Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 175
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Можем само да се радваме, че не това беше финалната серия въпреки, че беше достойна за финал.
Определено епизода щеше да бъде убийствен финал и съспенс.

# 61
  • Разпиляна във въображението
Банков и Зорница бяха като двама съквартиранти. Никаква любов не усетих между тях.

Реакцията му за мен бе напълно разбираема. Не стига, че през деня го заплашваха със скандал, намесиха съпругата му в кома, ами се прибира у дома и Зорница му го сервирира това още без да се е съблякъл. Хвана го неподготвен. Бях още повече  изумена как му седна в скута и почна да го прегръща и целува. За Бога, жено, той е загубил дете! Много тъпо ми стана. Уж чувствителна, деликатна. Трябваше по друг начин да подходи. От друга страна той пък будува една нощ и реши, че няма проблем. Да се питаш какво изобщо чувстват тези хора.

За събуждането на жена му - според мен нищо няма да стане. Не я очаквам.

Казах ли ви, че Петър и Галя са си добре Simple Smile

Виолета няма да я коментирам.

# 62
  • София

В смисъл, че няма да се съберат ли имаш предвид?

# 63
Почивай в мир, Вили! Sob

# 64
За Буковска няма достоен суперлатив...
Жалко, че няма да я гледаме повече.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 21:38 от Г-жа Рамацоти

# 65
Това със събуждането на жена му, особено в този момент, удари дъното, чак го изкопа! И толкова тъпа беше сцената, че Вергов чак го досмешаваше, поне така ми се стори, не успя да я изиграе даже като хората. Но тя и Буковска, която е великолепна актриса, нямаше да може да я изиграе тази тъпотия, която са сътворили сценаристите.
Зорница и тя малоумно му го сервира на Банков.

# 66
Това което усещам е, че позвъняването от Германия може и да е нагласено от министъра. Да го накара да иска да замине, но да не може понеже са му предявили обвинение за кражба на 4млн. и е следствен. За да го притиснат и да се съгласи на всичко за да може да замине.

# 67
  • София
Това което усещам е, че позвъняването от Германия може и да е нагласено от министъра. Да го накара да иска да замине, но да не може понеже са му предявили обвинение за кражба на 4млн. и е следствен. За да го притиснат и да се съгласи на всичко за да може да замине.

Хрумна ми за момент това, но не може ли да се провери твърдо лесно?

# 68
За Буковска няма достоен суперлатив...

Разбира се!

Добра игра за селски самодеен драмсъстав!!!

Weary

# 69
Да, може и така да са го замислили...но ако Захариев занесе телефона на Виолета, ще държи в ръцете си министъра.

# 70
Занася го, дават го в промото.
Друго ме вълнува обаче. Той способен ли е да изостави Зорница завинаги, при положение, че тя носи неговото дете? Дори и да замине, би трябвало да се върне или не знам точно какво, ситуацията е безумна, но след всичко дето тя изтърпя (светица трябва да я направят, егати), накрая и да я оставят самотна,изоставена и с дете...какво им е направила на сценаристите, та така я тормозят?!

Мириел, и аз си помислих същото - ако половинката ми е загубила дете, ще съм доста предпазлива и притеснена как ще реагира на новината и със сигурност няма да бия тъпана преди да разбера дали е ок. Което обаче по никакъв начин не го оправдава. Мен повече ме изуми факта, че тя не го беше изритала да спи ба дивана Grinning

# 71
  • Варна
Много пишете не. Мога да сваря да ви изчета... Браво
Найстина силни бяха сцените със сем. Захариеви, мъчно ми е за Вили аз много си я харесвах но за едно е права там където отида всички са еднакви...
Банков и Зорница ми приличат на Евгения и Иван без никакво чувство... Точно съквартиранти... Очаквам погребението да е много красиво...

# 72
  • ту тук, ту там
Скрит текст:
Банков и Зорница бяха като двама съквартиранти. Никаква любов не усетих между тях.

Реакцията му за мен бе напълно разбираема. Не стига, че през деня го заплашваха със скандал, намесиха съпругата му в кома, ами се прибира у дома и Зорница му го сервирира това още без да се е съблякъл. Хвана го неподготвен. Бях още повече  изумена как му седна в скута и почна да го прегръща и целува. За Бога, жено, той е загубил дете! Много тъпо ми стана. Уж чувствителна, деликатна. Трябваше по друг начин да подходи. От друга страна той пък будува една нощ и реши, че няма проблем. Да се питаш какво изобщо чувстват тези хора.

Абсолютно съгласна с това мнение! Peace

# 73
  • София
Предполагам, че Зорница е била много ентусиазирана и за това не се съобрази.  Rolling Eyes

# 74
  • Разпиляна във въображението
В смисъл, че няма да се съберат ли имаш предвид?

В смисъл, че лично аз не очаквам да е "добре". Мисля, че писах, че виждам бъдеще за Банков-вдовец и Зорница, а вече и дете.

Fairy, тя е заспала, а той е отишъл при нея, седнал, мислил, мислил, мислил... А и тя е доказано зависима от чувствата си към него.

Общи условия

Активация на акаунт