Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 276
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Предполагам освен министъра от записа, ще изгори и този, които е искал да присвои парите и да се закупи обурудване от негова фирма, май казаха, че е шеф на здравната комисия и искаше жена му да се намести на мястото на Кръстева.

# 631
Досега не виждам лъч надежда за никой от набедените да страдат, а не се очертава такъв и за финалния епизод, а точно преди Коледа се очакваше да има поне малко светлина. Твърде много драма за един сезон, не ми понасят вече такива крайности в изобилие и е много вероятно това да е последния сезон за мен. Няма как да продължа да гледам нещо, което безкрайно ме натоварва без да има и грам надежда за обрат.

# 632
Ще гледаш, yahoo, ще гледаш, щото няма да можеш да останеш настрана от Зори-то Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
  • Другата България
Абе то и аз ще гледам, живот и здраве, но такъв финал не ме радва.

# 634
Нали все зачекват теми, които са актуални - хомосексуалните, имаше там един с нещо си в дупето, снощи видяхме и жертвата, която е привързана към насилника, продажба на бебета и пр. и пр. вкараха ли поне един ром в тоя сериал? Онази, дето си продаде бебето, циганка ли беше? Мисля си, че във всички американски филми има поне по един тъмнокож, ей така за колорит можеше да дадат някоя епизодична роля, например как ходят в спешното да се лекуват без осигуровки. По-добре щеше да е, отколкото тия бездарни, дето ни ги натрисат всяка серия и четат, а някои даже и сричат. Joy

# 635
  • ту тук, ту там
Да бе, нали ще ги подпукат за дискриминация!
Имаше едно момче - циганче, цигулар беше, в някой от предните сезони май.

# 636
И как братята роми бият екипите на Спешна помощ !!!!

# 637
В предните сезони доста повече наблягаха на медицинските случаи, докато в този само хомосексуалисти, травестити и хермафродити гледаме, а пък сега покрай всичките нещастия не бяхме виждали пациент и операциаонна от дълго време....

# 638
Е, хайде сега, дискриминация. Че те реално си дават системата как мачка всеки, който се опитва да направи нещо честно. Или пък в "Под прикритие", повече от нещата, които даваха си бяха напълно реални за клетата ни майка България. Защо никой не ги подпука, че може и да отворят очите на някой, който има акъл? Ама за малцинството щом стане въпрос...

# 639
  • Разпиляна във въображението
Гледайки профила на Дария попаднах на доказателство, че ...

# 640
  • Другата България
Забравих да спомена единственото положително развитие за мен в епизода снощи - най-накрая Йосиф е реабилитиран, Ненева поне му се извини, а Жекова....без коментар. Наднича и слухти, можеше и тя да каже две добри думи, все пак от благородни подбуди Йосиф го направи това, не беше длъжен. А тя как ли не го обиждаше!
Не разбирам какво доказателство от снимката? Коя е русата дама?Anguished

# 641
Е, супер! Ето кой ще им кумува на младоженците!

Ако в следващия сезон решат да извъртят нещата и да се окаже, че Зорница все още си е бременна и се е отказала от аборта, за мен това ще е също толкова глупаво и налудничаво като възкръсването на жената на Банков. Но със сигурност ще го приема по-лесно и няма да им се разсърдя на сценаристите.

# 642
  • Разпиляна във въображението
Бях сигурна, че няма да ги оставят сред нищото отново, но е хубаво да си имам и доказателство Relaxed

# 643
  • ту тук, ту там
Доказателство, че?!🤔

# 644
  • Другата България
Е, супер! Ето кой ще им кумува на младоженците!
А, за това ли? Дано да е така.
Русата да не е служителка в гражданското?

Общи условия

Активация на акаунт