Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 153
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
При цялата си бременност и мечти, свързани с този мъж, тя му каза „стани и се погрижи за жена си”.
Не знам защо анатемсоваме ту единия, ту другия.

# 691
То нямаше и какво друго да му каже при това положение. Оплете се в мрежите му и достойно си носи последствията.

# 692
  • Разпиляна във въображението
Добре де - на какво се е надявала тя, когато продължи връзката си с него след като разбра, че той е женен?

# 693
Може би вече е било твърде късно да се спре...може би това, че състоянието на съпругата му е изглеждало безнадеждно..

# 694
На нищо. Тя просто го обича. И понеже го обича, иска да остане още малко с него, колкото й е дадено. Не сяда и не мисли рационално плюсове минуси и т.н. Влюбена е и не може да се откаже от тази любов. Да видим какво ще стане точно довечера, но при положение, че след всичко видяно виждаме как тя го настига, за да се сбогуват и да си простят, единственото, което аз знам за нея, е че го обича.

# 695
И аз ясно виждам, че тя със сигурност го обича вече истински. За него още не съм сигурен. Може би заради странния начин да изразява чувства и емоции си остава неразбираем.

# 696
Аз и за него съм убедена, че я обича истински. Категорично не вярвам, че е просто забивка, забавление и т.н. Той не искаше да тръгва към Германия. Гадно е, но е факт, че искаше да остане при нея и само чувството му за дълг го вдигна от леглото. И искаше да ккажат на всички, че чакат дете. За човек като него, който не е в състояние да споделя каквото и да е, това е огромна стъпка.

# 697
  • Кърджали
Аз лично в любовта на нито един от двамата не се съмнявам. Просто за единият е много трудно да си покаже чувствата. И успява да го направи само ако е дето се вика на живот и смърт.

# 698
"Ще се случи нещо изключително неочаквано за всички зрители, рязко и отникъде" заяви преди малко в новините Вергов. Нека видим какво е то.

# 699
  • Кърджали
Рязко и особено неочаквано ще е ако Банков не замине. Иначе с нищо друго (особено лошо) не могат да ме изненадат.
Но сигурно под рязко и неочаквано май има предвид бе отпуската ще е завинаги

# 700
И аз имам предположения, но този път ще си замълча и ще ги оставя на "съдбата" Simple Smile

# 701
Мазов, защо?! Много грозно, много!

# 702
  • София
Много шамари много нещо...  ooooh!

# 703
Е, това от Мазов не го очаквах Sad

# 704
  • Разпиляна във въображението
Взе злужени шамари.

Общи условия

Активация на акаунт