Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 289
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • ту тук, ту там
Съгласна съм, че Банков много закъсня с признанието, че жена му всъщност не е починала, а е в кома! За всичко друго сякаш мога да вляза в кожата му.

# 616
...А защо заради идеята, в смисъл, какво ѝ беше на идеята?
За мен лично, тази сцена беше толкова потресаващо реалистично жестока и болезнена, че който я е измислил, бих го поздравила, макар че не бих искала да гледам такова нещо, а примерно такава сцена преди аборта, която да я накара да размисли.
Около мен  малките дечица /и мои и чужди/  все така лекуват - с целувка .
На мен това е почти единствената сцена , която толкова да ме е трогнала .

# 617
Сурогатната  майка ми прилича на циганка.

А всички, дето ги избират за епизодичните роли са ужасни дръвца.

# 618
И на мен не ми хареса сцената с детенцето в парка, но не заради Диана, а заради играта на момиченцето, а също и изобщо заради идеята за такава сцена.
А защо заради идеята, в смисъл, какво ѝ беше на идеята?
За мен лично, тази сцена беше толкова потресаващо реалистично жестока и болезнена, че който я е измислил, бих го поздравила, макар че не бих искала да гледам такова нещо, а примерно такава сцена преди аборта, която да я накара да размисли.

Ами не знам може би разсъждавам от моята гледна точка. Имала съм такава загуба (не по желание) и за съжаление за известен период от време не исках да гледам деца. Аз бих избягала на друга пейка или може би несъзнателно бих отвърнала нещо грубо на детето, макар че не го заслужава с нищо. Та ми се стори много нереалистична като цяло сцената.

# 619
Около мен  малките дечица /и мои и чужди/  все така лекуват - с целувка .
На мен това е почти единствената сцена , която толкова да ме е трогнала .
Абсолютно. И накрая с репликата на детенцето, че лекарката няма кой да я цунка, за да ѝ мине, и тя как жално се разплака в този момент...

Almond eyes, ясно, благодаря, че ми обясни:)
Ами хората реагират по различен начин. А тя запазваше самообладание толкова дълго време, преглъщаше всички емоции, държа се толкова студено по време на аборта, за да може да го  преживее, че накрая не ѝ остана нищо, освен да остави емоциите ѝ да се излеят и да се отприщят сълзите ѝ.

# 620
  • Разпиляна във въображението
Банков нямаше време да се погрижи за нея. Всичко буквално се случи за два дни - от разбирането за бременността до аборта. Тъй като той не ми е убедителен от самото начало, трябва да заявя в защита на Зорница, че цялата поза, тончето, с което я попита за точицата и .т.н. ми се стори толкова не на място, едно присмехулно, че дори и да не бях направила аборт щях да му го кажа само и само да му видя усмихната физиономия как помръква.

# 621
А, Мириел, аз си мислех, че само на мен ми се е сторило, че изглеждаше това д точката по-скоро заядливо, отколкото наистина да се интересува наистина.

# 622
Както и изпускането на чашата от Вергов. Много фалшива се получи.
И мен този момент ме подразни, не я изпусна качествено, да се чуди човек що не са повторили сцената, докато не стане по-реалистично. Обаче в този момент Вергов не беше интересен. Чувството за болка и безнадеждност, което идваше откъм Зорница, просто изпълваше цялата стая.

Аз не бих се наела да съм съдник на Зорница. Дали беше редно да направи аборта или трябваше да говори първо с Банков, не знам. Беше оставена сама, без подкрепа, без някой, на когото да се облегне, да поговори, без утеха...такова отчаяние лъхаше от нея (тук аплодисменти за Диана, и на пейката, и на дивана с всяка фибра усещах болката й), че единственото, което ми се искаше, беше някой да я гушне и да я утеши.
Банков постъпи типично за него. Освободи се от товара и се сети за нея.

И извън сценария, как така се случва, че Банков си взима отпуск, пък всъщност си заминава завинаги. Все повече съм убедена, че цялата тая мизерия беше с цел да се извади Вергов от сериала и сценаристите просто не можаха да измислят нещо по-умно. Вкарването на бременността и аборта обаче, бяха излишна жестокост от страна на сценаристите. И към нас, и към героинята . Дано за следващия сезон да измислят нещо хубаво за нея. Но дотогава просто е тъжно за изгубената им любов.

Тук не съм съгласна.  Галя много точно се опита да я вразуми, каза ѝ много силни думи, искаше да ѝ помогне и да ѝ бъде приятел, но  Зорница в този момент прояви просто един инат, да бъде на нейното, дори не се замисли върху думите ѝ. Такова важно решение не се взима за един ден, дори и ако бащата в момента проявява неразбиране.

# 623
  • Другата България
Изобщо не ми хареса снощния епизод. Като за финал вместо нещата да се оправят, те се забатачват още повече.Angry Кому беше нужно това с аборта? Ако наистина обичаш толкова този мъж, не ликвидираш така лесно детето му, та дори и пред теб единствената опция да е сама да го отгледаш. А видяхме, че нямаше такава опция...
Вяра и Борис - след толкова мечти и желание на Вяра Боби да ѝ предложи брак накрая това се случва и хоп - тя заминава на специализация?Hands Clap И се шамаросват като за довиждане? Ако малко здрав разум им е останал на сценаристите, нищо не им пречи тия двамата да се вземат, пък тя нека си заминава, може да се спретне нещо за пред аудиторията.
Калин и Наталия -- пореден опит за сватба и пореден провал? Това също ще е върха на сладоледа, случайни хора да хванат и да подписват, че и тяхното се проточи колко сезона вече.
И Банков - в по-миналия епизод иска отпуск от Жени по наложителни причини. Снощи си събира нещата и говори на Кръстева, че който и да дойде след него намсикво...последно  в отпуск ли излиза или напуска поста? Много, ама много тъпо. Не съм доволна изобщо от замисъла за края на сезона. То верно, че трябва да е отворен, ама пък чак толкова няма нужда.

# 624
Галя е никоя за Зорница, как да стигне до нея, как да ѝ повярва, как да я вразуми? Ако имаше някой, който можеше да я вразуми, то това можеше да е Банков, майка ѝ, някоя много близка приятелка (каквато тя очевидно няма). Чужд човек, който на всичкото отгоре изобщо, ама изобщо не знае каква е ситуацията, няма как да я докосне.
Иначе съм съгласна, че нямаше да стане нищо, ако беше изчакала ден-два-седмица преди да вземе решението.

# 625
  • София
Сурогатната  майка ми прилича на циганка.

А всички, дето ги избират за епизодичните роли са ужасни дръвца.

Нали! И все едно не си боядисва косата - някакъв бял кичур има отпред, много ме дразни.

Сашо и Биляна не се ли подписаха и те със случайни свидетели?

# 626
  • Другата България
Иначе съм съгласна, че нямаше да стане нищо, ако беше изчакала ден-два-седмица преди да вземе решението.
Е, нали сезонът свършва, няма време за това. Трябва да ни е гадно.
Довечера епизодът колко е като времетраене, пак ли час?

# 627
Довечера  1 час мъка  smile3511, а после няколко часа тук и с нова тема  smile3503
На Вергов не му се  получават много добре  драматичните сцени / bouquet на неговите фенове/ , все едно се хили в най- напънатите моменти .
Интересно как ли претенциозно ще кръстят следващия сезон  newsm78 . Не е лошо да им дадем някое и друго предложение  hahaha

# 628
Разочарована съм и аз от този епизод и макар и да си оставиха някаква вратичка за аборта на Зорница, да речем, че е плакала защото не го е направила, пак много гадно се получи. Много ми искаше да беше оставила бебето, но това явно ни подсказва, че Банков си литва за немско и повече няма да го видим Worried Ама пък на летището се разцелуваха и имам някакви надежди, че ще се съберат отново. 

# 629
Относно изнудването- каква е тази тъпотия, дето измислиха сценаристите?
Ще изнудват Вергов с лечението на жена му?
Та той още не е получил парите. По тази логика можеха да кажат, че ще ги използва за къща на Бахамите.
От тъпо по- тъпо. С този скандал със записа кой изгоря в крайна сметка? Само записания, или и онзи другия дето беше в комбина с Виолета?

Общи условия

Активация на акаунт