1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 316
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 795
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
На протеста са поканени всички които подкрепят исканията ни, подписи също събираме от всички. Не пренебрегваме бащите и тях ги засяга, но основно майките взимат майчинство и детски (сигурно има и изключения), майките организираме протеста и затова е от името на бъдещите и настоящи майки.  Peace

# 796
СрътчатуФка (много мики станахме), добра е идеята, само да бях без детето си, защото не го виждам да седи 2-3-4 часа на едно място (дори да беше в количка), а в градинката поне има къде да ходи Rolling Eyes Peace

Предлагам това място, защото седейки в градинка до нас-ефекта ще е същия. И моето дете няма да издържи. Лично на мен, протест в градинката по скоро ми прилича на форумска среща.   Peace
Но, както и да е.

# 797
  • София
МОМИЧЕТА, ПРЕСТАНЕТЕ СЪС СПОРОВЕТЕ ПО ТЕМАТА!

За добро или лошо началото е поставено, писмото няма да претърпи промяна. Разискванията продължиха достатъчно дълго, много хора изказаха мненията си, и отново казвам, се постарахме да поставим нещата в разумни граници.

В момента нашата задача е предстоящото мероприятие и всичко в страни от него само ни забавя и обърква.
Ако имате желание - помогнете, ако нямате, моля да оставим коментарите за след 1-ви.

Благодаря!
   bouquet

П.С. Относно мястото - 1. молбата е пусната - разрешението получено и 2. по-удобно е за децата

ОК, няма проблем, преставам Simple Smile Все пак, държах да си кажа мнението, нали затова е форум.

Стискам палци да постигнете поне малка част от исканията Peace

# 798
  • Pernik
http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1258

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 13:29 от hAnibal

# 799
  • на кой му пука, майна

Копирайте целия линк заедно с [page]=1258  и поле паст, иначе нищо не излиза  Peace

Това е най-подробната статия, не знам Инето какво мисли по-въпроса /побликувани са сумите от отвореното писмо/, но накрая има линк към ел подписката, БРАВО !

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 13:30 от doniboni

# 800
  • Pernik

Копирайте целия линк заедно с [page]=1258  и поле паст, иначе нищо не излиза  Peace

Това е най-подробната статия, не знам Инето какво мисли по-въпроса /побликувани са сумите от отвореното писмо/, но накрая има линк към ел подписката, БРАВО !

ако е проблем ще кажа да я редактират
Милен Цветков е ок за предаване. Каза да му изпратя тел и имена на хората които ще участват в предаването. Пратете ми ги на лична

# 801
Много добре, че сте направили онлайн подписка. Аз разпратих линка на много познати а предполаган и други са го направили. Снощи (неделя) по БТВ съобщиха за протеста  newsm10

# 802
  • на кой му пука, майна

ако е проблем ще кажа да я редактират
Милен Цветков е ок за предаване. Каза да му изпратя тел и имена на хората които ще участват в предаването. Пратете ми ги на лична

Мисля, че няма проблем, така или иначе ако на 1-ви ще има интервю при Лора Крумова, няма как да не се упоменат цифри

# 803
Копирам се от пловдивската тема

Здравейте  и от мен,

както Вещи вече ви е информирала, пуснахме молбата за шествието. Не вярвам да ни откажат.

Подадох и две покани -  едната до кмета, другата до председателя на Общинския съвет. Дано се трогнат да ни зачетат...

За медийното отразяване - сега толкова, на 1 юни на първите страници!

Момичета и Момчета,

почвайте с плакати и лозунги, не спирайте със събирането на подписи също, можем да ги пратим и във сряда, пък и след това сигурно няма да е излишно

Аз лично за съжаление нямам никакви подръчни средства за плакати, но ще нося едно детско барабанче, с което да вдигаме шум, няколко клоунски маски с големи червени носове и, разбира се, бебешкото шише, пълно с жълти стотинки. Laughing

Момичета, ще помисля за неудобните въпроси и ще ги пусна после.

