Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 497
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Всичко сте обсъдили,да не се повтарям.
Само да кажа ,че ще ми липсва Виолета,развълнува ме Буковска.
Драмата около Банкова дойде в повече,съгласна съм.Малко ме ядоса Банков,но като се замисля,оправдано е.
За мен Вергов си се справи прекрасно,а Диана ..направо изстивам към нея и нейната игра.

# 181
Междудругото скоро се заслушах в реклама на Линд и гласа много ми наподоби на актрисата, която играе стажантката Ася, но не съм сигурна дали е тя.

# 182
Абе само аз ли допускам че Банковица може да дойде да трови живота в болницата и да се превърне в новия лош герой на мястото на Виолета?
Аз пък, понеже негативното ми дойде ама мноооого в повече, отколкото мога да понеса , си викам - да се събуди и първите й думи да са - искам развод.

# 183
Аз така слушах някъде из филмите актрисата на д-р Романова и все едно очаквах всеки момент да я видя.
Има много познати гласове, на които като не им познавам визията и не се трогвам. Ама тези, дето вече психиката ги възприема като глас и в един момент, когато ги видя, се шокирам.
Гледах интервю с Васил Бинев и го питаха дали го разпознават в ежедневните ситуации. В един магазин касиерка го разпознала и го питала нещо от сорта на: "Абе, какво стана с онази Айше от еди кой си филм?" Joy

# 184
А за евтаназията - мисля, че е прекалено в един сериал двама доктори да прибягват до нея. И то с доста лека ръка и в двата случая.
Защо да е с лека ръка в случая с Виолета? Петър като лекар прекрасно си дава сметка, че Виолета не може нито да бъде излекувана, нито дори болката й да бъде облекчена. И колкото и да е трудно, може би наистина е по-хуманно да оставиш един човек да си отиде достойно, отколкото да го гледаш как умира по малко в адски мъки всеки ден. Това, че не размишлява три серии и така монотонно й даде инструкции как да се самоубие не означава, че го е направил с лека ръка. Биляна също не взе лесно това решение. В крайна сметка и тя, и баща й са полагали клетва да помагат на хората. Но и двамата си дадоха сметка, че не могат да помогнат по традиционния начин, и се опитаха да го направят по друг. Изобщо темата с евтаназията е много обширна и предполага много гледни точки. Според мен си струва да бъде поставена на дневен ред в обществото заедно със сурогатното майчинство.

# 185
Колко много сте изписали! Open Mouth Записвам се чак на 13-а страница. Ще се върна да ви изчета.
Олекна ми след смъртта на Виолета, много я разтеглиха тази агония във времето.

# 186
  • Разпиляна във въображението
Вчера като дадоха  "надгробния надпис" на Вили - 1969-2017 нещо се позамислих  newsm78 :
Билянка  е завършила медицина ,после  специализация , а след това роди дете /бременност и още 1 г./, това означава ,че е поне на 30-32 г.
Вили  като е починала на 48 г.  на колко е била  като я е родила ?

Пак някой от сценаристите не го е намислил. Решението да се сложи надпис е тъпо. Такова нещо се прави, когато почине актьор, а не герой.

# 187
Междудругото скоро се заслушах в реклама на Линд и гласа много ми наподоби на актрисата, която играе стажантката Ася, но не съм сигурна дали е тя.
Ми, на заспалата Биляна/Радина Думянян е.

# 188
  • София
А за евтаназията - мисля, че е прекалено в един сериал двама доктори да прибягват до нея. И то с доста лека ръка и в двата случая.
Защо да е с лека ръка в случая с Виолета? Петър като лекар прекрасно си дава сметка, че Виолета не може нито да бъде излекувана, нито дори болката й да бъде облекчена. И колкото и да е трудно, може би наистина е по-хуманно да оставиш един човек да си отиде достойно, отколкото да го гледаш как умира по малко в адски мъки всеки ден. Това, че не размишлява три серии и така монотонно й даде инструкции как да се самоубие не означава, че го е направил с лека ръка. Биляна също не взе лесно това решение. В крайна сметка и тя, и баща й са полагали клетва да помагат на хората. Но и двамата си дадоха сметка, че не могат да помогнат по традиционния начин, и се опитаха да го направят по друг. Изобщо темата с евтаназията е много обширна и предполага много гледни точки. Според мен си струва да бъде поставена на дневен ред в обществото заедно със сурогатното майчинство.
За мен не е решение, което се взема за няколко минути, след една изпушена цигара и малко спомени. Доста е трудно, особено ако си лекар и си лично обвързан с пациента. Това, в какво състояние е един пациент не се решава току така. Точно по тази причина, евтаназията е незаконна в по-голямата част от цивилизования свят, а там където е разрешена, не е лесно осъществима. Но в този сериал не се замислят много много по отношение на правните и моралните въпроси.

# 189
Нямаше как Биляна да я пишат по-млада, а за Буковска да кажат, че е доста над 50г. Съвсем щеше да е нереално. Приемаме, че е родила на 18 и сметката почти излиза за да замаже неадекватния избор на артисти за майка-дъщеря.

# 190
И аз това мислих снощи, че доста млада трябва да е родила.
И Романова щеше да играе добре, изглежда си злобарка и поне й отива да е майка на Биляна. Само дето ми изглежда по-възрастна от Захариев.
А Буковска можеше страхотно да се впише в ролята на хирург.

# 191
Драмата около Банкова дойде в повече,съгласна съм.Малко ме ядоса Банков,но като се замисля,оправдано е.
За мен Вергов си се справи прекрасно,а Диана ..направо изстивам към нея и нейната игра.
Амбър, то тук нейни фенове май останахме само аз и yahoo Grin
На мен пък много ми хареса как изглеждаше болна, измъчена, изтощена, объркана и надяваща се на щастлив живот, въпреки всичко.
А за Банков мога да дам няколко идеи, в случай, че сценаристите не смятат, че е стигнал дъното в отношението си към Зорница - в следващия епизод може да ѝ каже, че тя сама си е виновна, защото я е предупредил, пък тя не се е отказала Grinning

Ето промото за довечера, за който не го е гледал още
https://nova.bg/accents/view/2017/12/20/201795/неочакван-подарък … живот-чуждо-тяло/

Мазови ще кумуват, Михайлов пак изнудва Банков, Захариев няма да забрави за подаръка, а директорът пак се държи за главата на около 3 метра разстояние от Зорница. Язък му, че толкова готви вечеря преди няколко месеца Grinning

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 11:33 от Fairy

# 192
Амбър, то тук нейни фенове май останахме само аз и yahoo Grin
На мен пък много ми хареса как изглеждаше болна, измъчена, изтощена, объркана и надяваща се на щастлив живот, въпреки всичко.
А за Банков мога да дам няколко идеи, в случай, че сценаристите не смятат, че е стигнал дъното в отношението си към Зорница - в следващия епизод може да ѝ каже, че тя сама си е виновна, защото я е предупредил, пък тя не се е отказала Grinning

Аз също съм фенка на Диана, много я харесвам и не смятам, че тя е виновна, че сценаристите са решили да смачкат нейния образ и да го обезличат до толкова, че дори не може адекватно да реагира, когато някой се държи гадно с нея. Да бяха предвидили някоя сълза, някой гневен поглед, а те нищо...
За съжаление нищо не остана от химията, която бяха забъркали между тях.

# 193
Има нещо вярно,доста е малоброен вашият отбор Laughing
На мимики го докарва,но дикцията и е ужасна,поне според мен.
Дай  Praynigнякоя идея на сценаристите за Банков,че наистина доста голям ръб го изкараха.
Аа, ама не към дъното,а да се възроди като един мил и любвеобилен мъж Grinning

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 11:39 от *Амбър*

# 194
Мисия невъзможна щом и Зорница не успя да го направи такъв за по повече от няколко секунди досега. Само като се роди детето и ако е момиче и го кръстят Рая може да омекне малко повече.

Общи условия

Активация на акаунт