Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 487
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Амбър, проблемът на господин директора е, че не може да мисли за две неща едновременно Grinning
Дотук аз си спомням няколко срива в поведението му на мил и любвеобилен мъж:
Когато се появи приятеля му от миналото и му припомни всичко - сутринта той искаше да говори със Зорница и да изяснят ситуацията от предната вечер, след като цял ден се занимава с приятеля си и му се натресоха онези от общината, му се изпари желанието да говори.
Когато му изпратиха папката с медицинското досие на Ева - само един епизод по-рано той молеше Зорница да го почерпи чай, флиртуваше с нея, обясняваше ѝ, че е искал да я види, натисна я в кабинета да я целува, а после стоя като пън, докато тя се опитваше по някакъв начин да достигне до него.
Сега, когато са го натиснали от общината и го тормозят - пак един-два епизода по-рано се разхождаше из кабинета като ранен звяр, гледаше тъжно и целият му живот се сриваше, защото тя не е до него.
Тоест, ако искаме да е мил и любвеобилен, трябва да си реши другите проблеми. Ама те, като гледам, няма да се решат скоро, демек няма да е мил и любвеобилен и занапред, и Зорница ще страда, и ние ще страдаме, че е ръб.

П.п. На мен точно дикцията ѝ и начинът, по който говори, много ми харесва. Свят шарен, странни вкусове Grinning Гледах наскоро монологът ѝ, с който са я приели в НАТФИЗ, първо, че начинът ѝ на говорене няма нищо общо със сегашния и второ, за мен поне, се справи великолепно Simple Smile

# 196
  • Кърджали
Аз снощи не знам дали писах за това, но колкото и идиотска да беше реакцията му относно бебето, тя беше очаквана в неговото положение.  Загубил детето си, ситуацията с жена му, изнудванията. Щеше да е чудно ако неше почнал да подскача от радост. За мен беше силно показателно за бурята в него и факта, че прекара цялата нощ дп спящата Зорница обмисляйки ситуацията. И накрая все пак сърцето му победи и се усмихна говорейки че ще става баща (щото можеше и да си го обмисля в друга стая например). Него си го влече да е близо до нея, ама се забърка в такава каша че май вече какво го влече няма значение. Ясно е, че сега ще ги разделят, чувството му за дълг ще надделее. Остава да видим каквомще забъркат в следващия сезон, живот и здраве дано участва. И преди ми е бил симпатичен Вергов, но. Вече ми е любимец.
Аз харесвам Дияна и смятам че добре се справя в ролята си. Ся че сценаристите напоследък и причиняват малоумия, тя вина няма... Ще се радвам да я гледам и в следващия сезон, дано тогава сценаристите да са по-благосклонни към греоинята и, макар че не виждам как ще стане това.
Още един път моите адмирации към Буковкса. Макар ролята и в последните серии много да ме натоварваше психологически, не мога да отрека че се справи безкомпромисно.

# 197
  • Разпиляна във въображението
То хубаво много неща му се струпаха в един ден, но това се случи след като излезе от апартамента. Докато бяха заедно в холчето никакво привличане не усетих.

# 198
Tъй де, като всички мъже(извини ме, yahoo Simple Smile)
Вергов и най-големият злодей да играе,ами просто си го бива!Както Буковска и най-лошият персонаж да е,актрисата е брилянтна и не можеш да не се възхитиш.
А на Диана,ролята ми харесва,даже съм на нейна страна донякъде(женска солидарност,няма как Simple Smile),но имам забележки към актрисата,както няколко пъти казах.

# 199
То хубаво много неща му се струпаха в един ден, но това се случи след като излезе от апартамента. Докато бяха заедно в холчето никакво привличане не усетих.
Не е така, той от сутринта стана с тази мисъл, със събуждането си взе таблета и почна да чете какво пише, беше видно, че акълът му е на съвсем различно място.
Но по принцип е леко странно да си казват добър вечер и да няма нито един физически контакт между двамата за толкова време. Не знам какво трябва да ни се внуши от този факт, не съм го измислила още Grinning

Амбър, и аз съм така с Вергов, но все пак предпочитам да обичам героя му Grinning

# 200
  • София
Не е така, той от сутринта стана с тази мисъл, със събуждането си взе таблета и почна да чете какво пише, беше видно, че акълът му е на съвсем различно място.

Пък и тя повръщаше цяла сутрин все пак.  Mr. Green

# 201
Претендират за най-добрия български медицински сериал (не че до този момент е имало друг  Crazy), ползват услугите на медицински консултанти, всичко да изглежда максимално реално и професионално и ако при това положение от събудилата се съпруга на Банков, сценаристите направят пълноценен човек,  с амнезия (каквито коментари се ширят из фейсбук)  или без, ще ударят дъното. Всеки път при някоя недомислица си мисля, че няма накъде повече да задълбаят и всеки път обаче, за съжаление, ме опровергават. Cъбуждането от комата беше ясно още откакто промениха сценария в движение, защото за мен твърдо не е бил такъв първоначалния замисъл, но си мисля, че всичко зависи от по-нататъшното участие на Вергов. Ако не са се разбрали за следващия сезон, вероятно ще го оставят да се грижи за нея в Германия и с това приключват с екранния му образ. Може и затова да охлаждат постепенно отношенията им с Огнянова. Ако все пак участва /дано!/ , е по-вероятно въобще да не я видим и по някое време вече окончателно да го направят вдовец. За малко повече драма, може и да я държат известно време във вегетиращо състояние.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 12:58 от Zlati***

# 202
Вчера като дадоха  "надгробния надпис" на Вили - 1969-2017 нещо се позамислих  newsm78 :
Билянка  е завършила медицина ,после  специализация , а след това роди дете /бременност и още 1 г./, това означава ,че е поне на 30-32 г.
Вили  като е починала на 48 г.  на колко е била  като я е родила ?

Пак някой от сценаристите не го е намислил. Решението да се сложи надпис е тъпо. Такова нещо се прави, когато почине актьор, а не герой.
И на мен ми направи впечатление вчера това с годините и че не се връзват с годините на Биляна, защото още в началото като ни запознаваха с героите то Биляна, Калин и Александър бяха на едни години /доколкото помня/, т.е. на около 32, а от тези моменти са минали поне 3 години. И изведнъж Виолета умира на 48 години. А и Виолета и Захариев са се запознали докато учат , т.е. не са се оженили на по 18 и то щото Виолета е бременна.
Абе голяма грешка с изписването на тия години накрая...

# 203
Tъй де, като всички мъже(извини ме, yahoo Simple Smile)
За нечовешкото страдание от скорошната загуба на дъщеря му го разбирам напълно. Не искам и да си представям такава трагедия за никой мъж/човек изобщо. Затова и от самото начало въпреки много сладката буквално и преносно свалка с близалките не ми се виждаше реално много бързо да им се получи каквото и да е. Ще чакаме още доста да се приключи това с жена му, да му се роди дъщеря и ако по подобие на Ана я кръстят Рая може и нещо да се пречупи в него и да стане малко по-нормален. Дотогава ще трябва да го търпим такъв дървен с кратки проблясъци на нежност.

# 204
Амбър, проблемът на господин директора е, че не може да мисли за две неща едновременно Grinning
Дотук аз си спомням няколко срива в поведението му на мил и любвеобилен мъж:
Когато се появи приятеля му от миналото и му припомни всичко - сутринта той искаше да говори със Зорница и да изяснят ситуацията от предната вечер, след като цял ден се занимава с приятеля си и му се натресоха онези от общината, му се изпари желанието да говори.
Когато му изпратиха папката с медицинското досие на Ева - само един епизод по-рано той молеше Зорница да го почерпи чай, флиртуваше с нея, обясняваше ѝ, че е искал да я види, натисна я в кабинета да я целува, а после стоя като пън, докато тя се опитваше по някакъв начин да достигне до него.
Сега, когато са го натиснали от общината и го тормозят - пак един-два епизода по-рано се разхождаше из кабинета като ранен звяр, гледаше тъжно и целият му живот се сриваше, защото тя не е до него.
Тоест, ако искаме да е мил и любвеобилен, трябва да си реши другите проблеми. Ама те, като гледам, няма да се решат скоро, демек няма да е мил и любвеобилен и занапред, и Зорница ще страда, и ние ще страдаме, че е ръб.

