Avon - обсъждане на продукти тема 24

• 96 290
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Никъде в нета не откривам реалните цветове на новите нюанси на течното матово червило... Как мислите, дали naked crush, е по-светло?

Не, по-светлото е Nude vibes. Мисля че и в каталога се вижда, че "Naked Crush" е в кафявата гама. Розовия нюд прилича на Revlon Ultra HD Matte 600 Devotion за мен.
Аз търся снимки в Instagram отдавна. Много по-бързо се появяват, отколкото ревюта. Пиша името на някой по-завъртян цвят (не често срещано име) и отивам на таговете. Така излизат. Днес точно гледах Naked Crush отново, че се чудих дали да не поръчам и ще правим едно комбо с позната.

# 751
А за околоочните на Ейвън какво бихте казали? Заглеждам се от много време  за лифтинг системата. Макар че съм на 21 години, но имам тъмни кръгове от много малка и вече искам да се отърва най накрая от тях. Ако не може съвсем поне да не са толкова тъмно лилави, че изглеждам като зомби дори и като пия много вода, спя по 9 часа и тн.
Лифтинг системата(гелът и кремчето 2в1) е добра, поне според мен. Усеща се стягане на клепачите след използването на гела, кремчето за под очите много добре омекотява сухата ми кожа...аз нямах кой знае колко голям проблем с тъмните кръгове, може би леко затъмняване, когато не съм се наспала. Откакто я ползвам забелязвам, че ги няма дори и когато съм недоспала...все пак не мога да кажа дали би помогнала за сериозни тъмни кръгове, като тези които описваш Blush

# 752
Тъмните кръгове се дължат на тънка кожа. Срещу тях само декоративна козметика под формата на фдт и коректори помага.

# 753
Поръчах вече  naked crush... Предполагам, по-бледо нанесено ще стои добре на моята светла кожа и с една спирала... ежедневната визия е готова😁😁😁

# 754
Моля, някой да пусне нова тема.

# 755
Тъмните кръгове се дължат на тънка кожа. Срещу тях само декоративна козметика под формата на фдт и коректори помага.

Тъмните кръгове наистина личат повече, ако кожата е по-тънка, но за тях може да има различни причини - баналните преумора и недоспиване, но също и анемия, лошо кръвообращение и много токсини в тялото.

# 756
Еййй, заговорили сте за моята любима тема - парфюмите. С парфюмите си AVON  ме спечелиха като бях тийнейджър. От последния каталог си поръчах Паришън Чик и класическата Литъл Блек Дрес, че видях, че бяха евтинийка. Паришън Чик май измества вече дългогодишния ми фаворит Treselle. Нооо.. и с двата аромата не мога се спра да пръскам ли пръскам. Атракшън също имам. В началото  ми беше гаден, напоследък взе, че ми захаресва. Имам и един Ouspoken Fresh на Фърджи, който също беше много добър. Имам за едно-две пръскания и си го пазя и аз не знам защо вече сума ти време. Имари Елексир също имам, който си го бях взела в комплект само заради пяната за вана с аромат на малини и боровинки. Също като Атракшън не ми харесваше в началото, но в последно време ми захареса. Лък имах 2 броя.., но ми свършиха. За сметка на това са ми останали и двата крема за тяло на Лък, мога да кажа, че като си намажа тялото с крема, все едно съм се пръскала с парфюма, доста наситен аромат имат тези кремове. Имах и доста парфюми, които бяха тип летни..Имах едни Би Фън, още един Би Романтик и още един, който не помня точно как се казваше, но бяха една поредица и също бяха доста приятни. Абе, с една дума фен съм голям на парфюмите. Но от тези скъпите над 30 лв не съм си купувала никога. Today, Tomorrow, Always също не съм ги купувала. Спомням си като излязоха как цените им бяха по 40 лв на промоция.
С тодей няма да спра да се пръскам никога. Ако искам аромат, който не се нуждае от подновяване на 2-3 часа това е моето за деня. За доста жени е адски непоносим и тежък, но това е моето нещо. Скъпото си казва думата все пак. Обожавах тресел на времето, траен и завладяващ, сега си го взех, но ми е като вода от чешмата. Не се усеща след 2 часа.. Няма да повторя да го купя. От тоалетните води не съм доволна. Имари фантази е доста изветрящ, има само 1-2 нотки и такава скука ме лъха от него, че като се напръскам ме подтиска. Персейв е траен за мен и си остава аромата един и същ от началото до края на трайността му върху кожата. Фар ауей е най-траен за мен, но е доста специфичен и задушлив.. Като се сетя ще коментирам и други.

