Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 890
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
И аз така, хареса ми, въпреки забележките. Само се надявам да разберат сценаристите, че не е нужно задължително да залагат на изненадата. Понякога зрителите искат да се случи логичното, но да му се порадват. Да не говорим, че като твърде много залагаш на обратите, ставаш много предвидим, зрителите вече знаят, че ще стане обратното на очакваното.

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 18:12 от Fairy

# 91
Всъщност май, който ги беше видял да снимат, каза, че и Вергов е бил там?! Thinking
Като добавим и това, че имало сцени от чужбина, които ние не видяхме - освен ако не става въпрос за Мазови, но мисля, че изказването е на Вергов и ставаше дума за неговия герой. В новия сезон казаха да очакваме обрат, а сега ни оставиха с впечатлението, че Банков си заминава завинаги, дали неговото завръщане няма да е голямата изненада на сезона???

В този сезон разведоха и ожениха Калин и Наталия, умориха Виолета, разделиха и събраха Вяра и Боби и Галя и Петър, разведоха Романова. Не виждам какво още може да ни покажат от техните истории, а няма как цял сезон да се върти около Мазови и Магда......
Или ще има нови попълнения или Банков ще се върне Hands Pray

# 92
Аз не съм убедена, че снимките на пети сезон са почнали, защото когато бях на представянето на книгата ни Диана и си говорихме, тя каза „а и сега ще почнат снимките на пети сезон”. Не звучеше като да са на терен вече.

# 93
  • Кърджали
Четох интервю на Вергов в сайта на 24 часа. Питат го ще има ли пети сезон и ще се завърне ли Банков. Казва - ще има пети сезон, но какво ще се случи не се знае.

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6625773

# 94
Естествено, че няма да ни каже. Ако знаем, че го няма, е възможно да има отлив на интерес, доста хора казват, че са го гледали само заради него.
Ако пък знаем, че участва, ще знаем, че се е върнал, ще убият изненадата.

# 95
Аз гледам сериала заради артистите, не ме вълнуват твърде много екранните им съдби, нито ме докосват прекалено. Просто всичките актьори играят ролите си добре, това ме задържá да гледам 4 сезона.
Надявам се някой от тях да участва в "Като две капки вода" напролет, например Димо Алексиев, много ще се радвам. Извинете ме за отклонението, чакам Капките с нетърпение, сезона на Откраднат живот - не толкова. Stuck Out Tongue

# 96
Аз не съм убедена, че снимките на пети сезон са почнали, защото когато бях на представянето на книгата ни Диана и си говорихме, тя каза „а и сега ще почнат снимките на пети сезон”. Не звучеше като да са на терен вече.

Ами мисля тук някой каза, че ги е видял да снимат. Жекова карала линейка, а Вергов също е чакал да дойде неговия ред.

Честно казано, се надявам продуцентите да се досещат, че след този сезон, нови епизоди без голяма част от героите и завършени истории на останалите, ще бъдат просто излишни. Затова си мисля, че са придумали Вергов да снима още един сезон, иначе ще стане както съсипаха Столичаните 

# 97
Е, в Столичаните кой толкова се е махнал, една Виолета Марковска, друг? От това ли зависи затъпяването на сериала? Просто се изчерпват откъм идеи, и ОЖ затъпя много, скоро ще настигне Столичаните и ще го задмине.
Но аз съм мазохист и виден хейтър, та ще го гледам, евентуално. 😂

# 98
И аз като Ванилия"  си спомням, че някой беше писал, че са ги видели да снимат.
Оооо, чудесно...как ти се стори Диана на живо? Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 19:19 от maichetoo0o

# 99
..... ОЖ затъпя много, скоро ще настигне Столичаните и ще го задмине.
Но аз съм мазохист и виден хейтър, та ще го гледам, евентуално. 😂
Joy hahaha comp03  Там сме !

# 100
Нямах предвид, че някой се е махнал от Столичаните, а че в един момент образите и историите се изчерпват.

# 101
  • София
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6625773
Зарадвах се като мернах интервю с Вергов топло-топло. Но съм разочарована - много кухо и скучно, според мен, де!

Съжалявам, по-напред вече е даден линк

# 102
Майче, Диана е доста различна от д-р Огнянова, докторката е много сериозна, Диана е едно изключително лъчезарно момиче, пълно с живот, изглежда си точно на годините, явно в сериала правят нужното, за да й сложат 10г отгоре. Поговорихме си 10-15 минути, у нея няма нищо от звездното, да си е повярвала и т.н., напротив, лишена е от всякаква суета и комерс. Виждаш, че всичко, което прави, го прави заради нейна вътрешна потребност. И което ми направи страхотно впечатление - когато говориш, слуша внимателно, не те прекъсва, не виждаш потребност тя да говори. Много хубав събеседник е и разговорът беше изключително приятен. Нямаше момент, в който да показа и намек, че иска да прекрати разговора и като цяло накрая аз й казах чао, защото ми беше неудобно. Grinning
А, нали си спомняте, че в едно интервю наскоро казваше, че тя била груба за разлика от героинята си. Не знам къде я вижда тая грубост, но без да полага никакви усилия е изключително женствена и нежна. С две думи - впечатлена съм и съм очарована от нея. Simple Smile

# 103
Майче, Диана е доста различна от д-р Огнянова, докторката е много сериозна, Диана е едно изключително лъчезарно момиче, пълно с живот, изглежда си точно на годините, явно в сериала правят нужното, за да й сложат 10г отгоре. Поговорихме си 10-15 минути, у нея няма нищо от звездното, да си е повярвала и т.н., напротив, лишена е от всякаква суета и комерс. Виждаш, че всичко, което прави, го прави заради нейна вътрешна потребност. И което ми направи страхотно впечатление - когато говориш, слуша внимателно, не те прекъсва, не виждаш потребност тя да говори. Много хубав събеседник е и разговорът беше изключително приятен. Нямаше момент, в който да показа и намек, че иска да прекрати разговора и като цяло накрая аз й казах чао, защото ми беше неудобно. Grinning
А, нали си спомняте, че в едно интервю наскоро казваше, че тя била груба за разлика от героинята си. Не знам къде я вижда тая грубост, но без да полага никакви усилия е изключително женствена и нежна. С две думи - впечатлена съм и съм очарована от нея. Simple Smile
Благодаря за отговора Flowers Hibiscus , радвам се че си останала с приятни впечатления от нея. Леле 15 минути сте си говорили Smile ,явно не само тя, а и ти си приятен събеседник(винаги е приятно да се води дискусия с теб Simple Smile).
И на мен не ми изглежда груба, по-скоро дива.....но аз харесвам този тип хора, които правят всичко с всеотдайност и страст.

# 104
Ами не, аз съм като цяло доста притеснителна на живо, така че смятай колко е била предразполагаща Диана Grinning
Но като я видиш на живо, осъзнаваш колко е роля това, което прави, защото през цялото време нито за миг не ми напомни за д-р Огнянова Smile

Извинявам се за спама, но така и така бая ше го чакаме тоя пети сезон Grin

Общи условия

Активация на акаунт