1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 143
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 470
  • на кой му пука, майна
Ето ме  Hug
Явно първа съм се прибрала Simple Smile Не виждам критики и похвали - чакам  bowuu

Джули, разправяй, де, аз не хващам 7 дни  Tired

# 1 471
  • София
Ами какво да разправям - водещата е страхотна. Много земен и открит човек. Мисля, че се справихме добре, но при един въпрос и трите си глътнахме езика, а именно за неосигурените, но здраве да е. Жалко, че не го повтарят да го изгледам и тогава мога да преценя. Да кажат тези, които са го гледали. Доста поговорихме, но и доста неща не казахме - това е моето мнение. Уж имахме 20 минути, а не ги усетихме  ooooh!

# 1 472
jullianna, сигурна съм, че сте се справили прекрасно!
Видя ли, че не е страшно?

Много ме е срам, но докато чаках предаването съм задрямала до бебка и  Embarassed много съжалявам.

Разкажи подробно, моля те! А кой беше 3-тия? Да не би Шарки да се е престрашила да дойде?

# 1 473
И аз не можах да го гледам  bouquet #Crazy ужас
Елена, айде мила разказвай и ти, как мина?
Само неразбрах по ТВ7 или 7 дни?
Не че вече има смисъл..........

# 1 474
Браво момичета,
Чудесно се справихте

20 минути..................закъде
За тази тема трябват часове Simple Smile
Нали казахте най-важното.....
освен това го казахте спокойно и ясно
много е важно да не се разпалиш в такъв момент
за да не ти се размият мислите Simple Smile

Не се нервирайте на Джи
Направихте от нищо...нещо
Това е по-важно

хора много.....мнения различни
на нея 160 лева може да й стигат.....
да каже как ги разпределя..... може да научим и ние как да ни стигат Simple Smile

# 1 475
   Здравейте! В 7 дни мисля че се справихме много добре.Надявам се все пак някой да го е гледал и да каже.За добро или лошо аз говорих най-много и доста неща и не казахме но следващия път.водещата ни подкрепяше и мина гладко

# 1 476
   Здравейте! В 7 дни мисля че се справихме много добре.Надявам се все пак някой да го е гледал и да каже.За добро или лошо аз говорих най-много и доста неща и не казахме но следващия път.водещата ни подкрепяше и мина гладко

Елииииии, дай подробности. Кои бяхте? Какво ви питаха? Вие какво отговаряхте? Всичко, всичко!

# 1 477
   Каза че и се върти идея да подбере и журналистките да направят подписка в наша подкрепа.иска да държи връзка с нас за следващите ни действия.

# 1 478
  Каза че и се върти идея да подбере и журналистките да направят подписка в наша подкрепа.иска да държи връзка с нас за следващите ни действия.

Мила какви въпроси ви пита?
Има ли да се ходи в някои други медии?
И какво ще предприемем по-нататък?
Хубаво е от рано да решим.... Laughing

# 1 479
  Бяхме аз бедствието и джули.Не споменахме нищо за подоходното облагане-аз се сетих но не посмях, защото темата не ми е позната добре EmbarassedСъщо никоя от нас не посмя да каже че за неосигурените предвиждаме 160лв.(Предпочитам да не подхващам темата за ромите че ставам зла) #Cussing outи като казваме че 160 лв не стигат не ми се стори удачно да кажа че ги има в предложението.както и на събеседничките.сега не се сещам за друго.да се включат още гледали
казахме че ще продължаваме да протестираме докато не се осъществи пряк диалог с нас и не се вземат предвид исканията ни.осъдихме и двата законопроекта

# 1 480
Браво , момичета , не съм ви гледала , че бях на работа , но съм сигурна , че сте се справили .
Претръпнахте ли , че според мен с такиве изяви тепърва ще се започне .
А протест на 1 юли ще направим ли ?
Искам мнение и за протестите в почивен ден , дали ще има ефект от тях ?

# 1 481
  ...Също никоя от нас не посмя да каже че за неосигурените предвиждаме 160лв.....

Ели бе, добре че нищо не сте казали. Ми ние за неосигурените не сме писали нищо, т.е. не искаме промяна.  Naughty

# 1 482
   Да попитам сега на къде?ще чакаме да ни поканят или ще продължим с протестите?
(мерси за одобрението Ине)

# 1 483
   Да попитам сега на къде?ще чакаме да ни поканят или ще продължим с протестите?
(мерси за одобрението Ине)
Ами поканени, непоканени аз съм за протест на 01.07 - небива да ги оставяме намира. Докато не станем тяхна приоритетна задача...
Проблема е че ако е почивен ден - ще има само медийно отразяване, а ако е делничен ден много от майките пак няма да могат да дойдат....
Давайте да решаваме

# 1 484
майки, които изобщо не вярват в тези искания и няма да ви казвам какво мнение имат за вас, тези които сте ги измислили.Хората искат нещо да се промени, дори и малко, щом веднъж се е тръгнало натам нищо чудно и това което искате в момента да стане на един по-късен етап,не отведнъж!Нека да караме по-спокойно!Това е. 

То от каране "спокойно" до тук сме го докарали.
 Отдавна трябваше да се надигнем, евала за което на mishlentze, която даде старт на темата и на всички, които активно се включиха в осъществяване на идеята. Аз нямам право да говоря, защото само подкрепях без да се включа в организацията, но даже и от тази позиция си мисля, че най-лесно е да критикуваш от дивана или от кафенето без да си помръднеш малкия пръст, а после на готово. Че кой не иска така. Ама хайде малко уважение към хората които са се нагърбили да "оправят живота" на Българските майки. Луди са нали, че искат жените в България да живеят малко по-добре и по-достойно, ама още по-луди са тия дето седят и чакат да им падне от небето........

Деби, Насинда започна темата в дира и после я прехвърлихме и изгладихме тук, така че тя има заслугата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт