Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 932
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Не знам, но ако Вергов не участва в 5-ти сезон, при липсата и на Буковска, сценаристите трябва да се надяват на чудо, за да поддържат поне същата гледаемост. Защо да рискуват с 5-ти сезон, ако са си изиграли големия коз в 4-ти.

Точно и аз това писах по-напред. ✌

А и не мисля, че връзката на Банков със Зорница може да съществува само, ако съпругата му умре.
Според мен след неговата изневяра със семейството им е приключено, не вждам как след такава любов би могъл да продължи напред, а като добавим и загубата на детето....

# 136
  • There I was on a July morning
..................................
Не знам нашите как процедират при промотиране, но американски сериал, който гледах актьорът не поднови договора си и беше съобщено, че напуска и се промотираше много именно заради сбогуването с героя.
И аз се чудя защо Ралица и Диана вече са потвърдили участието си, а Вергов си мълчи? Можеше да отговори с едно "да" или "не".
Освен ако, още не е ясно в каква посока ще развият сценария.  Thinking

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 11:59 от Скубиду

# 137
Няма да е нормално поне малко да не се съобразят със зрителските отзиви и желания. Явно е ключов елемент решението дали да продължат развиването на историята и да предложат на Вергов нов договор или да въведат нови герои с нови истории.

# 138
Най-отговорно заявявам, че няма да гледам 5-ти сезон, докато не прочета тук във форума, че Банков се е върнал при Огнянова.
😉😉😉

# 139
Скубиду, аз писах по-назад, че ако жена му се възстанови, тоест няма нужда от неговите грижи, по-вероятно е да се разделят заради трагедията с дъщеря им и готово, хваща самолета наобратно.

Аз също съм гледала много сериали, в които най-официално си казват, че еди кой си напуска, и то често още преди да го е напуснал и си наясно защо му се случва нещо. В интервюто ми направи впечатление, че Лора Крумова дори не го попита ще участва ли в пети сезон. Дали защото всички знаят, че няма или защото не трябва да се издава, или пък защото никой още не знае какво са измислили сценаристите, нямам представа. Със сигурност това е нещо, което ще ни гложди докрая. Защото той и да не се върне в началото, може да се появи по всяко време. Аз очаквам трудни времена за създателите. Рейтингът им се вдигна главоломно и да не си правят илюзии - това стана именно заради участието на Вергов. Като почнат новия сезон и видят, че нещата не са така розови, както са очаквали, ще трябва или да направят гениален сценарий или по спешност да му се молят да се връща. Да не забравяме, че и Буковска я няма, тоест няма кой да ги спасява. Останалите са добри, но не и изключителни.

# 140
Няма да е нормално поне малко да не се съобразят със зрителските отзиви и желания. Явно е ключов елемент решението дали да продължат развиването на историята и да предложат на Вергов нов договор или да въведат нови герои с нови истории.
И аз така мисля.
Значи да си кажа отсега, че искам Вергов да участва. Laughing

# 141
Факт е, че любовната история между Зорница и Виктор дълбоко разтърси не само мен, но и страшно голяма част от зрителите. Нормално е когато един продукт се продава добре да бъде усъвършенстван вместо да се рискува да се смени незабавно с друг. Ако обаче очакват новия продукт да е дори още по-добър от стария е възможно да тръгнат и в тази посока. Нека се случи най-доброто за нас зрителите каквото и да решат.

# 142
Аз обаче се мъча да измисля някой актьор, който да може да го замести и просто не се сещам, та съм малко песимист, но ще им дам кредит на доверие поне в началото.

# 143
И аз си мислих за някой актьор, който може да го замести, но не се сетих. Освен за Асен Блатечки, но него сме свикнали да го гледаме в друг тип персонажи.

# 144
Зорница не виждам как в един сезон може да преодолее сегашната си любов и да я замени с друга дори и да докарат шефа на захарната фабрика.
Не знам за вас, но аз имам нужда малко да се откъсна от тази тъжна история за да се отърся от бушуващите още всевъзможни емоции.

# 145
То не е и необходимо Зорница да я вкарват в друга любовна история. Може да пламне такава между други /настоящи или нови/ герои.

# 146
Имат към 130 човека персонал. Ще изкарат от архива някой друг комплект лекари, които уж досега не сме виждали или нови попълнения на мястото на напусналите. От сегашните само Владов и Пенев май не са ги забърквали с любовни истории.

# 147
Изгледах интервюто и моето мнение е, че сезона най-малкото ще започне без Вергов. Вероятно вече не е обвързан с договори, но от колегиалност към екипа на Дрийм Тийм запазва мълчание. Hито пряко му беше зададен въпрос за участието му, нито реално приказваха много за сериала. А в анонса за интервюто беше обявено, че "ден след финала Юлиан Вергов ще сподели преживяванията на екипа на най-успешния медицински сериал пред Лора Крумова с "Събуди се" ", което изобщо не видях да е акцент на разговора им и според мен е заради страстите, които се разгоряха с лед края на тази история. Cпоред мен, се надяват до пролетта да се уталожат, ще вкарат вероятно друг(други) обичан актьор /макар, че в момента и аз не се сещам с кого могат да го заменят/, ще развият нови сюжетни линии и евентуално, ако все пак рейтинга се срине, може би са си оставили вратичка, да го склонят да се върне по някое време и сценария да претърпи промени. Hо не вярвам особено това да стане.
Hе исках да пиша, но не се сдържам Smiley Aко не ни държат учишлено в напрежение и Вергов наистина не е подписал нов договор (ех, надежди, последни умират Smiley), аз Огнянова я виждам с една друга изстрадала душа - вдовец, с дете, което дори не се оказа негово биологично (тя загуби нейното), красавец (евентуално може да се получи химия) и образ, който след четири сезона биха могли да развият в по-друга посока, отколкото това единствено да се мотае с Пенев.

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 13:00 от Zlati***

# 148
Зорница не виждам как в един сезон може да преодолее сегашната си любов и да я замени с друга дори и да докарат шефа на захарната фабрика.
Не знам за вас, но аз имам нужда малко да се откъсна от тази тъжна история за да се отърся от бушуващите още всевъзможни емоции.

Шефа на захарната фабрика няма да върне Банков, но може да направи липсата му малко по- безболезнена 😉😉😉

# 149
След тия две връзки - едната тегава и безнадеждна в продължение на седем години и другата - опустошителна и завършила трагично - аз изобщо не си представям колко време ще й трябва да се възстанови, че и да се довери отново. И съм убедена, че в следващия сезон няма да я видим на никого да предлага близалки и да кани ба вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт