Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Боже, и такова ли има- таблетки? На мен ми става леко лошо около препаратите, че имам астма и страх нещо да не ми провокира реакция, а и ставам разногледа от продукти, продукти...добре че в темата пише и мога да се ограмотя за такива неща. Да потърся и пробвам. Слага се в барабана, като капсулите?
Мен кутиите на капсулите ме дразнят. Събрала съм вече 5-6.В три пресипвам прах, в една събирам стари батерии, останалите не знам какво да ги правя. А на промоция- все кутии.
Примерно да ги изхвърлиш? Simple Smile И аз някои кутии ги ползвах за прах, но мисля, че не се затварят достатъчно добре и влиза влага - може и да се заблуждавам. Новите кутии на капсули Персил едва ги отварям, направо ще счупя капака, много са ми неудобни.

# 541
Ми, жал ми е да ги хвърля, струват ми се дебели и ще седят в природата сума време и ще се разграждат Joy

# 542
Хвърли ги за рециклиране Bulb

# 543
  • оттам, откъдето започва България
Говорете си вие за капсули. Слава Богу, само там не можете да ме изкушите.
Аз току-що се връщам от ДМ с една течна Тема за цветно.
Реших да я пробвам преди да са я спрели. Хубавичко ухае, но да видим как ще пере.
Даже не й знам редовната цена, но като я видях на 3.99 лв. си я гушнах.  ooooh!
Днес вече нямаше от малките пакети ДМ прах за бяло, само големи наредили.  newsm78

# 544
Реших да я пробвам преди да са я спрели. Хубавичко ухае, но да видим как ще пере.
Даже не й знам редовната цена, но като я видях на 3.99 лв. си я гушнахooooh!
Днес вече нямаше от малките пакети ДМ прах за бяло, само големи наредили.  newsm78

Joy Joy и аз купих Тема за цветно онзи ден. За мен аромата е дори прекалено силен, но пере хубаво. (Ама аз какво да кажа, като по принцип нямам проблеми с прането Laughing )

# 545
Ако не е променяна от 2013 г., не я харесвам тази течна Тема. С нея ми се захабиха светли дънки.

# 546
Даже не й знам редовната цена, но като я видях на 3.99 лв. си я гушнах.  ooooh!
Днес вече нямаше от малките пакети ДМ прах за бяло, само големи наредили.  newsm78

Joy Joy и аз купих Тема за цветно онзи ден. За мен аромата е дори прекалено силен, но пере хубаво. (Ама аз какво да кажа, като по принцип нямам проблеми с прането Laughing )
Цяла събота и неделя от мерак за препарати и ензими прах с капсули на Persil  онези залежалите от ДМ....прах с течния Денк марк......прах с Омото .....разлика в изпирането не намерих .....сега ще ме карате да търся и  Тема, ама за какво ли като ще я спират???? течния Ден марк за цветно оставя неприятна за мен миризма.....той по скоро не мирише на нищо....него определено повече няма да го купувам! Sick
Дидкеее, с тия "мръсни" дрехи голямо обикаляне дръпнахме с теб....!

# 547
...а и ставам разногледа от продукти, продукти...
А единственото, от което наистина имаме нужда, е добрият стар прах. Всичко друго е пълнеж.

# 548
...а и ставам разногледа от продукти, продукти...
А единственото, от което наистина имаме нужда, е добрият стар прах. Всичко друго е пълнеж.
А кой е добрия стар прах Гес? newsm78

# 549
Да кажа, че вече втора седмица пера с Бинго Стари найт и съм страшно изненадана от резултата. Не мислех, че прах за под 4 лв (на промоция) ще е на едно ниво с Персил. Години не съм купувала прах различен от трите във високия клас и съм много доволна. Никаква забележка за качеството. Единствено аромата от плика, който ми е много силен и омирисва целия шкаф ме дразни, но се радвам, че дрехите след изсъхване ухаят деликатно на чисто. Благодаря на Дидка, че така го хвали и така ме убеди да го пробвам. Flowers Hibiscus

# 550
# 551
Това ми прилична поне на Персил, Ариел. Сигурно и другите прахообразни прахове на вид са същите- бял прах с примес от синьо, лилаво и зелено.
Течен препарат за пране не ползвам. Имам една туба Ариел бебе, който от 3 месеца се мъча да изразходя.

# 552
Нито е Ариел, нито е Персил. Просто случайна снимка на прах от Интернет, за да онагледя.
Прах. Течни, капсули, таблетки, листчета и каквито там други форми измислят са пълнежът.

# 553
  • оттам, откъдето започва България
Цяла събота и неделя от мерак за препарати и ензими прах с капсули на Persil  онези залежалите от ДМ....прах с течния Денк марк......прах с Омото .....разлика в изпирането не намерих .....сега ще ме карате да търся и  Тема, ама за какво ли като ще я спират???? течния Ден марк за цветно оставя неприятна за мен миризма.....той по скоро не мирише на нищо....него определено повече няма да го купувам! Sick
Дидкеее, с тия "мръсни" дрехи голямо обикаляне дръпнахме с теб....!

Обичам експериментите аз. Relaxed

# 554
  • София
Аз много искам да пробвам капсулите на Денкмит,онези пресованите,с прах Simple Smile
Това са таблетки, не капсули.

Интересно, вчера ги видях в dm с надпис "НОВО", цената си е старата, 8 лв и нещо. Та какво им е новото, не знам.

РРР...вълнени дрехи и одеала, ако ще се перат на ръка, може да е с шампоан.
Да, знам за шампоана, но като искам да си изпера само вълнените чорапи например, ми е много по-лесно да ги натъркам със сапун, както и правя де. От мързел. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт