Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 298
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Историята им може да приключи положително и без да се налага Вергов да участва в следващ сезон. Може в началото на следващия Огнянова да каже в разговор с някого, че Банков я вика при него в Германия или в разговор между други герои да стане ясно, че тя е заминала при него. Има начини да не остане тази история така безнадеждна.

# 586
Да,само че Диана със сигурност ще участва в пети сезон, така че няма как да замине при него.

# 587
Тя може да участва в първите няколко серии и после да замине, пак се води, че е участвала в 5-ти сезон Simple Smile
Абе, иска ми се историята им да не приключи зле и и си търся сламки Simple Smile

# 588
Е, Вергов си е Вергов, Диана - Диана  Grinning Hе вървят в комплект в работните ангажименти. Да изкарат и нея от сериала, защото той не иска да участва и за да са спокойни зрителите за съдбата на екранната й героиня, ми се струва по-мизерно от всичко останало, което й причиниха във филма  Grinning Вече как ще развият образа й, ако остане само тя, ще видим.

# 589
А защо сте сигурни, че Вергов няма да участва в следващия сезон? Чудно ми е откъде е това мнение - май още няма официално нищо?

# 590
За нов сезон изобщо не ми се говори, важното е, че в този всичко свърши зле.
Зорница показа, че го обича безкрайно, след като направи всичко възможно, за да го освободи от ангажименти към нея и да не го мъчи.
Можеше да запази бебето, да му реве на главата, докато замине, да го притиска, да избере нея.Малко жени биха поставили себе си на второ място и биха проявили разбиране и толерантност към законната съпруга.
Много ми стана жал, защото тоя я набута в цялата тази история - спести ѝ истината за жена си, подлъга я, направи ѝ бебе и сега си тръгва.
Яд ме е на сценаристите, защото ни спестиха хубавите моменти и ни показаха само сълзите и нещастието.
Защо бе, хора ?
Добре, че са Мазов и Калин и Боби, да разведряват обстановката.
Развитието на историята с Жекова и Васко ми хареса, дадоха добър урок на всички.
Дори Вяра започнах да я харесвам, но за Банков и Зорница се разочаровах.

# 591
  • София
Аз няма да се разсърдя да докарат Джордж Клуни като директор в св. Кирил.

# 592
Е, Вергов си е Вергов, Диана - Диана  Grinning Hе вървят в комплект в работните ангажименти. Да изкарат и нея от сериала, защото той не иска да участва и за да са спокойни зрителите за съдбата на екранната й героиня, ми се струва по-мизерно от всичко останало, което й причиниха във филма  Grinning Вече как ще развият образа й, ако остане само тя, ще видим.

Доколкото си спомням, точно в тази тема се дискутираше, че Огнянова без Банков би била излишен образ.

# 593
Не ми харесва като цяло какви ги завъртяха. Гледаме, защото е български, на бас, че с тоя сценарий, ако не беше бг, никой нямаше да се интересува. Сурогатни майки, аборти, болести, евтаназии, възкръснали от кома, лекар направи опит за самоубийство, друг лекар пуши тревичка, един ограби самотна лелка.
Сценаристите имат много идеи в главата си, но, за мен, нямат опит. Може би точно тия същите сценаристи след пет различни сериала ще са много добри, защото ще виждат на къде духа вятърът. Сега пишат, каквото им дойде на акъла и хората гледат - какво да правят?

За аборта не знам - и тако, и вако. Беше редно да му каже поне за решението си,  дали е правилно никой не знае. Да родиш само защото ти е дошло времето... Къде е любовта? Къде е другият родител? Къде е семейната обстановка? Да, има много самотни майки, никой не е застрахован. Но любимият човек да замине и да не знаете какво ще стане...
 А можеше и да избере да роди и да отгледа детето със спомен за една красива любов. Варианти много.

# 594
    Аз си мисля , че Огнянова може да е излъгала Банков ,че е махнала детето.
    Така му дава свободата да замине необременен при жена си. И когато всичко около нея се / ако се разреши, да го върнат обратно .
    Поне ми се иска да е така.
    Но най - вероятно,ще разберем това в следващия сезон. 

# 595
  • Разпиляна във въображението
Доколкото си спомням, точно в тази тема се дискутираше, че Огнянова без Банков би била излишен образ.

Аз писах. Огнянова няма своя история преди да дойде Банков. Дори работата й все с него - или той се допитва, или тя или единият ще се завърти около другия по време на случай. Ако не върнат Банков, или не я свържат с някой - просто ми е излишна да се мотае из коридорите.

# 596
Банков си е егоцентрик, опиянен от собственото си АЗ, цял ден се радваше на величето си и знаеше , че Зорница е болна вкъщи, как не се досети да й звънне поне, и преди приятелят му хокеиста даде да се разбере, че май само себе си гледа... та Зорница влюбена, влюбена, но не изтрая на края...

# 597
Аз не мисля, че Зорница е излишен образ, напротив. Заради любовната им история, тя самата като личност и специалист остана на заден план, така че образът ѝ тепърва може да се развива, обогатява и т.н.
Единствено би ми било странно в личен план след тая буря с Банков  как биха могли да станат нещата с друг. От друга страна, с тая разнебитена душа, която има в момента, биха могли да ни разкажат в следващия сезон някоя любовна история. От трета страна, както станахме свидетели в този сезон, много не ги бива в любовните истории.

ВиСаХри, едва ли Зорница щеше да плаче толкова, ако не го беше махнала...

А защо сте сигурни, че Вергов няма да участва в следващия сезон? Чудно ми е откъде е това мнение - май още няма официално нищо?
Няма официално мнение по този въпрос. А и не вярвам да има до началото на новия сезон. Защото в момента всички се надяваме, че макар и да заминава, ще се върне и в края на крайщата любовта им ще победи. Ако още отсега ни кажат, че няма да участва, ще изгубят бая аудитория.
Ние просто правим догадки, че няма да участва. Просто защото историята тръгна в една посока и направи много рязък и нелогичен завой. Честно казано, толкова много се отдалечиха от първоначалния образ на Банков, че снощи го гледах и си мислех как за Зорница ще е по-добре той да си тръгне, тя да си го преболедува и в крайна сметка да продължи живота си напред. И затова аз поне си мисля, че тоя завой не е бил предвиден още отначалото, а се появи, за да махнат героя на Вергов. Искрено се надявам да бъркам. Или дори и да е така, все пак да успеят да го привлекат за следващия сезон.
Но така или иначе, те красивата любов я съсипаха. И вече знаем, че любовта не лекува старите рани. И не може да извади доброто от човека. И когато обичаш и си всеотдайна и даваш подкрепата си на любимия човек, накрая оставаш сама и наранена. Страхотно послание ни отправиха, аз лично искам да им стисна ръката на създателите на филма.

# 598
Точно на обратното мнение съм. Нито беше хубаво, нито беше артистично, нито имаше ясна дикция....
Е колко по-хубаво, по-артистично и с по-хубава дикция трябваше да бъде за да успее да ни трогне, Зорница да покаже любовта си към децата и да се види болката й, че се е лишила от възможността да има едно такова... сцената беше просто разтърсваща... поне 3 пъти съм я гледал...

# 599
  • София, България
Здравейте, влизам с едно странно питане хаха в промото за вчерашния епизод нямаше ли сцена с Банков където едва ли не му казват, че ще му попречат да замине, този от министерството му заяви, че няма да замине, ако не направи еди си какво? И ако е имало дадоха ли нещо такова вчера или пак промото няма нищо общо с серията? Или пък съм се вживяла твърде много и съм сънувала нещо?

Общи условия

Активация на акаунт