# 757
Имам Nude vibes и при мен е доста по-светло от снимката. Не ми допада много.

# 758
Поръчах вече  naked crush... Предполагам, по-бледо нанесено ще стои добре на моята светла кожа и с една спирала... ежедневната визия е готова😁😁😁

Моля те да споделиш, щерка ми направо е влюбена в цвета в каталога.

# 759
Моля, някой да пусне нова тема.

Бубче, ще пусна днес късно вечерта, обещавам.

# 760

Тъмните кръгове наистина личат повече, ако кожата е по-тънка, но за тях може да има различни причини - баналните преумора и недоспиване, но също и анемия, лошо кръвообращение и много токсини в тялото.

Петенеце разсмя ме  човек.... Един човек на 20 като потребителката ако има кръгове какво друго да му кажеш- да спи повече?  Да не се преуморява? Или примерно да си провери кръвообращението. Щом в най - добрата възраст на живота си има кръгове нека знае че са там завинаги. И никакво кремче  за тъмни кръгове  няма да му помогне.

За сведение имам тъмни кръгове откак се помня и  всички в рода ми имат.

# 761
Нищо смешно не виждам в това човек да разсъждава. Хубаво е да се знае, че невинаги тъмните кръгове са налице просто ей така. Човек не може за всичко да се успокоява, че е козметичен дефект при положение, че може да има и други причини. Не може да казваш, че тъмните кръгове се дължат на това и това и точка, защото няма как да е валидно за всички. И това, че човек е на 20г не значи, че не може да оптимизира начина си на живот и грижата за себе си. Не държа всички да приемат поста ми, но го написах, защото за някого може да е от полза.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 20:23 от Петенце Цветенце

# 762
Нищо смешно не виждам в това човек да разсъждава. Хубаво да се знае, че невинаги тъмните кръгове са налице просто ей така. Човек не може за всичко да се успокоява, че е козметичен дефект при положение, че може да има и други причини. Не може да казваш, че тъмните кръгове се дължат на това и това и точка, защото няма как да е валидно за всички. И това, че човек е на 20г не значи, че не може да оптимизира начина си на живот и грижата за себе си. Не държа всички да приемат поста ми, но го написах, защото за някого може да е от полза.
Права си! Аз имам от 16 годишна кръгове под очите и причините са две при мен - анемия,   проточила се 4 години, a  впоследствие и проблем с бъбреците. Така, че си права Петя Simple Smile
Лифтинг системата не е най-доброто решение за кръговете. Аз получих подобрение след като започнах всяка сутрин да налагам очите си със студени ( умерено студени)  резенчета картофи, сурови. Други се хвалят, че ледени кубчета от чай на лайка, постигат успех. При всеки различно.

# 763
  • София
Зависи кой какво разбира под тъмни. Моите са уауууу. Картофи. лайка са само за успоение на очите или срещу преумора. Знаете, оксиженистите като си осветят очите картофите са лек. Досега не съм намерила за себе си начин. Коректора леко ги матира, но до там.

# 764
Вики, съжалявам за здравословните ти проблеми. Дано вече всичко да е наред. Simple Smile За бъбреците също го знам, но реших да не изброявам всичко. Аз имам леки кръгове под очите, които понякога се засилват и лифтинг системата също не ми помогна, но не съм го и очаквала. Благодаря за споделения опит. В много случаи кръговете се дължат на нарушена микроциркулация в зоната и затова студеното помага. Каква е причината е отделен въпрос. Но наистина често тези "козметични" дефекти са симптом, на който е добре да обърнем внимание. Косопад, акне, торбички под очите, петна и пр. - нито едно от тях не е без причина.

Римарче, предполагам че следиш здравословното си състояние и се грижиш добре за себе си. Защо не опиташ по-покривните коректори от типа на Catrice Camouflage Cream? Иначе има доволни и от кремове, но не мисля че вършат работа за сериозни кръгове.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 20:23 от Петенце Цветенце

Общи условия

Активация на акаунт