1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 083
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 185
  • на кой му пука, майна
Мишленце, теб ли те интервюираха сутринта на живо от протеста в предаването с Лора и онзи мазен адвокат  Close ?
(

Да, аз говорих основно - жената в розово Flutter Много се бях напушила, много малко време ми дадоха и тоя чичка като нямаше какво да каже и ни подкара за количките, това му беше основната грешка Joy Стана просто смешен Laughing

Ооо, да, количките  Close, идиот, обаче Лора беше твърдо зад вас, веднага ви защити и го прекъсна с думите"Ооо, моля ви се, смятате ли, че тези жени щяха да са там, ако им стигаха парите и каза на операторите, моля пуснете новини  Laughing

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 15:39 от doniboni

# 1 186
Мишленце, теб ли те интервюираха сутринта на живо от протеста в предаването с Лора и онзи мазен адвокат  Close ?
(

Да, аз говорих основно - жената в розово Flutter Много се бях напушила, много малко време ми дадоха и тоя чичка като нямаше какво да каже и ни подкара за количките, това му беше основната грешка Joy Стана просто смешен Laughing

Ооо, да, количките  Close, идиот, обаче Лора беше твърдо зад вас, веднага ви защити и го прекъсна с думите"Ооо, моля ви се, смятате ли, че тези жени щяха да са там, ако им стигаха парите и каза на операторите, моля пуснете новини  Laughing

Да, ние слушахме по един високоговорител какво се случва в студиото, Лора Крумова  много ме изкефи  bouquet

# 1 187
И в пловдивския 24 часа днес има водещ материал, и там се появява Зачатие, даже и двете точки за секциото и осиновяването ги има, сигурно журналистите са попаднали на по-преден вариант на отвореното писмо. Нищо. В това няма нищо лошо

# 1 188
КОАЛА-поклон и благодарности за организацията в Пловдив.  bouquet

# 1 189
ето малко снимки и от пловдивското шествие  
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=54301

# 1 190
  • на кой му пука, майна
А също така каза, че пак ще ви покани тези дни в предаването, а този адвокат реши да се самопокани, но Лора му каза, "аз не бих ви поканила, защото ме е страх, че тези жени ще ви изядат, вярвайте ми "  Laughing

# 1 191
mishlentze, чудесно се справихте!

# 1 192
Уви, моята щерка категорично отказа да седи в градинката Confused Embarassed Съжалявам, че не можахме да бъдем част от самия протест, за другия протест ще намеря кой да я гледа, за да съм там Rolling Eyes Надявам се да е скоро

# 1 193
  • София
А също така каза, че пак ще ви покани тези дни в предаването, а този адвокат реши да се самопокани, но Лора му каза, "аз не бих ви поканила, защото ме е страх, че тези жени ще ви изядат, вярвайте ми "  Laughing

Каза му също, че ако го покани трябва да дойде с охрана  hahaha Нещастник - откъде го бяха намерили този темерут незнам  newsm78

# 1 194
Аз не очаквах толкова малко мами да се отзоват и направо се ядосах.Всеки чака някой друг да върши работа,а после,когато дай боже  Praynig се получи нещо,всички ще се възползват.Според мен трябваше градинката да е пълна с майки и детски колички.
Не всички можем да даваме интервюта,но поне присъствие пак е нещо.
Браво на организаторите   bouquet   bouquet.

# 1 195
  • София
Аз не очаквах толкова малко мами да се отзоват и направо се ядосах.Всеки чака някой друг да върши работа,а после,когато дай боже  Praynig се получи нещо,всички ще се възползват.Според мен трябваше градинката да е пълна с майки и детски колички.
Не всички можем да даваме интервюта,но поне присъствие пак е нещо.
Браво на организаторите   bouquet   bouquet.

Същото и аз си го мисля и го написах в Клюкарника !  Naughty

# 1 196
  • До хладилника, който обичам
Чудесно е, че БТВ ще прави още предавания по проблема. Може би този път ще поканят повече майки? Мисля, че протеста ни засяга голяма част от българските майки.

# 1 197
Бу не са само майките ,а цялото общество-бащи,баби,дядовци и т.н.
Днес една баба ме спря и ме попита:Момичета за какво стачкувате?Обясних й.А тя толкова се зарадва и каза да продьлжаваме в сьщия дух.

# 1 198
  • София
Не може да се каже колко майки са били на протеста. Един са си тръгвали, други са идвали. Всеки от дошлите малко или много се е съобразил с режима на детето си.
Аз бях там в 12,15ч. някъде, защото нямаше как да измъкна малкия по-рано от къщи, а по това време много вече са си били тръгнали. А уж за 12,30ч.-когато се връчи подписката, трябваше да има най-много хора......

# 1 199
  • на кой му пука, майна
По канал1 току що дадоха интервю с Инето, но беше доста кратко

Общи условия

Активация на акаунт