Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 171
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Кърджали
В неговия случай просто няма правилно решение. На нас ни е криво защото толкова много гледахме техните отношения. Но ако бяха вмъквали по-често някакви сцени около жена му, щяхме да съчувстваме и на нея... Кой може да определи коя е "по-важна" ... Май за по-лесно да остави и двете и да си намери трета (лоша шега). А като включиш в картинката загубата на дъщеря му, това последното не ща дори да си го представям...

# 676
Разбирам ви напълно, че Вергов ви харесва и всякак се опитвате да защитите героя му, но се опитайте да се поставите един път в положението на Зорница и след това в положението на събудилата се от кома негова законна съпруга. Както и да се разглежда поведението му си беше лъжа с цел да се възползва. Не беше нужно да разказва на всеки истината, но да допусне до себе си жена с която искаше да продължи и след като разбра, че тя е супер чувствителна към темата женен мъж и той пак премълча за мен си беше чисто злоупотребяване с нея. Говорехме колко зловещо е да се е надявал, че Ева ще почине и няма да има нужда да изяснява случая. Това, че се е влюбил, не го оправдава да е бил честен. А да си нечестен с човека когото твърдиш, че обичаш - това не е истинска любов.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 17:12 от Анонимен

# 677
Аз лично не защитавам Банков, просто не разглеждам нещата в черно-бяло. Ситуацията е твърде сложна, за да може с лека ръка да се каже този е виновен, онзи е невинен. Банков сигурно и той не е знаел семеен ли е или не с тази жена в кома, която имаше минимален шанс за събуждане. От друга страна, след като Зорница разбра за жена му, живя с него четири месеца. Така че и да и беше казал по-рано, чувствата вече бяха на лице. Той се опита да я отблъсне, когато получи първите обаждания от Германия, но в крайна сметка не устоя на чувствата си към нея и се поддаде. Не бих могла да съдя нито един от двамата, защото няма лесни решения в техния случай.

# 678
Разбирам Банков, но не мога да го оправдая....най-голямата му грешка, от която и дойдоха и другите като снежна топка ставайки все по-голяма е, че премълча истината дори и след месеците прекарани щастливи заедно.Да направи избор между Зорница и Ева е много трудно, която и да избере ще причини болка на другата.Положението на жена му е по-зле, не само заради физическите проблеми, а и психическите след като й каже за дъщеря им(макар че не знаем какво е състоянието й, дали въобще разбира какво става).Това го осъзнава и самата Зорница,че тя се нуждае повече от него в момента.Готова е да го пусне, въпреки че това ще разбие сърцето й отново, жертва своето щастие за сметка на чуждото, да не проявиш егоизъм в такава ситуация изисква смелост и сила.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 17:34 от maichetoo0o

# 679
Аз не разглеждам нещата в черно-бяло и не търся виновен-невинен. Казвам ясно, че ако човек обича истински той ще е открит изцяло с човека на любовта си и ще е готов да нарани себе си, но не и умишлено този когото обича с каквото и да е. Така както правеше Зорница. На какво се надяваше с безкрайното криене на истината за съпругата си? Един ден истината щеше или да се разбере, ако оживее или да скрие факта когато умре. Кой от тези два изхода има нюанси и е морален за истински влюбен човек? Както и да е, не ми се дълбае в темата защото изобщо не ми е приятна.

# 680
Той каза, че му е било трудно да говори за това, трябвало му е време. Но Зорница му прости лъжата, продължиха напред, тя продължи с него с ясното съзнание, че може да го загуби във всеки един момент.
Всеки от тях трябва да си понесе последствията от своите решения, всеки трябва да си изстрада грешките. И двамата направиха неща, които доведоха дотук. Сега и двамата ще страдат. Със сигурност довечера ще го видим него не по-малко съкрушен. И въпреки всичко, те се обичат много. И, ако забравим за момент, че е филм, те биха имали шанс, дори и сега, сигурна съм, че не биха се отказали един от друг въпреки цялата болка, която си причиниха.

