1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 281
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 930
  • на кой му пука, майна
ДониБони, останах с впечатление, че имаш познати в Катра ФМ. Можеш ли да ги помолиш да ни направят някакво рекламно съобщение за шествието? Да го излъчват по-често?

Аз пак говорих с колеги в "Марица", надявам се на материал за утре, дано Praynig

Собствениците на радиото се падат някакви роднини на мъжо /не съм много наясно-близки или далечни роднини/, но за реклама нали се сещаш, че ще се иска заплащане, все пак не е нещо лично за нас /за мен и мъжа ми/, за да го пускат безплатно  Rolling Eyes  Съжалявам  Confused

# 931
Бу, проблемът е, че поради празника на децата, на нас изобщо могат да ни откажат шествието

# 932
  • на кой му пука, майна

Одеве говорих по телефона с общината да питам за разрешението, но една секретарка ми каза, че молбата, която пуснах вчера, още не била стигнала до ресорния зам.-кмет #Crazy

Пълни постановки  #Cussing out, не била стигнала молбата, лъжат, та се късат чак !
И на мен ми мирише, че май ще има проблеми  #Cussing out

# 933
ХелоУ!

Да се отчета - събрахме се 7-8 майки и досега "бистрихме политиката". Да ви издам под секрет - нЕкои пушИхме, други - пиха бира .... но всичко бе издържано и Ентелегентно.

Много неща си казахме и с Клео довечера ще обобщим всичко, НО няма да го пускаме в темата по разбираеми причини. Ще си разпращаме информацията на личните мейли. Така че, утре, всички имате на разположение 1 ден за зазубряне  Grinning.

Медийните изяви засега:

Днес 16/30 - он-лайн интервю със Салай за ФМ+ - ще бъде пуснато утре сутринта
Утре - 17:15 ч Часът на Милен Цветков - Клео и Инето - елате ни вижте  Wink. Може да звъннете по тел за подкрепа, рубриката е "Гласовете ви чувам"
През деня интервюта в радио "Нова Европа", "Инфо радио"
На 1-ви - 8/30 - сутрешен блок на бТВ - Клео и Инето vs Ширин Местан
8/45 ч  - на живо от мястото на протеста - НТВ сутрешен блок, Мишленце, Адара, Червената Шаркчица, Писна ми, Йедна, Анибал vs зам министърката на МТСП
Пак рано-рано Салай - радио Хоризонт, на път за протеста
На място - който дойде!

Браво, браво...  smile3521  smile3501 6те следя вси4ко...
Аз пратих писмото на един приятел репортер от местната телевизия (не 4е някой я гледа...), и от там може да има вклю4ване

# 934
  • Вече в моята си приказка...
Въпросче към Анибал: а какво става с майките в Перник? Някой, освен теб, ще ходи ли? И някой организира ли нещата?

# 935
хубав въпрос са задали  Confused

# 936
  • Pernik
ами незная дали някой друг ще ходи  Rolling Eyes
доста хора ме попитаха когато се подписваха къде точно е протеста, но незная дали някои ще отиде

# 937
  • на кой му пука, майна

Ама какво ви излиза, като оворя страницата виждам рекламна страница и отразяват 1-ви юни празник на детето с радио ФМ  newsm78

Какъв въпрос са задали ?

# 938
Ама какво ви излиза, като оворя страницата виждам рекламна страница и отразяват 1-ви юни празник на детето с радио ФМ  newsm78

Какъв въпрос са задали ?

Търси тази картинка на страницата, намира се от лявата страна!  Simple Smile

http://www.fmplus.net/ads/adimage.php?filename=protest_baner_175 … ;contenttype=jpeg

# 939
  • на кой му пука, майна

Какъв въпрос са задали ?

http://www.fmplus.net/ads/adimage.php?filename=protest_baner_175 … ;contenttype=jpeg

Това го видях  Grinning
Но не разбрах какъв въпрос са задали и на кого  newsm78

# 940
http://www.fmplus.net/forum/viewtopic.php?t=2554
сега като се замислих въпросът е тъп всъщност, защото то точно обезщетение си се води. ама така изстрелян направо ме стъписа в 1вия момент  Wink

# 941
ИСКАМ ВРЪЗКА С КОАЛА ИЛИ ИНЕТО или някой друг от органайзерите.
Моля да се свържем на СКАЙП coeur71 Praynig Praynig

# 942
   И в Силистра се опитваме да организираме нещо по местните медии! Не че са от национално значение, но дори и в най-малкия град ако има отзвук ще е добре дошло според мен!  Peace

# 943
Преди малко се обадиха от ФМ+ говорих на кратко за какво иде реч, не знам колко точно съм се изказала, но като за първа изява даже и името си произнесох правилно:)) Друга ми е обаче мисълта журналистката каза, че утре цял ден ще е посветен на този въпрос, та ще има възможност да се обаждаме по телефона и дадаваме мнение надявам се да включат повече майки.

# 944
  • Вече в моята си приказка...

Какъв въпрос са задали ?

Това го видях  Grinning
Но не разбрах какъв въпрос са задали и на кого  newsm78

Това е написано във форума на ФМ + Това е въпросът, за който става въпрос!

vania написа:
На първи юни настоящи и бъдещи български майки ще протестират срещу социалната политика на държавата по отношение на обезщетението за отглеждане на дете до 2 годишна възраст и детските надбавки.

Нещо аз ли не разбирам или според някои майки, да родиш дете означава да си причиниш щета и съответно държавата трябва да те обезщети Question А и тези деца за държавата ли се раждат или за наша радост... ?

Общи условия

Активация на акаунт