Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Не е немски.

# 166
Пише:производител Clovin Германия,внася се от някаква фирма от Враца.Дали лъжат?

# 167
Кловин от гр. Чижев, Полша.
Прахът не става за нищо. По-добре си купи Савекс. Поне няма да те лъжат и да ти се представят за нещо, което не са. Пък и Савекс е по-добър.

# 168
Мога ли да ги съдя за невярна информация?Как така ще объркат Полша с Германия? Close

# 169
.....и мирише на парфюм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
Ма не смятам да си го купувам,защото си имам ДенкМит,но запомних етикета.

# 171
.....и мирише на парфюм Stuck Out Tongue Winking Eye
Само в пакета. Върху дрехите – йок. Въпреки че сега с тези парфюмни капсули, които се разпукват и отделят аромат... Дали да не пробвам?

Ма не смятам да си го купувам,защото си имам ДенкМит,но запомних етикета.
Кое? Purox или Savex?

# 172
И двете,мислех че Purox е по-интересен и по-хубав...

# 173
Да, интересен е. Имитира немски продукт, поради което надписите на опаковката на на немски с грешки. Също така е главно сол, сода и пясък, като всичко останало, разбирай важните съставки, е <5%. Това без пари да ми го дават, няма да го взема, а не съм особено претенциозна.

# 174
  • оттам, откъдето започва България
Аз напоследък този омекотител не го сменям с нищо :

И аз също. Прането на децата като се приберат от Англия ухае точно на този омекотител.

Преди ползвах този: https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1 … rc=CaB2np0yWdC63M:.

След това експериментирах с Коколино - остава аромат, но остава и по чекмеджето мазна консистенция. Няма да  го ползвам повече.

А иначе си имам и Бинго сензитив. Innocent

# 175
  • София
не съм особено претенциозна.
#Crazy да, бе, ти ако не си претенциозна към препаратите, всички останали сме чавдарчета

Абе, какво стана със спрея против петна на Лидъл? Не съм го засичала от сума време, бях купила 2 бутилки преди година сигурно и ми свършиха. А вчера накапах чисто нова риза със сос  Embarassed Така не ми се рискува да я изпера, без да я напръскам с нещо предварително... За зла беда ще останат лекета.

# 176
Здравейте дами.
Искам да ви попитам, понеже са се събрали за пране домашни пантофи и чехли, ще ги съсипя ли, ако ги пусна в пералната на спортна програма примерно? Това ще рече 30 градуса, центрофугата ще я деактивирам.
Принципно избягвам да пера обувки в пералната, но те са сравнително меки, леки, няма какво да драска или да се откъсне и заседне в машината.
Преди години последно бях пробвал да си пера маратонките в пералната, но се разлепиха и отидоха в кофата за боклук. То това май по-скоро заради висока температура се е случило. Не помня ,на колко градуса ги пусках, беше отдавна.
Тая вечер ги поръсих с прах и ги потопих в един леген с топла вода да се накиснат хубаво. Вкъщи ме съветват да ги изпера на ръка. На мен тая идея особено не ми се нрави.
Искам да чуя вашето мнение, защото дамите покрай мен определено не са големи домакини.

# 177
Аз на моите мъже маратонките ги пера в пералнята на 30 градуса и нищо не е пострадало. После пускам един празен ход на пералнята на 90 градуса. 

# 178
Аз напоследък този омекотител не го сменям с нищо :

И аз също. Прането на децата като се приберат от Англия ухае точно на този омекотител.

Преди ползвах този: https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1 … rc=CaB2np0yWdC63M:.

След това експериментирах с Коколино - остава аромат, но остава и по чекмеджето мазна консистенция. Няма да  го ползвам повече.

А иначе си имам и Бинго сензитив. Innocent

О,да,и Бингото  е добро  Peace

# 179
  • Бургас
Аз дори и на ръка да ги пера и плакна,после задължително минавам една центрофуга поне 700-800 оборота.Те иначе нямат изсъхване.

Общи условия

Активация на акаунт