П.п. На мен точно дикцията ѝ и начинът, по който говори, много ми харесва. Свят шарен, странни вкусове Grinning Гледах наскоро монологът ѝ, с който са я приели в НАТФИЗ, първо, че начинът ѝ на говорене няма нищо общо със сегашния и второ, за мен поне, се справи великолепно Simple Smile

Хахаха, много хубаво формулирано мнение. Иначе, фенка на Диана съм и аз.

# 205
Дотогава ще трябва да го търпим такъв дървен с кратки проблясъци на нежност.
Като се замислим Зорница каза ,че това са били най-хубавите ѝ четири месеца в живота, явно всичко е било наред и е имало и любов,  и нежност, просто е дърво само пред камерите Grinning

# 206
Аз и това имах в предвид под кратки. Ако всичко е огаснало само за 4 месеца не искам да си представям какво ще е след години. Исках да кажа, че след дългия размисъл е разбрал, че точно това дете би могло да осмисли живота му отново.

# 207
Аз това се замислих - ако си представим, че ситуацията е реална - каква жестока дилема е това. Как можеш да избереш между детето ти и жената, която го носи, и болната ти съпруга, която най-вероятно тепърва ще има нужда от грижи? Вижда ми се абсурден и невъзможен избор. Опитвам се да си представя как човек взима такова решение, но не мога.

И друго нещо си мислех, гледайки промото за довечера и спомняйки си онази снимка от инстаграм с графика на снимките, дето беше постнала Злати тук. Ама тия мисли ги слагам в скрит текст, та който не иска, да не се спойлерира:)

Скрит текст:
В промото виждаме Захариев на брега на езеро. В графика (който според потребителката, сложила снимката в инстаграма си, е за 50-ти епизод) пишеш - езеро Панчарево, Захариев се сбогува с Виолета. Аз тогава мислех, че двамата са на езерото, с оглед на събитията, явно там ще ѝ разпръсне тленните останки. Значи, да приемем, че тоя график е истински. Това означава, че в епизода довечера Банков ще замине и ще се раздели със Зорница. Ще ни останат два епизода. Вергов беше казал в някакво интервю преди време, че ще имат снимки извън България. Тоест, може би в следващия епизод ще го дадат в болницата при жена си. И след това ще ни остане един епизод, последния, в който ще женим Наталка и Калин, с което вероятно сценаристите ще решат, че са дали своя принос за положителните ни емоции Grinning . Иска ми се да не съм права, но подозирам, че точно така ще се развият нещата. Тъпо, с една дума.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 13:53 от Fairy

# 208
А на мен някак си ми се прииска да имаше един-два коледни епизода, и без това сезона приключва покрай Коледа. В повечето чужди сериали има такива, така можеше и да наблегнат на хубава обстановка, събития, абе да стане един "уютен" финал, ама тц.

# 209
Здравейте, и аз да се включа....
Не знам защо, но на мен ми е една постоянна мисъл в главата, че може да се появи някакъв любовник  на жена му...( на Вергов) и нещата да си дойдат на мястото. Т.е , имало е любовник, за който Вергов не е подозирал и сега се появява, за да разреши създалата се неудобна ситуация и да сложи в ред всичко. Напълно съм съгласна с написаното досега от вас , и затова се включих само да си дам приноса с идеята, която никой не е застъпил, а ми се вижда съвсем реализируема.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт