Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля, че е време да приемем, че това беше участието на Юлиан Вергов в сериала, че историята между Зорница и Банков приключи, колкото и да ни се искаше да продължи и да завърши щастливо и просто да се надяваме, че в следващия сезон ще има други хубави неща, които да ни радват и вълнуват...
Така е, но нали знаеш, че надеждата умира последна Grinning

# 121
  • Кърджали
Уф, изтървах го... Ще трябва да чакам да го качат в нета.
Ами, ако е приключил със сериала, приключил. Щеше да ми е много приятно да го гледам. Още повече че като живея на м..си, няма как да го гледам в театрално представление. Та ще се надявам скоро да участва в друг проект.
А за филма се надявам следващия сезон сценаристите да са по-големи оптимисти и нещо да ме привлече. Защото на мен ми беше втръснал вече и ако не беше участието на Вергов и историята между Зорница и Виктор едва ли и този сезон щях да гледам.

# 122
Знам, Дона, и в мен мъждука мъничка надежда, въпреки това, което пиша, но предпочитам да ме изненадат приятно, отколкото да вярвам до последно, че ще се върне и да се разочаровам.
Но като цяло съм на мнение, че индикации за това имаше още отначало и създателите на сериала ни подценяват, ако си мислят, че ще направят няколко резки промени в движение и ние няма да ги забележим и да навържем нещата. Просто можеха по-елегантно да го направят, но явно имат още да учат.

П.п Към гледалите го - разказа ли нещо интересно?

# 123
Тук не мога да се стърпя и да не кажа следното.
Имаше коментар, че “Прощално” било използвано изначално в тяхната връзка и било нормално, че на финала завършват пак с него. В действителност го използваха 3 пъти и в първите 2 имаше обрат като резултат, а защо и при третия да няма? Първия път в операционната беше прощаване с жена му, а тя се събуди. Втория път след гонката у тях беше за прощаване с илюзията му, че може да се получи нещо със Зорница, а доведе до първата целувка и до тяхната любов. Третия път на летището за тяхната раздяла, а дали и сега ще има обрат... ще трябва да почакаме за да разберем отговора.

# 124
Хубава теза, само дето първият път беше, когато оперираха детенцето и то се влоши и той си спомни как дъщеря му го рецитираше и всъщност той в този момент се молеше детенцето да не загине.
А вторият път той мноого ловко се закачаше с нея. Тогава тя започна и той го използва, за да й покаже, че не му е безразлична.
Търсим да се хванем за сламка, а сламка няма. Grinning

# 125
Първия път го приех точно като спомен от детето му, но сякаш се прощаваше със загубата и на жена си, която възкръсна. Нямаше място любовни стихове да се отнасят за детето в случая.
Разбирам, че търся логика дори там където я няма, но все ми се иска това да не остане само като приказка за невъзможната любов.

# 126
Неее, жена му в онзи момент нямаше нищо общо със ситуацията.Simple Smile
Аз смятам, че единственият ни шанс е да го убедят да участва поне в десетина епизода и някъде към края на сезона да се върне ударно в момент, в който Зорница вече е продължила живота си (за да има драма, естествено ), да си я спечели обратно и да си я заведе в германия.

# 127
Има резон и в такъв вариант понеже той става активен само когато вижда, че губи нещо, но за целта този път трябва вече да е приключил с жена си. Или да е починала или ако е оживяла най-вероятното е след като се възстанови да се разделят.

# 128
  • Кърджали
Аз и закачалка в директорския кабинет съм съгласна да играе, само да участва... Тъй де, просто да му се радвам

# 129
Hе успях да гледам интервюто, надявам се по-късно да го има някъде на запис. От това, което чета, ми се иска да го тълкувам двузначно, защото много хора са убедени, че няма как тази любов да не продължи, та в тази посока това също може да се тълкува като "ясно е какво ще стане". И все пак надеждата ми е минимална.
Aз имам едно предположение, ако Банков не се завърне, с кого биха могли да съберат Зорница и, евентуално, в един момент зрителите да ги възприемат, защото не виждам как няма да вкарат нова любовна нишка в сюжета. Aко я гледаме от дъжд на вятър само в някоя операция, образът й става напълно излишен. Hе искам да го изказвам на глас обаче, че като вземе да се върти някой слух в интернет пространството и после задължително го виждаме в сериала. Hе знам дали сценаристите черпят идеи от нета или просто са прекалено предвидими. Доста трудно ще е обаче и за тях, и за актьорите да бъдат убедителни след тая красива история, която видяхме.
За себе си, вече не съм сигурна, дали искам да гледам и пети сезон. Mного бях разочарована още след финала на трети, започнах да гледам четвърти предимно заради участието на Юлиан Вергов. Cлед края на този сезон обаче, съм още по-разочарована и поне за момента, нямам желание да се товаря повече с измислени драми.
Весели коледни и новогодишни празници на всички участници в темата!

# 130
  • There I was on a July morning
Малка е вероятността, Вергов да участва в следващия сезон, но вече сме се убедили, че сценарият не винаги се подчинява на логични правила, затова и аз тая плаха надежда, че може да го гледаме отново. Не се надявайте той или някой друг от екипа да разкрие нещо, те си имат клаузи за конфиденциалност в договорите. Peace

Fairy, единствената възможност Банков да се събере със Зорница е, ако сценаристите "убият" жена му. И двата персонажа са представени като сравнително принципни и отговорни личности. Не мисля, че връзката им би могла да продължи при сегашните обстоятелства.

# 131
Ако Вяра замине на специализацията, дали и тя не напуска? Чуло ли се е нещо? И да съберат Зорница с Тасев?

# 132
Приключи сезона. Финала беше красив, но не в посоката в която ми се искаше. А сега когато драмата свърши и ми е някак коледно никак не ми липсва вече поредната серия с нова доза тормоз.

# 133
Ето го интервюто за тези, които не са го гледали:
https://nova.bg/accents/view/2017/12/24/202168/%D1%8E%D0%BB%D0%B … 0%B4%D0%B5%D0%BE/
Не знам нашите как процедират при промотиране, но американски сериал, който гледах актьорът не поднови договора си и беше съобщено, че напуска и се промотираше много именно заради сбогуването с героя.

# 134
Не знам, но ако Вергов не участва в 5-ти сезон, при липсата и на Буковска, сценаристите трябва да се надяват на чудо, за да поддържат поне същата гледаемост. Защо да рискуват с 5-ти сезон, ако са си изиграли големия коз в 4-ти.

Общи условия

Активация на акаунт