# 681
Двете му основни престъпления към тяхната любов са, че първо не е казал, че жена му е жива и второ, че е направил бебе. Не може мъж на 47 години да не знае как да се предпазват.

# 682
Е добре де, а 37годишната жена къде е спала?

# 683
... второ, че е направил бебе. Не може мъж на 47 години да не знае как да се предпазват.
Абе  един да хванеш , друг да удариш - и двамата са  пълен провал : той /доцентът-доктор/ е позабравил  за 1 г. траур ,че се забременява при някои движения  luvbed и тя , също доктор , не е взела някакви предпазни мерки ... ooooh!
Къде са им  рекламите за кондоми или хапчета за след секс , егати и продуктовото позициониране   Naughty

# 684
Още не е знаела, че е женен. Може да е нямала нищо против евентуално бебе от човека когото обича. Накараха ни много да ги харесаме и след като ги разпънаха на кръст сценаристите ни гледат сеира как страдаме.

# 685
  • тук, на мястото си
В никакъв случай не мога да нарека връзката между Банков и Огнянова любов. За мене това е една връзка просто за секс в която мъжа си убива времето с ясното съзнание, че жена му е някъде там и жена, която тайно се надява да стане нещо повече между тях, защото цели седем години не е станало с женения мъж.
Когато обичаш някого слагаш картите на масата и казваш "жена ми е жива и е в кома" или пък "не вземам никакви предпазни средства против забременяване". Такова нещо не видях  и не чух. Каква любов е, че да се гради на лъжи?

# 686
ОМГ , не взимам никакви мерки срещу забременяване. 😏
А защо господин доктора автоматично предполага, че партньора му трябва да се погрижи за това? Защо не е предложил презерватив? Да я убием с камъни жената- забременява и, когато мъжа до нея ясно й показва , че не желае бебето точно сега, тя абортира. Ай сиктир и Банков и чудо. Ми той и в 9тия месец може да реши, че сега не е времето. Или като се роди бебето. Дайте да объркаме живота на жената и детето, защото не знае дали го боли или сърби.
Най- големия виновник е Банков.  Защото не й каза истината дори, когато тя му сподели за предишната си връзка с  ЖЕНЕН мъж.

# 687
За съжаление и за мен е нелепо цялото това забременяване  и абортиране от лекари. Не че е невъзможно, но...все пак.....

# 688
Целта беше ясна, да допълнят драмата. Нищо няма невъзможно дори и при лекари, но това вече се случи и с Калин-Наталия и с Галя-Петър и не е прецедент в тази болница. Кой производител на контрацептиви би направил продуктово позициониране при такъв сценарий. Той ще си закопае бизнеса със сигурност.

# 689
  • Разпиляна във въображението
На мен ми дойде много странно предложението на Тасев. Хич нямаха никакви отношения с Вяра. Та той й обърна гръб, излизаше с другите, заявяваше й, че вече не е същата. Спретваше й разправии пред пециенти. Напусна собствения си апартамент, за да не са заедно. Банков го предупреди, че нещо става, но Тасев го неглижира. Вяра си е Вяра. Тя беше САМА. Буквално сама. Посегна на живота си, защото се сметна за лош лекар. Къде беше той? Тръгна си.
Четири месеца по-късно виждаме Вяра променена, някак успокоена. Открива лекаря в себе си. Продължава напред. Кандидатства за стаж, коментирайки го само с Ася. Живее сама. И какво - онзи я целува за първи път след толкова време. Отново си намира старата любов, вечерта отива да спят заедно. За мен Вяра е дистанцирана, готвеща се да отлети.

Банков излъга, че е женен. Тя, видно е, не я интересуваше. Поела е риска да бъде с него, женен. Изобщо какво е очаквала от тази връзка с женен мъж с жена в кома? Зарадва се, че е бременна. Значи е мислила за това, че ще има бебе точно от този мъж. Тази съпруга в Германия има две възможности - да се събуди или да умре. При цялата си радост от бременността къде Зорница я е сложила?

Общи условия

Активация на акаунт