Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 769
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
Fairy, вариант е съпругата на Банков да се е възстановила напълно (тя щом за един сезон възкръсна колко му е и да се възстанови), те се връщат в България и един сезон Банков ще трябва да избира между нея и Зорница...

# 76
Fairy, вариант е съпругата на Банков да се е възстановила напълно (тя щом за един сезон възкръсна колко му е и да се възстанови), те се връщат в България и един сезон Банков ще трябва да избира между нея и Зорница...
Ммм, да, това би било в техния стил да го напишат. Приемам, стига да избере нея в крайна сметка Grinning
Иначе, ако приемем, че Вергов е приключил с това завинаги, дори не чога да се сетя с кой приятен актьор биха могли да го сменят...

# 77
Аз пък от снощи си мисля, че може да върнат Банков, но вече като министър или поне зам министър, да назначат някой от типа на Виолета Захариева за директор(който, да речем, да е нарочил Огнянова за уволнение) и Банков да се опитва отвън да спасява любимата болница и любимата жена

# 78
  • Разпиляна във въображението
Според мен между Виктор и Зорница няма да се получат нещата, дори и той да се прибере. Да си кажа и направо - не искам. Много неща се случиха между тях. Повечето горчиви - лъжата му, ела-отиди си, аборта. Четиримесечна връзка основана на лъжа. Ако той се прибере от Германия дали ще му прости - да, ще му прости, винаги го е правила.
Бих предпочела Зорница да го преболедува. Нов колега, нов пациент, няма значение. Да се появи. Без минало, без настояща връзка. Някой, който да се влюби в нея без задни мисли. Който да я накара да се усмихва. В повечето коментари по отношение на двойката бяха, че тя страда и постоянно дава. Затова трябва да намери някой, който да й дава. Този път нея да преследват, да й подава шоколад, да я води на театър...

Предполагам, че новият сезон ще започне напред във времето, но не много. Трябва да разберем за Мазови. В България не могат да се защитат законово, но в Украйна - да. Нали там направиха всичко. Ще се борят, но ще си го вземат.

# 79
Мириел, и аз това си мислех наскоро-че Зорница е много красива като се усмихва, а за 52 епизода я видяхме 2-3 пъти усмихната и то не в присъствието на любимия й. Вероятно ако някой се влюби в нея, тя ще се съпротивлява в началото доста.

Ваня не го ще това дете, то е ясно. Тя е бедна и само дете й липсва на главата. Ще ги потормози, поизнудва и ще си го вземат в един момент. Иначе аз си мислех, че могат да прескочат време и Вяра примерно да се е прибрала, ама заради Мазови няма да скачаме много явно.

# 80
  • Другата България
Изобщо не съм доволна от края. Crossing Arms
Казали сте повечето неща, силни сцени, но много ключови герои си отиват и не виждам с какво ще запълват 50+ епизода. Защо Банков напуска окончателно? Нали уж в отпуск щеше да излиза? Кога се появи това решение, или просто така дойде, от нищото?
Доволна съм само от развитието при Галя и Пеци. Калин и Наталия бяха ясни.
А Жекова изобщо няма да я коментирам. Mr. Green

# 81
Е чак пък нито веднъж, не че защитавам Банков но и той я е карал да се усмихва...например когато и каза, че ще заживеят заедно окончателно тя имаше голяма усмивка на лице.Това че сценаристите пропуснаха да ни покажат щастливите  им моменти  през тези 4-ри месеца не значи, че е нямало.
Merri_An, това решение май дойде след шамара, когато Зорница му каза, че вече нищо не го задържа тук.

# 82
Майче, като изключим този момент, в който тя беше истински щастлива, в останалите имаше страст, привличане, любов, но малко усмивки. Аз въпреки това не искам друг за нея и вярвам, че можеха да бъдат ужасно щастливи и според мен много си подхождаха.
Но ми липсват много моменти като този, в който в началото се закачаха за шоколада. Повтарям се, но прескачането на четирите щастливи месеца беше много грешен ход.

# 83
  • Другата България
Скрит текст:
Ех аз уж съм бременна и емоционална в момента, ама нещо не успях да се разрева на последния епизод Grinning Като цяло много ми хареса, особено "ударното" начало.
Калин и Наталия трябваше да останат без кумове, за да осъзнаят, че всъщност най-близките им хора ще бъдат най-добри свидетели и подкрепа за целия им съвместен живот.
Галя и Петър - много хубав диалог, заслужаваха си сватбата, много хубава сцена с малкия Пешко и пръстена. Дано направят този път една хубава, голяма, весела сватба за следващия сезон.
Тасев падна от високо и боли. Защото си мислеше, че когато той е готов, когато той прояви интерес и има желание, ще му се случат нещата. Е да ама Вяра тъкмо се поуспокои, намери нещо, което да й вдъхне желание да развива новото си аз и с право заминава за Швейцария. Все пак му остави отворена вратичка ако иска, да я последва, което означава, че има някакви чувства към него, въпреки предишната му незаинтересованост от нея.
Жекова - имах позната в същата ситуация ама 1:1, изтегли кредит заради него, после и още пари му даде и накрая като се осъзна не й остана нищо освен да си плаща вноските ама нали любовта била сляпа....Трогателна беше сцената с Йосиф как най-накрая преглътна гордостта си и се задави в съзли, докато се опитваше да поиска извинение.
Банков и Зорница така и не можаха да ме трогнат тоя сезон. Мисля, че тяхната връзка приключи логично.
Мазови, ех, Мазови са ми любимци Heart, но ще останат май без бебе или по-скоро без това бебе. Накрая според мен ще си осиновят, а изводът май е, че подобни схеми за съжаление не водят до нищо добро, колкото и да са ти силни подбудите да се забъркаш в нещо такова.
newsm10 smile3521 Сега го прочетох по-подробно и се съгласявам на 100%.

# 84
  • Варна
Кръстева вече си поигра на директор и затова смятам, че няма да е тя. А и пооредяха редиците им, та си мисля, че ще имаме и нови лица.
Огнянова има накъде да я развиват, могат да я направят шеф на отделението й, и без това не сме виждали досегашния Grinning и в тая връзка да има интересни казуси.
Не вярвам обаче да я оставят без мъж. Ще им станат много самотниците, а и не вярвам да пропуснат да поексплоатират тази линия. Но как ще се справят с това надскачане, са което говориш, за мен е мистерия.
Огнянова беше  казала че тя е шефа на урологията..
В една от сцените с Банков не си спомням точно коя тя каза нещо от сорта на '' затова ли моето отделение получи финансиране '' а и още в началото когато получаваше от генекологията пак беше Много благодарна че са помогнали на отделението и... 😘

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 16:46 от n0richka

# 85
Кръстева вече си поигра на директор и затова смятам, че няма да е тя. А и пооредяха редиците им, та си мисля, че ще имаме и нови лица.
Огнянова има накъде да я развиват, могат да я направят шеф на отделението й, и без това не сме виждали досегашния Grinning и в тая връзка да има интересни казуси.
Не вярвам обаче да я оставят без мъж. Ще им станат много самотниците, а и не вярвам да пропуснат да поексплоатират тази линия. Но как ще се справят с това надскачане, са което говориш, за мен е мистерия.
Огнянова беше  казала че тя е шефа на урологията..
В вдна от сцените с Банков не аи спомням точно коя тя каза нещо от сорта на '' затова ли моето отделение получи финансиране '' а и още в началото когато получаваше от генекологията пак беше Много благодарна че са помогнали на отделението и... 😘

Не, не е тя шефът. Когато получиха финансирането и тя беше в кабинета му, влезе Магда и каза на Банков, че шефа на урологията му благодари. Също и в сцената с един пациент който имаше оплакване от Огнянова, накрая Банков му каза, че ще бъде прегледан лично от шефа на урологията, който е мъж.

# 86
  • Кърджали
Под моето се имаше предвид че това в което тя работи. Защото тогава и Банков я беше питал защо тя се занимава с въпроса за финансирането на отделението, а не шефа на самото отделение. И после когато той беше прехвърлил парите, но Огнянова тне занеше още и пак спореше с него влезе май Жекова и му каза че шефа на урологията я помолил да му предаде колко бил щастлив от този факт.

Ако ще назначават нов директор, не ща да е външен човек. Може би Захариев ще е.

# 87
Аз мисля, че няма да има нов сезон. Ако има, ще бъде още по-голяма боза от приключилия "Чуждо тяло" .

# 88
Аз мисля, че няма да има нов сезон. Ако има, ще бъде още по-голяма боза от приключилия "Чуждо тяло" .

Нов сезон ще има, дори вече са започнали да снимат.

# 89
Ще има, Диана и Ралица са потвърдили, май даже са почнали и да  снимат.Въпреки, че имам забележки сезона ми хареса.
Ааа, Ванилия ме изпревари Smile

Общи условия

Активация на акаунт