Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 484
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • ту тук, ту там
Е как ще изключат системата, като жената се събуди?!

# 151
А Зорница защо не отиде с Банков в Германия? Да изключат системата и да се връщат. Така по ми харесва, а не сега Ева да оздравее и да има 20 серии драма с коя да остане.

Е, свърши тая, жена му като се събуди, няма какво да изключват(мисля)

# 152
  • София
Първо искам да похваля екипа за сцените межди Буковска и Марков. Великолепно замислени, заснети и монтирани и особено играта на Йоана и Емил бе с класи над родното ни посредствено ниво. Великолепни.  bowuu Гримьорите също бяха свършили страхотна работа, на ниво Холивуд. Епизодът обаче трябваше да акцентира главно върху Виолета и нейната смърт, а да не намесват бебето на Зорница и Виктор. Просто Виолета засенчи всички и всичко. Ще липсва много, сериалът без нея губи 60% ако не и повече от нивото си.
И да вмъкнеш толкова важна сюжетна нишка в такъв момент е меко казано нелепо и затвърждава впечатлението ми, че има хора от екипа на шоуто, за съжаление на много важни и водещи позиции, които просто си нямат никаква идея как се прави сериал и с нелепите си идеи опропастяват всичко хубаво. Това като оня лаф да се ******* на метеното... Жалко.
И извинявайте, но точно в момента в който Банков се усмихна и прие/прегърна идеята, че ще има ново дете и хоп обаждат му се от Германия, че жена му се е събудила. След 1 година, точно сега и в този момент. Моля ви се... Е, не... Трагикомедия в стил Боливуд ooooh! ooooh! ooooh!

# 153
  • Кърджали
Jо това беше най-нелепото... Как пък точно в момента в който си пролича че е осмислил новината след цяла нощ будуване, зарадва се по неговия дървен иначе начин и хоп на минутата - жена ви се събуди... Хайде де, чак пък толкова... Можеше да ги оставят поне деня да се радват и вечерта да им сервират това. То пък това момиче един ден не се наслаждава на любовта си /изключая 4-тите месеца дето така и не разбрахме колко са били влюбени и обичащи се тогава/

# 154
Сега като се събуди, освен да отидат да им стане кръстница на бебето Grinning
Аз съм убедена, че тая жена няма да я видим повече от веднъж,ако и толкова има. Тя не е актриса и няма как да й дадат роля повече от три секунди. Така че не вярвам и е следващия сезон да я има и да има драми и т.н. Просто се събуди, мъжът й си отива при нея и толкоз.
Само се надявам, че ще запазят детето на Зорница. Честно, ако тя реши да не го запази с оглед на новата ситуация, ще бъде адски гадно.

Йоана Буковска е много приятна за гледане, можеше да разкаже още много интересни неща. И се замислих, че така се прави-излиза и казва - не съм бременна и готово, спират се спекулациите.

# 155
  • София
]Каза, че знае, че много е натоварила зрителите последните дни, майка и е починала от рак и каза, че посвещава ролята си на нея.

Е, аз загубих майка си, баба си и дядо си заради пустия бич на човечеството - рака, но оценявам играта и драматургията като цяло, така че да беше тежко и поплаках и заради личните ми спомени, но това са истински неща, има ги в живота, а този сериал се води драма и мисля, че имаше място. Може би прекалиха малко, в смисъл няколко епизода подред едно и също, но всичко бе много истинско и силно, така че получават адмирации от мен.

Иначе Буковска отговори ли на най-важния въпрос, защо е напуснала шоуто (че не е бременна стана ясно още в тема 24 ако не се лъжа).

# 156
Всъщност в живота често се случва така - точно ти се случи нещо добро и хайде нещо лошо следва и обратно. Но в случая прекалиха, защото шансовете на човек в кома от поне година наистина са нищожни, и съживяването и граничи с фантастика или Боливуд, както вече се спомена. Сега зависи как ще я представят оттук нататък, защото ако се окаже жената и адекватна и с акъла си....Предполагам повечето помните случая с Мануела Горсова, която се поддържа в подобно някакво състояние, но надали някога ще бъде пълноценен човек отново.

# 157
Дано не сме я обидили, вярвам, че всички тук й го желаехме с добри чувства Simple Smile

# 158
  • София
Имала други проекти, със сценаристите говорили и решили, че е време образът и да напусне сериала. Такива неща.

# 159
Diavolo, Йоана първо каза, че има доста други проекти, на които иска да се посвети. И после каза, че образът на Виолета представя гнилото в нашата система и е време да отстъпи място на по-светли и чисти образи, които да се борят с тази система, а не да бъдат част от нея.

# 160
Само се надявам, че ще запазят детето на Зорница. Честно, ако тя реши да не го запази с оглед на новата ситуация, ще бъде адски гадно.
И аз се надявам да запазят бебето, не мисля че би го махнала беше щастлива от факта, че е бременна  по-скоро с цялото това напрежение и стрес да го загуби.

# 161
  • София
А Зорница защо не отиде с Банков в Германия? Да изключат системата и да се връщат. Така по ми харесва, а не сега Ева да оздравее и да има 20 серии драма с коя да остане.

Е, свърши тая, жена му като се събуди, няма какво да изключват(мисля)

Аз се надявам министъра да му е скроил номер и това с жена му да не е вярно.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Горсова е в будна кома.

# 163
Да е номер на министъра ни било много яко, защото леко ще излезем от клишетата. Но честно казано, това ми се вижда твърде гениално за нашите леко клиширани сценаристи.

# 164
Да е номер на министъра ни било много яко, защото леко ще излезем от клишетата. Но честно казано, това ми се вижда твърде гениално за нашите леко клиширани сценаристи.
Що, ако е за следващия сезон, дано пък прочетат и вземат идеи...

Общи условия

Активация на акаунт