Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 181
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Изпратила е молба за специализация в Швейцария и получи отговор, че е одобрена.
В същото време Тасев ѝ предложи брак.

# 661
Това с предложението за брак малко прибързано ми дойде. До вчера мислех, че са в сравнително влошени отношения, отскоро започнаха отново с вижданията, и откъде му дойде на Тасев този брак на ума. Rolling Eyes

# 662
  • София
Вяра е спечелила специализация в Швейцария и го съобщи на Боби, точно когато той й предложи брак. А нейният отговор бе “незнам” ...

# 663
Това с предложението за брак малко прибързано ми дойде. До вчера мислех, че са в сравнително влошени отношения, отскоро започнаха отново с вижданията, и откъде му дойде на Тасев този брак на ума. Rolling Eyes
Реално Вяра и Тасев нямаха сериозни проблеми преди срива и когато Вяра му предложи брак, той ѝ отказа единствено, защото смяташе, че е негово, а не нейно задължение да го направи. След всички сътресения, още преди опита за самоубийство на Вяра, се видя, че Боби все още я обича. Сдобриха се, той е осъзнал, че иска да прекара живота си с нея и ѝ предложи брак. За мен не е прибързано, те са заедно от сто години.

# 664
  • Другата България
Реално Вяра и Тасев нямаха сериозни проблеми преди срива и когато Вяра му предложи брак, той ѝ отказа единствено, защото смяташе, че е негово, а не нейно задължение да го направи. След всички сътресения, още преди опита за самоубийство на Вяра, се видя, че Боби все още я обича. Сдобриха се, той е осъзнал, че иска да прекара живота си с нея и ѝ предложи брак. За мен не е прибързано, те са заедно от сто години.
Точно същото смятам и аз. Peace

# 665
Аз пък мисля, че Банков най- долно употреби Зорница и ѝ съсипа живота.
Казано кратко е така. Те се опитаха да ни го подскажат по сложния начин, че бил съсипвал всичко до което се докоснел и че бил губил интерес към това, което вече е спечелил, което реално е същото. Тогава изглеждаха като грозни обвинения от негов бивш приятел, може би мислейки си, че му го казва само защото му е отнел Ева и е лично засегнат. Сега изглежда, че май наистина е бил прав.

# 666
Аз пък мисля, че Банков най- долно употреби Зорница и ѝ съсипа живота.
Казано кратко е така. Те се опитаха да ни го подскажат по сложния начин, че бил съсипвал всичко до което се докоснел и че бил губил интерес към това, което вече е спечелил, което реално е същото. Тогава изглеждаха като грозни обвинения от негов бивш приятел, може би мислейки си, че му го казва само защото му е отнел Ева и е лично засегнат. Сега изглежда, че май наистина е бил прав.

Много ми е интересно yahoo, понеже знам, че си мъж - ти как би постъпил на мястото на Банков? Ама точно същата, идентична ситуация, с цялата съвкупност от обстоятелства, които бяха представени в сериала?

# 667
Аз пък не бих го съдила толкова строго. Провали се във връзката им с гръм и трясък, но няма никакво съмнение, че той я обичаше искрено и искаше да бъде с нея. Големият му грях е това, че не издържа на напрежението и направи поредица от грешни стъпки. Но не го направи, защото не му пука за нея, а защото явно не можа да осъзнае какво може да й причини с невъздържаното си поведение. Той вярваше в нея, не му е хрумвало, че тя ще се предаде и ще се откаже от тях и детето им. Защото макар и със събудена жена, той не даде никакви индикации, че възнамерява да се откаже от нея.

# 668
Много ми е интересно yahoo, понеже знам, че си мъж - ти как би постъпил на мястото на Банков? Ама точно същата, идентична ситуация, с цялата съвкупност от обстоятелства, които бяха представени в сериала?
Много труден въпрос и прекалено индивидуален всеки как би постъпил според ценностната си система. Твърдо не бих премълчал истината за семейното си положение от самото начало когато видя, че някой явно проявява интерес към мен, което беше неговата първа грешка. След това не бих я третирал като даденост още след първите месеци на връзката. Бих разговарял по всички въпроси своевременно(а не когато само ми олекне или съм в добро настроение) за да се изгражда диалог, да се гради доверие, за да може да се споделят проблемите и да не остават неизказани като зреещи конфликти... Сигурно мога да изреждам до утре елементите с които се градят по-здрави отношения, но реално това, което не мога и не искам да си представя е загубата на дъщеря ми и жена ми едновременно. Тогава не знам дали изобщо бих погледнал жена не една ами незнам колко години... та дори и няколко Зорници да имаше около мен.

