Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Наталия е различен тип, ти как си представяш Зорница да се сърди няколко месеца?
Аз съм се сблъсквала с хора, които в състояние на афект изпляскват пълни глупости и после сами им идва да си шибнат два шамара.

# 241
  • Другата България
Наталия се върна само заради бебето. Тогава не бяха точно ясни нейните чувства към Калин. Сравнение не може да се прави.
Напротив - за мъжкото отношение става въпрос - еднакво грозно и тъпо беше. Иначе съм съгласна за останалото.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 18:09 от Merri_An

# 242
Съгласен съм, че беше грозно за Калин, но той после съжаляваше за това. След като тя го напусна, изпрати му призовка а развод и се връща само защото е бременна все пак смекчават малко афекта на Калин.

# 243
Банков беше наистина ужасЕн, а и болката от загубата на дъщеря ме е все още много силна. Aз очаквах да реагира грубо и впоследствие да осмисли новината. По-скоро ме изненада нейната реакция след това отношение. Всъщност, в първия момент реших, че отново си тръгна и впоследствие се изненадах като я видях в леглото. Hо тогава трябваше да покаже поне малко колко е била наранена.

# 244
И все пак, въпреки всичко, не мога да си представя, че той ше допусне да изгуби още едно дете.

# 245
Очаквам засега за финала или да се окаже блъф това с жена му за да го изнудват или докато успее да се измъкне от следствието и да замине да й се обади от Германия, че за съжаление е закъснял и жена му вече е починала.

# 246
И все пак, въпреки всичко, не мога да си представя, че той ше допусне да изгуби още едно дете.
Е, тогава вече, спирам да му симпатизирам  Laughing
И аз не мога да си го представя.

# 247
  • Другата България
Очаквам засега за финала или да се окаже блъф това с жена му за да го изнудват или докато успее да се измъкне от следствието и да замине да й се обади от Германия, че за съжаление е закъснял и жена му вече е починала.
Мен ме няма по прогнозите както се видя, но съм сигурна в едно - не е блъф.
Не мисля, че тя ще почине - вече се убедих, че това ще е една от основните нишки в следващия сезон.

# 248
И аз така,не съм по прогнозите,предпочитам да ме изненадат.Ама вие много подсказвате,та не излиза никаква изненада Grinning

# 249
Това вече не е прогноза, а само силно желание. Искам да съм позитивен преди Коледа та затова. А за да ни шокират разтърсващо може да е всичко друго.

# 250
Аз, знаете, отдавна снижих очакванията си, така че искам само едни три минути, в които Банков да ни покаже, че обича Зорница. Нищо повече няма да си пожелавам.

# 251
Банков като повечето мъже не може да мисли за повече от едно нещо(да не се обиждат мъжете тук), случили се някакъв проблем Зорница остава на заден план, не само на заден план, а и се държи грубо с нея.
Зорница има страшно самообладание, аз нямаше да запазя спокойствие....но наистина постъпи правилно и просто го остави сам да мисли по въпроса, да се скара с него щеше да е излишно.Банков пък с неговото, че знаела за жена му тем подобни, то това бебе да не е направено вчера, че да се държи като ощипана госпожица....той мълча като пън 4 месеца, пък  Зорница била виновна. Все пак, въпреки поведението си стил д-р Джекил-мисър Хайд, не мисля че би изоставил Зорница особено сега с бебето....и ако стигнем до момента детето да се роди,предпочитам да е момче, така няма да има съмнение за заместване на изгубеното.
Аз харесвам Диана, както казах преди актьорският талант е субективна величина.

# 252
Ако 3 минути ти са вече занижени очаквания, не искам да знам какви са били истинските. Тук вече броим секундите на щастие и обич.

# 253
Ако 3 минути ти са вече занижени очаквания, не искам да знам какви са били истинските. Тук вече броим секундите на щастие и обич.
Любимият ми епизод е този, в който Банков пострада и тя му помогна. Това ми бяха завишените очаквания за някой от финалните епизоди, където да се разплете тяхната история Grinning

# 254
Пошегувах се. И аз искам вече поне само да я прегърне, да я целуне нежно и да каже "Извинявай", но и това се оказва прекалено много за него.

...и ако стигнем до момента детето да се роди,предпочитам да е момче, така няма да има съмнение за заместване на изгубеното.
Това беше и моята първа мисъл за компромис, но знаем, че връзката баща-дъщеря е много по-силна и само едно момиче би могло да му въздейства повече за да успее поне малко да го промени. А той очевидно се нуждае от сериозна промяна.

Общи условия

Активация на акаунт