Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 290
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Банков си е егоцентрик, опиянен от собственото си АЗ, цял ден се радваше на величето си и знаеше , че Зорница е болна вкъщи, как не се досети да й звънне поне, и преди приятелят му хокеиста даде да се разбере, че май само себе си гледа... та Зорница влюбена, влюбена, но не изтрая на края...
Колкото и да си обичам Вергов,тук съм напълно съгласна Simple SmileЕ звънна и един път,пита я как е ,но подчерта да гледа тв.

# 601
  • тук, на мястото си
Още от началото на сезона всички идеализирахме Виктор Банков, може би защото очаквахме да се случи нещо по-различно, защото ролята се изпълняваше от Юлиян Вергов, който повечето от нас харесват. Може би образа е бил замислен по друг начин, но накрая се получи нещо, което не ми харесва. През цялото време не видях той да се интересува от Зорница за нещо друго освен леглото.

# 602
И каква беше това нелепо изказване от негова страна, че не е нужно да лъже колегите си, че е грип, да пробвала да каже истината за неразположението си. Направо ми идеше да му фрасна една. Оправи си проблемите и чак тогава се сети за малката точица, а трябваше първо за нея да помисли.

# 603
Алфея, за съжаление си много права.
Аз лично го харесвах, защото виждах един много изстрадал човек, който под черупката има добро, справедливо и пълно с любов сърце, което само чакаше да бъде излекувано. В критични моменти подаде ръка на всеки свой служител, който имаше нужда, беше техен гръб, подкрепи ги, помогна им да преодолеят трудности. Влюби се в Зорница и макар и да не искаше да го признае в началото, после осъзна, че трябва да си даде шанс и иска да бъде с нея. Дори се опита да направи нещо по въпроса - покани я на театър, покани я у тях. Макар и с малки грешни стъпки, все пак вървеше към нея, бореше се със себе си и с демоните в главата си, но вървеше към любовта им. Накрая се хвърли с двата крака в тази връзка, поиска да заживеят заедно, бори се за нея, когато тя му се разсърди и...когато я спечели, тя му прости и го прие с всичките му тежести, той забрави за нея...и не просто забрави за нея, ами беше груб, не можа да я подкрепи, не се заинтересува от нея, вглъби се в собствените си проблеми и се сети за нея, когато не му остана друго, за което да мисли. Не Зорница, той заслужава шамари.

# 604
  • София
Аха, Банков много се изложи и участието на героя му остава с противоречив, да не кажа лош привкус.

Гледам някои фенове на шоуто се надяват, че Зорница е задържала бебето и просто не ни го показват. Обаче така сцената с детенцето на пейката се обезсмисля, а тя бе най-силната в целия епизод.
Така че според мен на 99.9% го е махнала.

# 605
  • Кърджали
Кой гинеколог с акъла си ще упои пациентка за да я излъже след това че е извършил аборта? 
Сцената с детенцето беше много силна, момента в който каза " не, нямам дете" така ми разби сърцето.
Довечера ще ми е криво да ги гледам на летището. Банков беше влюбен, не се отрича, но не успя да се пребори за любовта си. Да, приятелят му беше прав - в момента в който получи това, което иска и вече не му е интересно. Трябваше да е на ръба да я изгуби за да проявява нежност и внимание.

# 606
  • ту тук, ту там
Хора, как да се пребори за любовта си? Да зареже жена си, без дори да иде да я види?! Само допреди година е обичал нея, 13 години от живота си (поне) е прекарал с нея и я е обичал, как сега с лека ръка да реши, че остава с Огнянова?! Казах и преди в темата - тази нова любов беше прибързана в моите очи, можв би затова не успя да бъде убедителна за мен.
Огнянова трябваше поне да му съобщи, че има намерение да прави аборт. Или да не му казва изобщо за бебето.
А той как да реагира в такъв момент, при положение че го грози дори затвор, ако бяха успели да го натопят?! Да се радва, викате! Че докато е в затвора, ще го чакат две! жени и едно бебе!

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 13:08 от elleni

# 607
Е, две. Сега и в самолета ще намери трета. Joy

# 608
  • Кърджали
Аз за реакцията му когато разбра за бебето не мога да го виня - беше си шок за него. Не мога да го виня и сега за реакцията му за аборта. Но цялото му това отношение иди си - ела си беше ужасно затормозяващо. Щом и толкова търпелива жена накрая направи това... И въпреки всичко виждаме че ще го изпрати на летището, защото той обиден ще си тръгне без да се сбогува... Дано това да е частицата надежда която ми трябва за да вярвам че в следващият сезон ще се върне и някак си нещата ще се оправят.

# 609
elleni, като начало трябваше да бъде честен със Зорница. Тогава въобще нямаше да има дилема за коя любов да се бори, защото тя самата щеше да приключи връзката им в зародиш.
Хубаво, не ѝ каза, реши, че я иска тази любов. Като си решил, че искаш една любов, се грижиш за нея. И когато тази любов се окаже бременна (което не, не става от въздуха, а с неговото дейно участие), дори и да реагираш остро в първия момент, после се успокояваш и се грижиш за тази жена и я обичаш. Или сядаш и ѝ казваш - не мога, съжалявам, жена ми се събуди, аз я обичам, трябва да си тръгна.
А не казваш - събудилата ми се съпруга е проблем, ти с детето ти си проблем. Да, знам, че му се струпа много на главата и не можа да се справи с напрежението, но той я нарани дълбоко, ужасно. И въпреки първоначалната му реакция, та пак се надяваше. В онази вечер, когато тя беше в леглото и му каза, че не всичко е лошо, ѝ трябваше една добра дума от него, за да реши да запази детето. А той просто я сложи в списъка с проблемите. Е от желязо ли да е тая жена? А тя не искаше да зареже жена си, тя го подкрепи, подтикна, помоли да отиде при нея, да види какво става, да се обади в болницата. Искаше само малко топлина и любов към нея и детето ѝ. Аз смятам, че ако той се беше отнесъл човешки с нея, тя щеше да е готова дори и сама да си отгледа детето...

# 610
В голяма степен съм разочарован от Банков. Нищо не остана от директора с желязната дисциплина когато дойде. Съжалихме го за загубата, която е претърпял и решихме, че заслужава ново начало. Но накрая го изкараха като някакъв примат, който по никакъв начин не заслужава това чисто създание, което беше готово на всичко за него. И ще го върнат към миналото за да продължи да страда. Изгубих смисъла на цялата история, ако изобщо е имало такъв.

# 611
Май съм единствената, която не хареса играта на Диана Димитрова по време на сцената с малкото момиченце. Не й повярвах и като цяло си мисля, че тя не успява да предава емоциите на героинята си. Не знам дали заради чертите на лицето, но тъжните сцени просто не й се получават, все очаквам момента, в който ще се изсмее. Но пък детенцето игра отлично.
На Вергов също не му се получи играта по време на изпускането на чашата. Изтърва я толкова демонстративно, че нямаше как да повярвам, че е без да иска.
Сурогатната майка ме побърква. Да вземе да ражда вече и да си заминава в Украйна, че не я издържам. А и Мазов се държи неадекватно спрямо нея - напъхала им се в леглото в спалнята, а той "Е, нищо, заспала е жената, уморена е". Ами нали са й осигурили стая, как може да се намъква в чуждите легла и да им рови из шкафовете с бельо, бляк!
Мисля си, че Калин и Наталия ще помолят някои случайни хора в кметството да им станат свидетели, не вярвам, че отсъствието на Мазови ще ги спре да се оженят.

# 612
  • София
Здравейте, влизам с едно странно питане хаха в промото за вчерашния епизод нямаше ли сцена с Банков където едва ли не му казват, че ще му попречат да замине, този от министерството му заяви, че няма да замине, ако не направи еди си какво? И ако е имало дадоха ли нещо такова вчера или пак промото няма нищо общо с серията? Или пък съм се вживяла твърде много и съм сънувала нещо?
Разговорът се състоя точно преди Жекова да бутне кутийката с телефона.

# 613
И на мен не ми хареса сцената с детенцето в парка, но не заради Диана, а заради играта на момиченцето, а също и изобщо заради идеята за такава сцена.

# 614
И на мен не ми хареса сцената с детенцето в парка, но не заради Диана, а заради играта на момиченцето, а също и изобщо заради идеята за такава сцена.
А защо заради идеята, в смисъл, какво ѝ беше на идеята?
За мен лично, тази сцена беше толкова потресаващо реалистично жестока и болезнена, че който я е измислил, бих го поздравила, макар че не бих искала да гледам такова нещо, а примерно такава сцена преди аборта, която да я накара да размисли.

Общи условия

Активация на акаунт