Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Кърджали
Ох, да правят каквото правят, но да не махат бебето. В него ми е надеждата че ще ги събере другия сезон (ако Вергов участва). Много ми докривя тази серия, от отдавна не ми се беше искало така да го зашлевя Банков (въпреки всичките дивотии някак си разбирах го...)

# 361
Аз вече съм съгласна и да се разделят, само да няма аборт.  Grinning
Много ме е яд, че не мога да изгледам промото, та да ги разконспирирам Grinning
Облечена е различно от когато се обади на Галя, със същата блуза от вчера когато му каза,че е бременна.Отделно я дават някъде отвън из болницата, тъжна и сама.
yanitsa.s, харесва ми теорията ви той да е заминал и затова да е разстроена.
Наистина да правят каквото искат, само да не пипат бебето им.

# 362
Мерси, майче, ще се чака до утре, явно, та да разберем какво ще стане. Вече съм приела, че доволни няма да останем...за тия двамата нямах абсолютно никакво съмнение, че всичко ше завърши щастливо, но дотук напълно ме опровергават.
 П.п. видях промото. Контрастът между плачещата Зорница и приемащият овации Банков е покъртителен...

# 363
Ох, да правят каквото правят, но да не махат бебето. В него ми е надеждата че ще ги събере другия сезон (ако Вергов участва). Много ми докривя тази серия, от отдавна не ми се беше искало така да го зашлевя Банков (въпреки всичките дивотии някак си разбирах го...)

Аз от тази серия останах с много смесени чувства. Хем ми е някак тъжно, хем ме е яд. Знам, че това е само сериал но... Сигурно и в живота има такива случаи или поне отчасти същите. Признавам, че въпреки всичко явно сценаристите са много добри, щом с дивотиите и абсурдите, които пишат успяват да ни докарат до такива емоции.

# 364
Аз вече съм съгласна и да се разделят, само да няма аборт.  Grinning
Много ме е яд, че не мога да изгледам промото, та да ги разконспирирам Grinning
Облечена е различно от когато се обади на Галя, със същата блуза от вчера когато му каза,че е бременна.Отделно я дават някъде отвън из болницата, тъжна и сама.
yanitsa.s, харесва ми теорията ви той да е заминал и затова да е разстроена.
Наистина да правят каквото искат, само да не пипат бебето им.

Предполагам това, заради онази снимка на сценария, която постнаха тук.

# 365
На сайта на нова го има промото. Зорница не се разхожда в болницата според мен, някъде около вода е. Много се надявам, че плаче, защото го е изпратила...

# 366
Признавам, че въпреки всичко явно сценаристите са много добри, щом с дивотиите и абсурдите, които пишат успяват да ни докарат до такива емоции.
Добри са в това отношение, а и си имат запазена марка да надграждат драмата: тъкмо си мислим, че това е много лошо и няма на къде повече и те ни опровергават с нещо още по-лошо. Финала наближава, нека се кротнат вече.

# 367
Който не е успял да гледа промото, вече го има качено в приложението на Nova play.

# 368
Мерси, майче, ще се чака до утре, явно, та да разберем какво ще стане. Вече съм приела, че доволни няма да останем...за тия двамата нямах абсолютно никакво съмнение, че всичко ше завърши щастливо, но дотук напълно ме опровергават.
 П.п. видях промото. Контрастът между плачещата Зорница и приемащият овации Банков е покъртителен...

Изглежда Зорница е отприщила всичко онова, което е таяла в себе си. Плачът й е просто... Но ми се струва, че плаче докато се разхожда около болницата или където там е, защото бебето вече го няма. Дано не съм права. А Банков - за него нямам думи.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 23:42 от yanitsa.s

# 369
Тая смотана сурогатка ми лази по нервите! Ще имат ядове Мазови с нея...

# 370
DMS Ognianova

За да дарите малко любов на д-р Огнянова, изпратете SMS.
Това момиче няма ли да получи поне капка обич в тоя филм ?

# 371
Мисля, че този сезон ще свърши най-драматично от всички останали.

# 372
DMS Ognianova

За да дарите малко любов на д-р Огнянова, изпратете SMS.
Това момиче няма ли да получи поне капка обич в тоя филм ?
Ох, разсмя ме с това Joy .....но колко истина има в коментара ти.

# 373
Банков ми изглежда толкова щастлив в следващата серия, все едно за момент е забравил и за Ева, и за Зорница. Отношението му е меко казано грубо и егоистично. Мисля, че накрая животът ще му даде урок - ще остане съвсем сам.

# 374
  • София
Добре де, сто серии Виолета умира и всичко се въртеше около това. Накрая умря и нищо - само Петър страда, сругите си бачкат, ни вопъл, ни стон...

То погребение нямаше. Нали я бяха кремирали и Пецан й разпръсна праха. И да - бяха минали няколко дни. А и всички отдавна знаеха, че е въпрос на време да умре, за никого не беше изненада, не беше и кой знае колко близка с никой от болницата. Който трябваше, показаха, че страда
Само на мен ли ми направи впечатление, че доубиха пациент и никой нищо не заподозря.... Така ли е и в реалността? Flushed Cry

Общи условия

Активация на акаунт