Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 185
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Да, явно ѝ е хубава машината щом обезмирисява всякакви отровно миришещи прахове. И моята е така – никаква миризма няма шанс пред плакненията и центрофугите ѝ.

# 16
  • София
Здравейте и благодаря за новата юбилейна тема. Имам питане: Хубави ли са кърпичките за сушилня от ДМ? Само ароматизират ли или действат и антистатично? Бих искала да пробвам без омекотител, но наелектризирането как да го преодолея?

# 17
  • Бургас
Аз пък си ползвам само ОМО и Персил/прах/,и никакви Денкмит-Менкмит могат да ме съблазнят.Simple Smile

# 18
Леле и при мен след изпиране няма никакъв аромат на прах. Пера с прах, не течен Ариел, за цветно и бяло, или персил прах, и денкмит бяло. Не претоварвам, добре са изпрани дрехите, добре центрофуги рани. Винаги съм се чудила с какво перат някои, та така силно им миришат дрехите. А то било с моя препарат, ама явно в машината е проблема. Но, нова скоро няма да купувам.
И да си повторя питане от предната тема. Само денкмит за бяло ми остава в чекмеджето. Препаратът е в срок на годност, и дозирам 85 мл и не се поема с водата

# 19
И пре мен остава този прах. Пробутвам го с малко водица в чашка.😁 свикнала съм му.

# 20
Аз питане не виждам, само констатация.
При мен не остава.

# 21
Взех най-нарая Денкмит 35 пранета за 6.99лв, последния. Има ли някакъв аромат след пране?

# 22
Няма.  Peace
И при мен никой перилен препарат не оставя силен аромат по дрехите. Ама на мен не ми и пречи, важното е да мирише на чисто.  Peace

Купих малка опаковка от новата  Тема за бяло.  При нас голямата опаковка за 20 пранета е 6,40 лв в единия магазин и 7 лв в другия, наистина ли е толкова скъп?  newsm78 Ами той колкото Денкмит.  ooooh! Дадох му втори шанс, на Темата, дано съм доволна.  Laughing
п.п. На мен прахът за бяло ми върви като топъл хляб, почти всичко пера с прах за бяло - бельо, кърпи, пижами, спално бельо, макар че не са бели на цвят.  Peace

# 23
Може ли някой да ми даде мнение за праха за пране Weißer Riese?

# 24
Рекс знаеш ли го? Горе-долу е същото като качество.

# 25
Ами не не съм го ползвала. Какво ще значи това не е ли качествен?

# 26
Нисък клас = ниско качество.

# 27
Права си, сега прочетох отново. Обаче нека ми е простено, имам първокласник с.... и писането при мен закуца. Тета и аз го побутвам . Но  не ми се иска. А каква може да е причината?

# 28
Може причините да са няколко. Примерно да ви е по-слабо налягането на водата или пък от самата конструкция на машината. Да не би да имаш Индезит или Аристон и чекмеджето да е едно извито и да се изтегля настрани (наляво)?
Обикновено препоръчвам следното: да се изчисти мрежичката на маркуча за входящата вода, ако има лесен достъп до кранчето, от което се пуска водата; да се изчистят дюзите в горната част на отделението, където влиза чекмеджето, с препарат за баня/котлен камък и четка за зъби. В мрежичката се събират песъчинки, а по дюзите може да се натрупа котлен камък, което намалява силата на струите.
Ако това не помогне, е от конструкцията.
Много ли прах остава?

# 29
Благодаря. Ще направим прочистване. Пералнята е перла. Ако не побутна остава около 70 процента прах. И само този. Не се втвърдява. Може и да в слабо налягането, щото пък водата в града е чиста общо взето. По цедките на батериите не се натрупват песъчинки и боклуци. Но пък тези дюзи не са поглеждани никога, досега.

Общи условия

Активация на акаунт