Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 907
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Явно тя е от хората, с които е лесно да говориш. Потвърждаваш, че няма нищо общо със Зорница Smiley може за грубостта да греши, но за това е права Smile
Новият сезон вероятно март ще започне, ако и Вергов снима в него ще съм много доволна. Smile

# 106
  • Mediterraneo
Не очаквах да разкарат и Вергов! Виолета, Вяра( най- вероятно), сега и Виктор( ама всички ли са с В!), ако махнат...

# 107
  • Варна
Не очаквах да разкарат и Вергов! Виолета, Вяра( най- вероятно), сега и Виктор( ама всички ли са с В!), ако махнат...
Хахах май май всички В под ножа JoyNature Zap

# 108
Явно по азбучен ред са ги подкарали Grinning

# 109
Само да не пипат Владов и Врабчев, че...

# 110
Обаче сега се замислих, че ако Боби и Вяра си тръгнат, ще трябва да доведат нови хирурзи, иначе болницата няма да смогва Grinning А и без Банков съвсем остават без работна ръка.

# 111
То и ако Мазови заминат да търсят сурогатната майка, болницата остава без половината си персонал Smile

# 112
Болницата ще стане  като тези от градчетата със затихващи функции- ще слагат инжекции , ще правят клизми , ще предписват антибиотици при болно гърло и ако хванат пневмония , ще ги пращат на друго място .

# 113
Еее, не, бе, Ели, здраво урологични проблеми ще решават Grinning

# 114
  • София
така че смятай колко е била предразполагаща Диана Grinning
Но като я видиш на живо, осъзнаваш колко е роля това, което прави, защото през цялото време нито за миг не ми напомни за д-р Огнянова Smile

А колко цигари изпуши?  Grinning Wink

# 115
Хахаха, ами да речем, че тая поза в последното интервю, дето не изпусна цигарата от ръцете си, беше по-скоро поза. За час и половина, колкото време бяхме на едно и също място, я видях да пуши веднъж Grinning

# 116
Гледах Юлиан Вергов в Събуди се.
Страхотен ееее !
Нищо не каза за втори сезон, даже от разговора останах с впечатлението, че е приключил със сериала Sad
Дано да не съм права !

# 117
И аз с това впечатление останах.
Водещата го попита какво ще стане, а той каза, че е ясно и няма нищо за казване. Май ще си остане в Германия завинаги.

# 118
И аз с това впечатление останах.
Водещата го попита какво ще стане, а той каза, че е ясно и няма нищо за казване. Май ще си остане в Германия завинаги.
😢😢😢

# 119
Аз мисля, че е време да приемем, че това беше участието на Юлиан Вергов в сериала, че историята между Зорница и Банков приключи, колкото и да ни се искаше да продължи и да завърши щастливо и просто да се надяваме, че в следващия сезон ще има други хубави неща, които да ни радват и вълнуват...

Общи условия

Активация на акаунт