Относно медиите - вие сте тези, които ще диктуват правилата, ще се съгласявате на интервюта, ако са ви удобни като време и място, същото и с телефонните разговори. Ако се случи да ви поканят по едно и също време на две места едновременно - изберете по-голямата и популярна медия, или насрочете нещо като пресконференция - да кажем по време на протеста. Който не му харесва от медиите, да си търси сам информацията.

За "Часът на Милен Цветков" - тук много трябва да се внимава, той обича да провокира, но хората по телефона масово ще ви подкрепят.  Ако Ханибал има възможност, настоявайте за предварително дадени въпроси от негова страна - така ще сте по-подготвени. Ако имате неформален разговор с него преди предаването, обяснете му човешки, че не сте професионални политици и общественици, и че за първи път заставате пред камера. Ако той е професионалист, ще ви даде възможност да преодолеете първоначалния шок.
А, и още нещо, ако срещу вас покани някой чиновник от МТСП, вие му задавайте неудобни въпроси от рода: имате ли деца, колко е месечната им издръжка, къде играят и спокоен ли сте, когато играят - в този дух.

# 804
  • Pernik
Не мисля че Милен ще ни нападне, а и аз ще говоря с него  Simple Smile
ще го питам за предварителни въпроси и кой друг смята да покани
но като гледам никой не изявява желание за предаването  newsm78
пратете ми на лична кой ще отиде

# 805
Не мисля че Милен ще ни нападне, а и аз ще говоря с него  Simple Smile
ще го питам за предварителни въпроси и кой друг смята да покани

Това ще бъде от голяма полза Peace

# 806
  • на кой му пука, майна
Коала, кой ще застане пред медиите в Пловдив ? Трябва да има все някой който да ни представлява пред тях  Rolling Eyes

Хайде да измислим някакъв предварителен текст за да сме подготвени, ясно е, че всяка би се притеснила от камери и т.н, но ако има нещо, като назубряне на текст  Laughing, ще ни е по спокойно  Peace

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 14:05 от doniboni

# 807
Здравейте момичета, чак сега се докопах до компа, че малия е ужас тия дни ooooh!
ПОканиха ни от БТВ на 1-ви между 8.30 и 9.00
Моля ви кажете колко от вас могат да вземат участие в медийни изяви, защото ако продължат да звънят и от други медии трябва да сме наясно, за съжаление не можем да сме на 100 места едновременно, освен това някой трябва да е навреме на протеста, ако там дойдат точно в 9 да има кой да говори, защото като идем в телевизиите сигурно ще стигнем към 9.30 на протеста

# 808
ДониБони, предварителният ни текст вече е налице - самото отворено писмо. Тъй като медиите го имат, те ще задават въпроси на същата база. Ние трябва да можем да обясним по-подробно исканията си и да се мотивираме.

Момичета, искате ли да поиграем на въпроси и отговори? Аз ще съм лошият репортер, вие добрите майки.

Въпрос първи:

Исканията ви звучат абсурдно, откъде държавата да намери пари, за да ги удовлетвори?

# 809
  • на кой му пука, майна
ДониБони, предварителният ни текст вече е налице - самото отворено писмо. Тъй като медиите го имат, те ще задават въпроси на същата база. Ние трябва да можем да обясним по-подробно исканията си и да се мотивираме.

Момичета, искате ли да поиграем на въпроси и отговори? Аз ще съм лошият репортер, вие добрите майки.

Въпрос първи:

Исканията ви звучат абсурдно, откъде държавата да намери пари, за да ги удовлетвори?

Парите ще дойдат от удръжката на данъци от заплатата на съпрузите ни !

или

Държаваната хазна трябва да се отвори за нашите Слънца, Слънцата на България, а именно ДЕЦАТА НИ !

Така бива ли ?

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 14:41 от doniboni

Общи условия

Активация на акаунт