Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Гес много бърза 😃 измъкна ми думите от клавиатурата...тюююю

# 46
  • на Мелмак
Аз днес затова ли се дзВерих в ДМ-а и не го видях, мислех, че щото съм си забравила очилата и пак щях да ходя.
А преди това излезнах от Лидл и бях убедена , че там няма вече.
Simple SmileSimple Smile
Благодаря ВИ много момичета!!!

# 47
  • Ст Загора
Аз издействах едно Омо от свеки течен за цветно. А от майка видях ,  че има персил сенситив че ще се уредя много хубав аромат е

# 48
Те в магазина продават, ама на аванта май е по-сладко. Simple Smile

# 49
  • Ст Загора
Продават аз имам доста, но исках да пробвам. ОМото идеята ми беше съд свекървата да го разделим ама тя ми го взеела подарък. За персила майка реши да ми ддаде и тя хехе. Аванта сладко е верно.
А течния АРиел как е, За бяло искам ще има в Кауфланд

# 50
Продават, аз имам доста, но исках да пробвам ОМОто. Идеята ми беше със свекървата да го разделим, ама тя ми го взела подарък. За Персила, майка реши да ми даде и тя, хехе. Аванта, сладко е, верно.
А течния Ариел как е, за бяло искам, ще има в Кауфланд?!
Извинете, нямам претенции за безгрешен правопис и стил, но се старая да пиша разбираемо. Когато не съм сигурна за нещо, проверявам в интернет.

От темата съм запомнила основни неща, за което Благодаря, течен перилен препарат за бяло - НЕ! Няма значение как се казва!

# 51
  • Бургас
Има още някои неща, които могат да бъдат поправени.  Joy
Аз отворих едно бинго за цветно, че в бързината и омекотител забравих да сложа. И, понеже няматах дрехите по обяд на терасата, че в сушилнята суших други, станали на шкурка - твръди и груби.

# 52
  • в огледалото на живота
Благодаря за темата!
Не съм чела назад,но някой пробвал старото Коколино с нов дизайн:
https://secure.ce-tescoassets.com/assets/PL/909/8714100003909/Sh … Type1_328x328.jpg
Наистина ли е с по-наситен аромат?

# 53
Това не е старо Коколино с нов дизайн. Това е ново Коколино суперконцентрат, от което се слагат само 15 мл за 4 – 5 кг (за сравнение, от старото се слагат 35 мл).
Не съм го пробвала, чакам хубава промоция. Иначе редовната цена на малките опаковки е малко над 4,50 лв.

# 54
  • Ст Загора
Пишех от телефон абе за бяло пробвах формил течен хубав е .

# 55
Ариел прах за цветно НЕ се справя хич с бели тениски,както ДенкМит прах за цветно Simple Smile След малко излизам и ще се запася с ДенкМит.Май скоро няма да намеря нещо по-добро.

# 56
Без да искам да ви засегна, но как сравнявате прахове за цветно при пране на бели дрехи?! Преди празниците изпрах с Ариел прах за бяло всички олекотени завивки. Белите са искрящо бели, мирише съвсем леко и деликатно на праха, не слагах омекотител, съхнаха навън. С две думи - без забележка съм.

Критерият ми за прах/течен за цветно е да изпира добре и да запазва цветовете. Това постигам успешно с прах и смесени капсули Персил. Имам от лятото течно Омо, което ползвам много по-рядко за конкретни тъмносини и черни дънки - също постигам желания резултат.

# 57
  • Варна
И аз съм пробвала ариел прах за бяло - изпираше перфектно Simple Smile

# 58
  • на Мелмак
Аз имам още една- две дози от Формил ултра сенситив, от него съм много доволна. Сега мисля да взема на ДМ за бяло.
От Ариел за бяло не съм впечатлена, както и от ОМО-то.
Сравнявам ги като гледам как ми излизат от пералнята, от Формила - е искрящо бяло , от Ариел и ОМО - не.
Тях ги подарих Simple Smile

# 59
Бяло, ама нечисто Stuck Out Tongue Winking Eye.
Тениски прани на 40° само с ОМО не миришат на пот след пране.

Общи условия

Активация на акаунт