1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 050
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 245
   Момичета, сега по ТВ 7 ще има репортаж!

# 1 246
  • Sofia
Подписах подписката, но мисля че тази схема само ще стимулира циганите да продължават да раждат нещастни дечица и да ги захвърлят на улицата. Според мен държавата трябва не да отпуска помощи, а да помага чрез данъчни облекчения върху семейния доход, но не сегашните чисти 80лв за година за дете, а примерно 800... Така ще се стимулират да имат деца семейства, където поне единия родител има работа и могат да осигурят условия да расте това дете нормално.

P.S. Съгласих се за размера на буквите

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 19:26 от taigi

# 1 247
ПРивет от Бургас!
Къде да пратим подписите дето ги събрахме днес?
Дайте адрес моля на лични!!!
За 3 часа с количката събрахме около 150 а и други майки събираха!
Ще ни дават по СКАТ+ в 19:30 който има да гледа Laughing
Целувкииииииииииииии

# 1 248
  • на кой му пука, майна
Коала  Laughing даваха те по евроком Пловдив  Laughing, шествието също е заснето и изглеждаше  внушително  Peace

# 1 249
  • София

Подкрепям за всичко, освен за размера на буквите Laughing

# 1 250
     Майчета, гледах новините по ТВ 7! Като цяло добре беше отразено, но казаха, че протеста е подкрепен от сдружение " Зачатие"!!!
     По БТВ пък Ани Салич каза, че искаме по 250 лв майчинство или 100% от брутния доход  Shocked! Това незнам къде го прочетоха  newsm78! Ако аз нещо не съм разбрала - поправете ме!!!
      Съобщиха, че от Столична община са се свързали с майките с целс реща след 1 седмица, за да обсъдят какво може да се направи за откриването на повече детски заведения и кухни! Има ли нещо вярно!!!
       Много се гордея с всички съфорумки!  Hug

# 1 251
Ето малко снимки от нас днес.

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12140&AlbumId=54392

# 1 252
mishlentze ,гледах преди малко бтв,много добро изказване!  bouquet

# 1 253
Има вярно  Laughing
Аз разговарях с зам.кмет г-жа Фандъкова и чакам мейли от нея , които в последствие ще обсъдим  
Поканиха ни като гости на 8 юни , за да обсъдим проекто закона за приема в градине и за детските кухни
Когато го получа ще уведомя всички ви , за да разберем вашето мнение по въпроса  и да помогнете с предложения

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 20:10 от писна ми

# 1 254
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво на пловдивчанки!   bouquetИзглеждате много добре с тези плакати по количките и банера! Hug. Аз сега ще гледам новините по канала, дано кажат и за вас!

Гледах ги! Бяхме първата новина което ме учуди, но е чудесно! Споменаха и за шествието в Пловдив. Peace Дано след това отразяване се включат още хора и ни обърнат по-сериозно внимание.

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 20:07 от adara

# 1 255
БРАВООООООООО
По БиТиВи в централните не беше зле
А и тази депутатка дето каза
"значи има милиони за ИРАК а за майките няма"
Добре прозвуча.......ама лошото е че ТИЯ само пред медиите така говорят.....а после като доиде верния момент се ослушват

Не мога да гледам по Канала.......отивам да храня гладника

# 1 256
  • на кой му пука, майна
Пак нищо по канал1 за Пловдив, нямаше коментари от наша страна просто вкараха един кадър и толкоз  Rolling Eyes, а толкова се постарахме да говорим с тях, особенно Бу и Коала, аз също се вместих в интервюто, но никоя от нас не я излъчиха  Confused

Димек се получава, че дори и шествието не отразиха, само по нашия си евроком, но той се излъчва само в Пловдив, това значи, че като национална отразеност за Пловдив няма нищо !  Rolling Eyes Нито шествие, нито интервюта  Rolling Eyes

# 1 257
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Пак нищо по канал1 за Пловдив, нямаше коментари от наша страна просто вкараха един кадър и толкоз  Rolling Eyes, а толкова се постарахме да говорим с тях, особенно Бу и Коала, аз също се вместих в интервюто, но никоя от нас не я излъчиха  Confused

Димек се получава, че дори и шествието не отразиха, само по нашия си евроком, но той се излъчва само в Пловдив, това значи, че като национална отразеност за Пловдив няма нищо !  Rolling Eyes Нито шествие, нито интервюта  Rolling Eyes

Наистина е неприятно и нечестно, но важното е, че хората ще знаят, че не протестират само софиянци и следващия път ще се включат повече хора. Peace

# 1 258
БРАВООООООООО
По БиТиВи в централните не беше зле
Добре прозвуча.......ама лошото е че ТИЯ само пред медиите така говорят.....а после като доиде верния момент се ослушват

Не мога да гледам по Канала.......отивам да храня гладника
Тази депутатка е Стела Банкова от АТАКА.
Само тя и лекарката ни обърнаха някакво внимание въобще.
Аз говорих със Стела на 4 очи след интервютата и си казахме доста истини лице в лице.....тя е съгласна за много неща, но някои просто не смея да ги упомена тук...... Rolling Eyes

# 1 259
  • София

Банкова, от Атака, или поне преди беше там newsm78

А милионите са 1 милиард до сега, като още ще се дават...

Общи условия

Активация на акаунт