Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм малко параноична...не вярвам на приказки и все си гледам какво пише на етикета. 3г. е май срока...

# 121
  • Варна
Аз купувам препаратите от една дама от хасково/няма да казвам коя е да не правя реклама/
36 капсули Даш ги взимам за 15 лв,омекотителя на Юмус за 6 лв - 60 пранета, а течния препарат за цветно и бяло пране на Даш за 63 пранета - 20 лв Simple Smile

# 122
  • Варна
Момичета от 02.01 в Лидл е намален този Ариел
Имате ли представа дали е за цветно пране?

# 123
За бяло...доколкото един течен може да пере бяло де ...
Няма кислородни избелители.

# 124
  • Варна
За бяло...доколкото един течен може да пере бяло де ...
Няма кислородни избелители.
Моя Perwoll за бяло върши идеална работа.Ще пропусна промоцията значи.Аз 80 бели пранета ще имам да пера 2 години Simple Smile

# 125
  • Русе
Гес, гледах вчера в ДМ в немско пряха Первол, който ми препоръча за вълна, но кутия за 6 пранета струва 2,25€. Ми, да си перат германките с него. Интересно е , че нямаше прах Денк мит за вълна и деликатни, а само течен. Утре имаме работа по центъра и ще проверим в големия магазин на ДМ.

# 126
  • Най-красивата страна
Погледнах срока на годност на моя Персил-произведен е на 18.08.2017г.Значи не е стар.
Питах пак и моите близки за цената-ами за 10лв са го купили от Одрин.
Предполагам,че и търговците го купуват за толкова,а може и по-евтино,ако купуват на едро.Естествено е да си сложат някаква надценка.
Обаче си мисля,че праха е някакво менте.
За 1лв.килограма какво да е ?

# 127
Ето как върви Персил по турските супермаркети -->тук<--. С гугъл лесно можеш да си превърнеш лирите в левове. Няма такава цена. Някой от добро чувство ти взима по-малко пари, отколкото е платил, или е купил менте от някой от складовете, но как да разбереш, не мога да кажа. 10 кг/66 пранета върви около 23 лева, но на промоция няма как да е 10 лева.

# 128
Я го снимай и качи тук...

# 129
Моя приятелка от години ползва прахове от Турция, обаче редовно се оплаква, че пералнята и връща вода и по тръбите има бял прах, който води до запушването им. При нея и проблема идва от това, че пералнята и е в единия край на апартамента и тръбите минават до другия край, където е банята, имат и чупки по пътя си.
Случи им се и да разбиват стена, за да сменят тръбите, заради този бял прах.
Казах и да погледне съдържанието на праховете (ползва различни марки от там) обаче всички съдържат зеолит.
И аз не че разбирам толкова, ама си мисля че сигурно така става от ползването на прахове с много зеолити.

# 130
  • Русе
Доколкото съм запомнила праха Денк мит също е с много зеолити, но всички тук го хвалят.

# 131
Всичките прахове са с много или малко зеолити. Има и без, но в момента даже не се сещам за пример.

Купих си от Билла прах Тема за цветно за  3,49 лв., намален от 6,99 лв. („разпродажба група 50%“, пише на касовата бележка). Май и на него му готвят балтията.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 15:33 от Guess Who

# 132
  • оттам, откъдето започва България
Гес, голяма си подстрекателка. Laughing Сърбят ме ръцете да го пробвам, пък и на тази цена, но много прахове събрах.

# 133
Моя приятелка от години ползва прахове от Турция, обаче редовно се оплаква, че пералнята и връща вода и по тръбите има бял прах, който води до запушването им. При нея и проблема идва от това, че пералнята и е в единия край на апартамента и тръбите минават до другия край, където е банята, имат и чупки по пътя си.
Случи им се и да разбиват стена, за да сменят тръбите, заради този бял прах.
Казах и да погледне съдържанието на праховете (ползва различни марки от там) обаче всички съдържат зеолит.
И аз не че разбирам толкова, ама си мисля че сигурно така става от ползването на прахове с много зеолити.

Ще си разрушите домовете с това пране ей, става вече животозастрашаващо. На твоята приятелка дали и е хрумвало да подмени нещо друго освен периодично тръбите, препарата например...

# 134
За 2 дни си оцветих 2 перални (с нови дрехи, които ме съмняваха, но...).
Едните розовеят, другите сивеят/чернеят. Нямам избелващи прахчета.
Имам някакъв спомен, че ако ги пусна с Омо за бяло на 60 градуса, ще се запечата цвета, така ли е?

Другия вариант е да си ги пускам пак на 40 гр. и дано постепенно се поизбелеят.

Общи условия

Активация на акаунт