Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 167
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Като гледам промото май няма да може да отлети веднага за Германия.

# 46
  • ту тук, ту там
Ей, големи сте врачки значи! 😁

Аз го разбирам Банков, много добре го разбирам!

# 47
  • Кърджали
Това вече беше брутално. Той прие новината за бебето и се зарадва ..уж.... И жена му дето имаше нищожни шансове да се събуди, възкръсна... Ми, не...не е интересно....
Сега последната серия ще замине при нея... За да се върне евентуално следващия сезон с нови драми... или изобщо да не се върне

# 48
  • Ню Йорк
Еееее, сценаристите много предвидими. Зорница забременя и хайде да събудим жена му, направо Боливуд Wink

# 49
  • Майна Сити
Някой може ли да ми напомни пък как аджеба Банковица изпадна в кома? Защото айде, детето му почина заради катастрофата и каската за колело, но каква е историята на майката че я пропуснах нещо? Thinking

# 50
Някой може ли да ми напомни пък как аджеба Банковица изпадна в кома? Защото айде, детето му почина заради катастрофата и каската за колело, но каква е историята на майката че я пропуснах нещо? Thinking

Това още не се е споменавало.

# 51
Хайде, драмата за 5 сезон е готова.

# 52
Аз вече ви бях предупредил, че вчерашния епизод беше затишие пред буря. Повечето от нещата бяха очаквани, но не и наведнъж. Дано не му докарат някой инфаркт на Банков.

# 53
  • тук, на мястото си
Еееее, сценаристите много предвидими. Зорница забременя и хайде да събудим жена му, направо Боливуд Wink

Е,  нали трябва да има някаква интрига за другия сезон. По възможност даже няколко.

# 54
Банков я закъса сега от една страна Зорница и бебето, от друга събудилата се съпруга, тези с далаверите.....остана още нещо да стане и кутиите с цигари няма да помогнат.
Страхотен епизод все пак, въпреки откачените идеи на сценаристите.

# 55
  • София
Ами на мен ми беше интересно, защото не очаквах нищо да се случи днес.  Grinning

# 56
  • тук, на мястото си
Хубава серия беше тази вечер! Сцените  с Буковска бяха много тежки, ревливи, но пък си заслужаваха. Съжалявам много, че другия сезон ще я няма!
Мисля, че Банков ще бъде достоен заместник на Виолета поне за някои неща.

# 57
.....остана още нещо да стане и кутиите с цигари няма да помогнат.

Зорница ще му прати една чанта с близалки. Grinning

# 58
  • Пловдив
Мислех,че няма да правят друг сезон...

# 59
Можем само да се радваме, че не това беше финалната серия въпреки, че беше достойна за финал.

Общи условия

Активация на акаунт