# 669
Когато нещо не ни се е случило но хипотетично мислим как бихме реагирали, премисляме кое би било логично и правилно, и  най-важното е не сме под ефект.....но това е напълно различно как реално ще се справим в подобна ситуация.

Калин и Наталия поне ще гушнат принцесата този епизод, май това ще е единствената хубава емоция. Hug

# 670
И аз това си мислех - сигурно и самият Банков би отговорил така, ако го питат в спокойно състояние какво би направил. Ако само Зорница му беше дала още един ден време...фактът, че той искаше да каже на всички в болницата за бременността й е доста показателен, че беше приел идеята за това дете...

# 671
  • Кърджали
Едно човек да си мисли как би реагирал в дадена ситуация, друго е как реагира в дадената ситуация. Когато само мислим "ако" ни е широко около врата и си мислим че ще постъпим така както е най-правилно. Ама попаднем ли в такаава ситуация (то тяхното и ситуация не беше, ами пъълна каша)често не реагираме адекватно...
Та, казвала съм, разбирам Банков за всичко което натвори. Ядосвам му се, направо забравям че е филм, ама го разбирам. Но това не пречи да отбележа че тук просто на Зорница и дойде в повече ( тя имаше нужда от една малка дума и щеше да продължи да го подкрепя, както и нямаше да направи тази глупост). Но когато колата се обърне, пътища много.
Не съм се и съмнявала че той я обича. То си личеше дори и когато не успяваше да го покаже. Но...ината му, страховете му, неувереността бяха в повече. И доведоха до това.
Яд ме хваща че явно сърдит ще си тръгне без да се сбогува. За 12345565443 път ще ми се иска да му плясна един шамар. И пак Зорница ще направи тази стъпка... Отново тя. А за капак ще остане сама... Съвсем сама.
Тая серия ще се гледа в компанията на чаша вино. Иначе май ще искам да изхвърля телевизора

# 672
И аз това си мислех - сигурно и самият Банков би отговорил така, ако го питат в спокойно състояние какво би направил. Ако само Зорница му беше дала още един ден време...фактът, че той искаше да каже на всички в болницата за бременността й е доста показателен, че беше приел идеята за това дете...
Любимото ми "ако", както се казва когато се обърне каруцата- пътища много.Ако беше видял телефона същия ден когато му го даде Захариев,той нямаше да сложи в проблемите бременността й....другия вариант.

# 673
Съгласна съм с maichetoo0o и Fairy. Човек едно си мисли, а в действителност като му се случи, реагира по друг начин. yahoo, бях сигурна, че ще ми отговориш нещо подобно - щял си да кажеш за жена си, да търсиш диалог и т.н., все едно чета съвети в женско списание как да запазим връзката си. Бъди сигурен, че в действителност, при обстоятелствата на Банков хич няма да ти е толкова лесно, колкото го изкара на думи тук.
Обвинявате го, че не бил постъпил добре със Зорница. Кой може да каже кое е правилното решение в неговия случай? Да последва дълга си и да се върне при жена си, изоставяйки Зорница? Да последва сърцето си и да остане при Зорница, зарязвайки пострадалата си жена? Кое е правилното решение?

# 674
Когато нещо не ни се е случило но хипотетично мислим как бихме реагирали, премисляме кое би било логично и правилно, и  най-важното е не сме под ефект.....но това е напълно различно как реално ще се справим в подобна ситуация.
Нали точно това казах. След като не мога да си представя подобна загуба значи не мога и да знам до каква модификация на нормалното ми поведение ще доведе. Но без значение на втората част, първата беше пределно ясна: бих заявил че съм семеен (без подробностите за кома и прочие) и нищо от това което се случи нямаше да се случи. Той премълча на лъжата, че тя е разбрала, че е вдовец и нещата се заплетоха.

Общи условия

Активация на акаунт