Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 310
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ясно, разбрах. Grinning

# 76
  • Кърджали
Аз вече се замислям Зорница какви ли грехове от предишен живот има да изплаща, та и се случи баш Банков... Бял ден не видя момичето с него. И за Виктор ми стана гадно, тамън да изпита щастие и айде пак...
А сценаристите бяха дали заявка за голяма, пламенна и пленителна любов. И бяха тръгнали така. Но явно в един момент решили че ще има пети сезон и юруш на драмите. Развалиха нещо много красиво. Съжалявам, ама с повече удоволствие гледам старите им сцени, където огъня бушуваше....

# 77
Мириел, може и така да е Laughing
И все пак, тя може да е нетактична и несъобразителна,  но го обича с цялото си сърце и беше просто щастлива. А той е просто ужасен ръб, въпреки че много го харесвам по принцип.

# 78
  • Пловдив
Вярно сцените с тях бяха сууупер! Heart

# 79
Тъпо ми е за Вили и не ми се гледа без нея. Според мен избързаха със смъртта й. Не ми хареса и ми беше мъчително. Буковска е прекрасна, отдавна се знае. Ще ми липсва.

# 80
  • Ню Йорк
Банков и Зорница бяха като двама съквартиранти. Никаква любов не усетих между тях.

Няма как да се усети. Тази е толкова слаба актриса, че и таланта на Вергов не спасява положението.

# 81
Miriel , мерси за темата   newsm10 !
Големи аплодисменти за Буковска   newsm51!
Много тъжно беше ! Много безнадеждно и силно !
Банков и Зорница  са толкова хладни - той тръгва и няма  целувка /дори по бузата/ , докосване на ръката или нещо , което да прилича на нежност   newsm78 .
После  новината за бебето и реакцията  бяха ...."върха" на  сценаристите  и "режисьорското изкуство" .
Съживяването на  онази жена пък беше съвсем изнасилено  .
Май вече няма какво да ме развълнува .

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 22:02 от Ели-фен

# 82
Аз вече се замислям Зорница какви ли грехове от предишен живот има да изплаща, та и се случи баш Банков... Бял ден не видя момичето с него. И за Виктор ми стана гадно, тамън да изпита щастие и айде пак...
А сценаристите бяха дали заявка за голяма, пламенна и пленителна любов. И бяха тръгнали така. Но явно в един момент решили че ще има пети сезон и юруш на драмите. Развалиха нещо много красиво. Съжалявам, ама с повече удоволствие гледам старите им сцени, където огъня бушуваше....

Напълно съм съгласна. Докато се гонеха като котка и мишка бяха доста по-интригуващи и изведнъж просто развалиха цялата магия около тях. А историята им наистина тръгна вдъхновяващо докато не започнаха и тях да ги тресат драмите, както всички останали двойки в този сериал. И все пак си мисля, че като на филм ще ги съберат накрая, както направиха с Калин и Наталия, макар при тях ситуацията да беше в пъти по-лека и от тази тук. Интересно ми е през какво ще преминат и как ще излязат от ситуацията, за да бъдат заедно. На мен ми е някак нереално да кажеш на жена излязла от кома, че имаш друга и тя чака дете и да я изоставиш. Отделно отначало със сигурност тя ще е с амнезия примерно и докато достигне поне едно приемливо състояние за разговор ще мине много време, през което не вярвам Зорница просто да стои и да го чака бременна. Другото е, че той прие новината и се зарадва. Не вярвам да я остави напълно. Би било като да изгуби още едно дете, а за него мисля, че то ще е всичко, което осмисля живота му, след загубата на дъщеря му.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 22:02 от yanitsa.s

# 83
Банков и Зорница  са толкова хладни - той тръгва и няма  целувка /дори по бузата/ , докосване на ръката или нещо , което да прилича на нежност .
Сценаристите ми изглежда да са били заети изцяло с финалния сценарий за Виолета в тази серия и така жестоко претупаха сцените със Зорница, че супер съжалявам защо я намесиха точно в тази серия. Както вече казах Буковска засенчи всичко. Повечето от останалите изглеждаха като аматьори днес.

# 84
  • София
Утре Буковска ще е в " Здравей България".

# 85
Почвам вече да си мисля, че зорлем се опитват да развалят тия двамата, та Банков като литне за Германия, да въздъхнем с облекчение.
На мен също ми направи впечатление, че той остави болната си жена без даже да й каже нещо, да не говорим за целувка или прегръдка.
Но като цяло неговото поведение е много биполярно и досега беше така. Ту е много студен, ту тича по нея. Нея не я виня, беше й лошо, няма да скочи да играе пачанга Grinning

# 86
Много тежък ми дойде епизода. Добре го изигра , но много , много мъчително за гледане беше ...
Зорница пък трябваше да гледа за слоновете, че да се сети, че може да е бременна Wink

# 87
Не вярвам Банков да изостави Зорница, щом тя е бременна. Може да се върне в Германия, да се грижи за жена си, но в крайна сметка мисля, че ще останат заедно.

Разбирам поведението на Банков. Обича Зорница и когато се отпусне, чувствата му личат, става топъл, обичащ. Но мисълта за жена му от друга страна го държи леко дистанциран и не му позволява да се отдаде на 100% в любовта си.

# 88
  • София
100 процента е врътка на министъра това обаждане, за го натиснат яко да не мърда. Така Банков няма да има полезен ход. Чак толкова да са малоумни сценаристите и да сътворят блудкава сапунка с възкръснала жена, не вярвам.

# 89
  • София
Затова трябваше да реши първо въпроса с жена си и после да се отдава на любов. А не да се прави на вдовец. Сега как се развежда човек с жена, току-що излязла от кома? Абсурд. Дори да не е адекватна, както тук се обясни че би трябвало да бъде. Но пък иначе нямаше да има с какво да си изписваме темата 😃😃😃
Да си кажа и аз-сцената, в която му съобщи за бебето беше .... Особено и след като го попита как е минал деня му. “Съживяването” на жена му също. То до вчера никой не знаеше за нея и точно в деня, в който му съобщиха за бебето - хоп! И то след като е било уж безнадеждно. Дързост и красота 😁

Общи условия

Активация на акаунт