Shocked  bouquet

Аз за утре съм дала на няколко места  в големи фирми подписки и вечерта ще мина да си ги прибера, дано успея и аз да събера достойно количество подписи Tired Засега не съм събрала много, само 20-тина Rolling Eyes

Инче, какво ти каза жената от `Монитор`. Какво голямо нещо има предвид?

Много се радвам, че се задействаха нещата, дано всичко мине гладко и добре отразено и най-вече да има ефект.

Дадох писмото на една приятелка, която работи в Канал 1, тя също ще събира подписи утре, дано се задействат малко и да ни отразят добре. Тя ми каза, че вече е говорила и от здравния отдел ще дойдат да отразят протеста Peace

# 718
lavender, благодаря за прекрасната новина  bouquet

# 719
АДАРА  , браво момиче , как събра 500 подписа .
Знам колоко трудно става това , аз съм събрала едва 100  Embarassed и то с помощта на Мактуб
Ще те настигна , да знаеш , само да пратя утре малкото на ясла и ще видиш ти  Wink

Общи условия

Активация на акаунт