Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 209
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Доказателство, че?!🤔

Ще се женят. Майките им ще кумуват.

# 646
  • ту тук, ту там
Това са майките им.  Как присъствието на майките им доказва, че ще се оженят? Родителите могат ли да са свидетели?
А иначе не съм си и помисляла, че няма да се оженят, тоест не го подлагам под съмнение.

# 647
Е,това не е ли Ернестина?

# 648
Ще гледаш, yahoo, ще гледаш, щото няма да можеш да останеш настрана от Зори-то Stuck Out Tongue Winking Eye
Така е. Желая да я гледам и като актриса и като много положителен герой, но дилемата е дали да продължа да следя какво още са й замислили за да страда или да си го пропусна това мъчение. Единствения й “грях” беше, че се влюби в неправилния човек и плати висока цена за това.

# 649
  • Другата България
Е,това не е ли Ернестина?
Това на снимката Стаменова ли е?Flushed
Изобщо не я познах, ако е тя. Ама изобщо. Отивам да се срамувам.
Никаква фенка не съм.Disappointed
Благодаря ти.

# 650
Сцената с Зорница и момиченцето беше много трогателна, разплака ме сцената, а рядко се случва нещо така да ме разчуства. Cry Дали Банков ще остане или не, ще разберем утре,  ще видим какво Вергов ще каже.
Поне Наталия и Калин да се оженят, че останалите ще е мъка.

# 651
  • Разпиляна във въображението
Това са майките им.  Как присъствието на майките им доказва, че ще се оженят? Родителите могат ли да са свидетели?

По отношение на гражданския брак, законът в България изисква единствено двама свидетели – не е необходимо те да са женени, да са двойка или пък да са от различен пол. Достатъчно е само да са пълнолетни - набързо копирано, но така си пише и в закона - свидетели.

# 652
  • Другата България
Да, за това и аз знам, че е така.
Но се изложих тотално с предположението си, че това е служителка от гражданското. То че не ни показват Стаменова напоследък е факт, но с тази поза и косата ѝ ми се стори по-къса, и много по-млада от нея...абе мани, изложих се.

# 653
Cигурно съм единствената, на която снощи й стана жал и за Банков. Вероятно, защото, аз самата, при проблем ставам ужасно апатична към всичко останало, не мога да се зарадвам на нищо и няма сила, която да ме изкара от това състояние до разрешаването му. Hе ми се стори подигравателен тона му, когато я попита за точката, напротив видях, че вече е приел мисълта, че ще става отново баща и дори дълбоко в сърцето му този факт искрено го радва. Виж, чашата леко със закъснение я е изпусна, но няма да му придирям Grinning Ще го видим тази вечер какви ще ги сътвори обаче, че тоя шамар нещо не ми хареса. 
Общо взето, тяхната история е единствената, с която си позволих да вляза във филма, може би защото много ги харесвам и двамата актьори (Вергов отдавна, естествено, а Д.Димитрова само с тази роля ми влезе под кожата)  и много истински пресъздадоха образите си. За всичко останало знам, че това е просто филм и не се впрягам Grinning Hе мога да не отбележа, че и на Йоана Буковска играта беше изключително силна и историята много тежка, но там умишлено не я допуснах до съзнанието си и много от сцените ги гледах с едно око или направо пропусках.

# 654
  • ту тук, ту там
Не си единствена, аз написах по-горе, че разбирам и оправдавам Банков за всичко!

# 655
Аз пък мисля, че Банков най- долно употреби Зорница и ѝ съсипа живота.
Дотук поне ...

# 656
  • Другата България
За мен лично ако в следващия сезон липсват Буковска, Луиза и Вергов, то сериалът ще загуби доста фенове.
За първата е ясно /и жалко/, за втората почти /дано не е така/, ако и Вергов го няма, не знам как ще скалъпят сезона.

# 657
Не ги мислете, щом обявиха, че ще има пети сезон значи са се налапали с пари яко от реклама и няма да жалят кинти за артисти. После парите пак ще валят. Joy

# 658
  • до една звездичка
...можеше да дадат някоя епизодична роля, например как ходят в спешното да се лекуват без осигуровки. По-добре щеше да е, отколкото тия бездарни, дето ни ги натрисат всяка серия и четат, а някои даже и сричат. Joy

Имаха вече пациент без осигуровки. Преди няколко епизода. И почина, заради това.

# 659
  • София
Не гледах последните няколко епизода, защото ми бяха тежки, но проследих по темата, промота и хвърлях по едно око. Само с Вяра и Тасев не разбах какво стана и защо мислите, че няма да я има следващият сезон. Може ли да ми разкажете с няколко думи.

Общи условия

Активация на акаунт