1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 237
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 005
И аз смятам, че трябва да дадат повече информация. Какво значи да се солидализираме? Имат ли някакви искания и претенции към нас и към мероприятието? Може би ще държат исканията да са отправени и от тяхно име?
Сутринта гледах Масларова при Коритаров, която коментираше вчерашния митинг, и накрая Коритаров заключи, че задаващите се протести и митинги могат сериозно да разклатят правителството, та в този ред на мисли е възможно от КНСБ да се възползват и да трупат точки на наш гръб. Най-добре е, според мен, ако искат да ни подкрепят - да дойдат утре на протеста и да кажат, да, ние от КНСБ подкрепяме българските майки и заставаме зад тяхните искания. Това е.

# 1 006
И аз смятам, че трябва да дадат повече информация. Какво значи да се солидализираме? Имат ли някакви искания и претенции към нас и към мероприятието? Може би ще държат исканията да са отправени и от тяхно име?
Сутринта гледах Масларова при Коритаров, която коментираше вчерашния митинг, и накрая Коритаров заключи, че задаващите се протести и митинги могат сериозно да разклатят правителството, та в този ред на мисли е възможно от КНСБ да се възползват и да трупат точки на наш гръб. Най-добре е, според мен, ако искат да ни подкрепят - да дойдат утре на протеста и да кажат, да, ние от КНСБ подкрепяме българските майки и заставаме зад тяхните искания. Това е.

Подкрепям Премаман.

# 1 007
Момичета, ако приемете едно дистанционно мнение...
*Ще има много реплики против_правилният отговор е_ "Цифрите в откритото писмо, ОБОБЩАВАТ в голяма част мнението на мноzинството от българските майки и баЩи.Очевидно, е че предвид състоянието на икономиката ни не можем да иzискваме zадоволяване на всички претенции. Държавата не е длъжна да отглежда децата ни, но е хубаво да преориентира интересите си и ПОНЕ да не ни пречи да го правим."
* Не иzполzвайте реплики от тип "Учителите искат съЩо увеличение, ама и те не каzват от къде Ще дойдат парите"...zвучи много гроzно_един вид  моята къЩа се срути, ама и на комШията бутна
*Ако иzполzвате това zа zаплатата, одръжките и колко пари се събират zа 30 години_бъдете много внимателни, zаЩото преди 5_7 години СРЗ е била по_ниска, по_добре е да цитирате цифрите и директно след това да иzтъкнете, че така Ще се стимулират много хора осигуряваЩи се на МРЗ по една или друга причина да иzляzат от "сивият сектор" и да предявт открито претенции zа осигуровки на РРЗ

Надявам се да не го приемете zа zаяждане, но като беzпристрастен наблЮдател тия неЩа ми правят впечатление.

п.п. Хриси, Кали днеска цял ден инсталирам какволи не по компа, z да ви гладам утре Laughing...СТИСКААААМ ПАЛЦИ Hug

Тами, аз утре съм сама срещу Директорката на Агенцията за социални помощи от 7.20 по канал 1 и после срещу зам-министърката на труда и соц. грижи по Нова от 8.45 и ме е хванало шубето яко Embarassed Вярно е , че съм била менекенка 7 години, но е друго фръц- пръц пред камерата и айде - кой откъде е, а сега трябва да се говориииии Tired А аз си глътвам граматиката яко като ми сложат камерата срещу мен Rolling Eyes

В тази връзки, момичета, започваме да се събираме от 8 часа, понеже  ще има голям медиен интерес по сутрешните блокове, които са до 9 часа, така че ако има желаещи, моля неко ни подпомогнат, защото на мен от 100 места ми звъняха, а няма как да се разкъсам bowuu Моля ви да вземете участие кой с каквото може  bouquet Имаме да опъваме и плакати и да си сглобяваме масичка за подписката, някой трябва цял ден да се заеме с привличане на минувачите за подписване, смятам че АДАРА вече си доказа уменията в тази насока. Също ще трябва някой да номерира подписите, нещо, което не успяхме да свършим newsm78 Така че кой с каквото може - нека помага!

# 1 008
По-добре откажете на КНСБ.
Какво, не са се сетили за това ли?! Като искаха увеличение на заплатите, да бяха поискали и по-добри условия за гледане на дете.
Защо сега?
Ще приемат техните искания, при някакви условия и до там.
Това е мое мнение. Аз не бих приела.

# 1 009
  • на кой му пука, майна

аз утре съм сама срещу Директорката на Агенцията за социални помощи от 7.20 по канал 1 и после срещу зам-министърката на труда и соц. грижи по Нова от 8.45 и ме е хванало шубето яко Embarassed Вярно е , че съм била менекенка 7 години, но е друго фръц- пръц пред камерата и айде - кой откъде е, а сега трябва да се говориииии Tired А аз си глътвам граматиката яко като ми сложат камерата срещу мен Rolling Eyes

Мишленце, Клео и Инето, успех пред медиите  Peace

# 1 010

аз утре съм сама срещу Директорката на Агенцията за социални помощи от 7.20 по канал 1 и после срещу зам-министърката на труда и соц. грижи по Нова от 8.45 и ме е хванало шубето яко Embarassed Вярно е , че съм била менекенка 7 години, но е друго фръц- пръц пред камерата и айде - кой откъде е, а сега трябва да се говориииии Tired А аз си глътвам граматиката яко като ми сложат камерата срещу мен Rolling Eyes

Благодаря Cry Embarassed И на вас  успех утре и нека поддържаме връзка по телефоните, нали? Хубаво е да знаем навсякъде как върви, защото в 12.30 ще връчваме подписката  и ще е фул от медии ooooh! Crazy

Мишленце, Клео и Инето, успех пред медиите  Peace

# 1 011
Момичета някой може ли да запише предаването по Нова?Мога ли да го гледам някьде в нета?

# 1 012
Момичета някой може ли да запише предаването по Нова?Мога ли да го гледам някьде в нета?
Уф, включих се-в НОВА в предаването. Кратка репетиция за утре. Crazy Party

# 1 013
      Ехххх амааааааааа, какви хубави и оправни съфорумки имаме! Hug
     Само така! А тия баби и разни други, дето се включват с разни странни предложения - не ги разбирам  newsm78!

# 1 014
Тая с парното що ли се включи изобщо?
Аз исках да се свьржа ама заради тея бабки не можах.Щях да го питам аз господин Цветков като си е позволил в най-трудните времена да има дете означава ли това ,че трябва деца да иамт само заможните хора?Другите кво?Да духат супата?

# 1 015
Подкрепям премаман, против съм!!!!
Просто желаят да ни използват като ракета-носител.
Като екс-даскал съм била член на КНСБ-всичко е КОНЮНКТУРА. #2gunfire

# 1 016
  • София
.Щях да го питам аз господин Цветков като си е позволил в най-трудните времена да има дете означава ли това ,че трябва деца да иамт само заможните хора?Другите кво?Да духат супата?

А аз щях да го попитам, защо не се решава на второ дете, след като ОНЕЗИ времена са отминали, нищо че е развидин, тово е отскоро.

# 1 017
  • на кой му пука, майна
Този Милен само ни дръпна назад, вместо да помогне  Confused

БРАВО НА ИНЕТО, КЛЕО И ДРУГАТА МАМА, СОРИ НО НЕ РАЗБРАХ КОЯ Е

# 1 018
  • София
След като изгледахме предаването по НТВ коментара на мъжа ми по отношение на Милен Цветков беше:
"Мария-Антоанета: "Като няма хляб да ядат пасти!"

# 1 019
Другата мама е Бу.
Браво на момичетата.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт