Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 460
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
честно казано се изненадах като видях Огнянова в леглото - мислех, че си е отишла след това...хм, отношение
Казвам ви, Зорница трябва да бъде канонизирана Grin
Първо, запази самообладание, после реагира по за мен лично най-добрия начин - просто се махна, докато той се успокои, щото да се опитваш да водиш разговори с човек в състояние на афект е безсмислено. След това дори я видяхме, че го прегръща, докато спи. Когато се събуди, първото, което го попита, беше дали е спал, тоест продължава да е загрижена за него. И когато цялото това нещо се възнагради с неговата усмивка - праааас, айде, Зорке, стига ти толкова, време е да бъдеш зарязана.

Предлагам на сценаристите пети сезон да го посветят на това как Зорница, зарязана за втори път по брутален начин, си гледа детето сама, студена като камък към всички и цял сезон някой мъж се опитва да се сближи с нея, а тя не поддава Grin

# 226
Тогава със сигурност ще се отървете от мен. Сериала окончателно ще спре да ме интересува с такова продължение.

# 227
  • Кърджали
Ми то след тива което преживя това момиче с Виктор Банков, след цялотп и търпение и накрая да я оставят зарязана... Направо монахиня ще и се прииска да стане...

# 228
Ами, yahoo, мисля, че сценаристите ни доказаха, че са безбрежни полетата на тяхната извратения Grinning
Иначе сега ми е интересно как ще реагира Зорница, като Банков ѝ каже, че трябва да замине - ще го подкрепи ли или ще изиска от него да не се отказва от детето си?
Разбира се, в духа на нашите нови приятели, сценаристите, за да е напълно завършен образа на доцента, може да ѝ каже, че отива само да види какво е положението и оттам да ѝ прати един смс, че няма да се връща Laughing

# 229
Продължавам да съм настроен поне частично оптимистично, че няма да стигат до извращения за финал преди Коледа.
Естествено, че ще го подкрепи. Кога не го е правила?

# 230
Винаги досега, но до момента го правеше само за сметка на себе си. Сега е намесено детето й.
Аз мисля, че той ще замине за Германия сега и единственото оптимистично, което ще ни се случи, е че няма да знаем до началото на пети сезон дали ще се върне Grinning

# 231
  • Другата България
Продължавам да съм настроен поне частично оптимистично, че няма да стигат до извращения за финал преди Коледа.
Естествено, че ще го подкрепи. Кога не го е правила?
Аз вече не съм настроена оптимистично. Crossing Arms
След двата последни епизода /в първия - нищо, във втория - всичко/, залагам на отворен край във всяка двойка с изключение на Наталия и Калин - там поне са ясни нещата...уж.
Вяра - Борис, Мазови, Стаменова - Врабчев, Васко - Жекова, Галя - Пецан - въпросителните са доста и трябва да има интрига за следващия сезон.
Разбира се, най-голяма ще е при Банков - Огнянова.

# 232
Харесвах доскоро повечето герои през всичките сезони и понеже всеки си беше с много плюсове и минуси та не можеше да ме грабне дотолкова, че да ми стане любим и съответно нямах предпочитания през колко драми ще го прекарат и колко пластове в образа му ще разкрият. Сега когато видях един достатъчно чист образ, който ме грабна може би и защото в голяма степен се препокриваме вече не ми е безразлично  колко ще го измъчват. Да си добър, уравновесен, търпелив, честен, винаги прощаващ, съчувстващ на болката и страданието на другите и т.н. положителни качества и да я оставят зарязана самотна и бременна на финала няма да е никак оптимистично, каквото и да я чака в пети сезон.

# 233
Aз не мога да си представя как биха развили образа на Огнянова без Банков. Толкова свикнахме да тичат един след друг, то цял сезон това правят, че наистина не мога да си я представя, определно ще мине във второстпенна роля.
За отношенията със съпругата му, ако не е изпаднала в кома в следствие на катастрофата, напълно е възможно след тази опостушаваща загуба на детето им, да е имало разрив в отношенията им. Hо все пак, при случилото се и с нея, се е натрупало чувство на вина, а и чувството му на дълг е доста силно развито, така че не мисля, че ще я изостави в безпомощно състояние. Защо иначе толкова време поддържа живота й и както разбрахме след снощния епизод, заплаща със собствени средства скъпоструващите медицински грижи. А и все още пази халката си.

# 234
  • София
Затова трябваше да реши първо въпроса с жена си и после да се отдава на любов.
Кой може да каже колко ще продължи комата? Много години...и в това време той какво да прави?

Мен ме изненада реакцията му "Не мога да заменя...(името на детето)". Кой те кара, бе, другото дете не значи, че се отказваш от починалото.  #2gunfire

# 235
Банков си я обича жена си, не се съмнявайте в това. Ненапразно акцентираха върху това как той гледа снимката й и се колебаеше дали да се обади на Огнянова.
А има и нещо друго - това, че е болна, поставя на преден план чувството му за дълг. А опитът ми показва, че хората обикновено поставят чувството за дълг най-отпред.

# 236
  • Другата България
Мен ме изненада реакцията му "Не мога да заменя...(името на детето)". Кой те кара, бе, другото дете не значи, че се отказваш от починалото.  #2gunfire
А мен това с донора. smile3516
Aз не мога да си представя как биха развили образа на Огнянова без Банков. Толкова свикнахме да тичат един след друг, то цял сезон това правят, че наистина не мога да си я представя, определно ще мине във второстпенна роля.
За отношенията със съпругата му, ако не е изпаднала в кома в следствие на катастрофата, напълно е възможно след тази опостушаваща загуба на детето им, да е имало разрив в отношенията им. Hо все пак, при случилото се и с нея, се е натрупало чувство на вина, а и чувството му на дълг е доста силно развито, така че не мисля, че ще я изостави в безпомощно състояние. Защо иначе толкова време поддържа живота й и както разбрахме след снощния епизод, заплаща със собствени средства скъпоструващите медицински грижи. А и все още пази халката си.
Съгласна съм напълно с това мнение. Peace

# 237
Когато е афектиран, може да каже всичко, дори и абсурдни доводи. Тя Зорница и затова се оттегли виждайки, че не е сега момента да продължат този разговор. Повече ме подразни той на сутринта когато след дълго размишляване успя само да каже едно "Съжалявам за снощи". Дори и без истинско извинение тя го гледаше отново с един толкова разбиращ и съчувстващ на терзанията му поглед, сякаш нищо не се беше случило.

# 238
  • Другата България
Ааа, това че е афектиран не значи, че може да изпляска всичко, минало му през ума на прима виста. Все пак срещу теб има човешко същество, което ти има някакво доверие, чувства, носи детето ти - което само не се е сътворило, двама са го сторили Mr. Green. Така че това с афекта малко издиша.
Наталия как реагира, когато Калин я жегна с бебето - че не знае с кого е била през времето, в което беше в депресия? Тръшна му вратата и си тръгна.

# 239
Аз не го оправдавам, но казвам само, че тогава бих приел, че може на всеки да се случи да каже и нещо за което по-късно ще съжалява. Направих само сравнение с това как след като вече е премислил дори не се извини истински, т.е. все още не осъзнал, че я е наранил.
Наталия се върна само заради бебето. Тогава не бяха точно ясни нейните чувства към Калин. Сравнение не може да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт