Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 767
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Аз мисля, че в реалния живот няма начин двама души, имали такава връзка и любов, да не продължат по някакъв начин връзката. Може известно време да няма общуване, но в някакъв момент ще се потърсят.

# 61
https://vimeo.com/202956263 ето тук е интервюто с Юлиан Вергов

# 62
Да кажа и аз две неща за последно:

- Аз бях тази, която предположи, че Васко ще се върне с пълни самопризнания. Очакванията ми се оправдаха. Най - странното е, че до последната секунда на кадъра се надявах, че той ще се появи. Blush Абсолютно наивна съм, като Жекова. Мислех, че любовта може да промени човека, но с тази сцена доказаха, че хазартът е болест, която не се лекува.  Peace

- Предният сезон завърши със сватбата на Наталия и Карин. Едва ли ние, и сценаристите са очаквали, че и следващият сезон ще завърщи така. Това беше любопитен факт. Peace

На целия екип желая творчески подем, ще имат нужда от много идеи, въобръжение, нови образи.
Беше ми приятно с вас! bouquet

# 63
  • Ню Йорк
Аз пък искрено се надявам Огнянова да я пратят някъде в чужбина на работа и да не я видим повече. Банков искам да го върнат, но с по-подходяща партньорка или без. Вяра няма да ми липсва, освен да дразни и да се държи нелогично друго не правеше цял сезон. Заради доброто сърце на Магда искрено се надявам тоя Васил да не се е подиграл пак с нея, а просто да лежи пребит някъде, да го намерят, докарат в болницата и след като се оправи да почне лечение.

# 64
Това интервю пише, че е от преди десет месеца Simple Smile

# 65
На мен също Вяра хич няма да ми липсва. И въобще сюжетните линии с нея - Тасев, сестрата.

# 66
За мен, който и от героите в момента си тръне ще ми липсва.Всеки от тях добавя различен нюанс на историята, да някои ни ядосват повече от други, но именно за мен така  е по-интересно.Ако постоянно всички са бели и добри или пък лоши и неприятни, би било скучно.Всички в даден момент са ме  зарадвали, а в друг са ме ядосали.

# 67
Това интервю пише, че е от преди десет месеца Simple Smile

Аааа, ето защо нямаше въпроси във връзка с  нашия сериал.  Naughty

# 68
На мен също ше ми липсват повечето герои, но съзнавам, че един актьор не може да издържи много дълго в даден сериал. От друга страна, те тия герои ги поразкостиха, добре ще бъде да има и нови:)
Ето, например, сега с излизането на единия директор и появата на нов се получи много интересен сезон и много интересни случки и взаимоотношения. Сега обаче с третия директор ще ми е малко странно, щото трябва да е съвсем различен и се чудя що за типаж ще измислят.
Естествено всички ще се надяваме тайно до пролетта все пак Вергов да се върне.

# 69
Ако докарат някой нов в ролята на директор, ще е малко повтарящо се за мен, трябва да измислят коренно различна история,а честно казано нямам им вяра да се справят много добре......освен ако някой от болницата не поеме поста-Романова, Захариев или Кръстева, като Катя ми е фаворит.
Ако Вергов не се върне за 5-ти сезон, знаейки че Диана ще бъде, ще  ми е странно да гледам Зорница, без да се сещам за любовната й история с Банков.Би било голямо предизвикателство за сценаристите да ни я покажат в друга светлина не само като жена,а и повече като специалист и приятел. Ако я залюбят с някой друг след това, което видяхме с Банков......не мисля, че ще могат да надскочат себе си тук.

# 70
Кръстева вече си поигра на директор и затова смятам, че няма да е тя. А и пооредяха редиците им, та си мисля, че ще имаме и нови лица.
Огнянова има накъде да я развиват, могат да я направят шеф на отделението й, и без това не сме виждали досегашния Grinning и в тая връзка да има интересни казуси.
Не вярвам обаче да я оставят без мъж. Ще им станат много самотниците, а и не вярвам да пропуснат да поексплоатират тази линия. Но как ще се справят с това надскачане, са което говориш, за мен е мистерия.

# 71
  • Другата България
Не съм гледала още, но ви попрочетох.....
Ще коментирам като изгледам епизода.

# 72
Според мен ако Вергов не се върне и назначат нов директор, то това ще бъде някой от досегалните лекари - залагам най-вече на Захариев.

# 73

Огнянова има накъде да я развиват, могат да я направят шеф на отделението й, и без това не сме виждали досегашния Grinning и в тая връзка да има интересни казуси.
Не вярвам обаче да я оставят без мъж. Ще им станат много самотниците, а и не вярвам да пропуснат да поексплоатират тази линия. Но как ще се справят с това надскачане, са което говориш, за мен е мистерия.
И аз смятам, че има накъде да я развиват като герой.Нещото което не направиха този сезон е да я  сближат с някой друг освен с Банков, та по тази ос има място за интересни истории. За частта с любовта....не знам дали ще успеят втори път да ме накарат така да се вълнувам, както го направиха за тях двамата.

# 74
Нещото, което ме тормози, е, че ако Банков се върне, Зорница ще му се хвърли на врата и „се обичали до края на дните си”. Не виждам откъде ще има интрига, а както разбрахме, нашите сценаристи много не ги бива в писането за щастливи хора.
От друга страна могат да върнат Банков като редови лекар. Да има вече друг директор, с когото двамата могат да влязат в доста интересни сблъсъци. Давам им само идеи, в случай, че са се изчерпали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт