Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Хей,някой гледа ли интервю с Вергов,аз го изпуснах,каза ли нещо важно?
Да отбележа ,че много жалко Банков не се сбогува с Ненева,а тя толкова му се радваше  Laughing
Ще ми липсва сериала.
Yahoo,защо мислиш така,ти си бил винаги толкова внимателен.
Fairy,Veracruz,yahoo,maichetoo0o,Александра и другите, весели празници на всички!
Да ви е весела и уютна Коледа  Hug

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 10:16 от *Амбър*

# 46
Хей,някой гледа ли интервю с Вергов,аз го изпуснах,каза ли нещо важно?
Да отбележа ,че много жалко Банков не се сбогува с Ненева,а тя толкова му се радваше  Laughing
Ще ми липсва сериала.
Yahoo,защо мислиш така,ти си бил винаги толкова внимателен.
Fairy,Veracruz,yahoo,maichetoo0o,Александра и другите весели празници на всички!
Да ви е весела и уютна Коледа  Hug
Не дадоха никакво интервю с Вергов, минах току-що през цялото предаване

# 47
Сърцето ми е разбито, раздялата на Банков и Огнянова беше много тъжна, как ще живеят занапред с тази тъга...
Ами как Банков ще трябва да се грижи за болната си жена, няма да има пълноценна връзка, всеки ден ще си припомня за изгубената си дъщеря и за изгубената си любов в България.
Зорница ще живее с мисълта за същата тази изгубена любов, за нероденото си дете...доста розово бъдеще им предвиждам.
Когато една любов се разруши по някаква причина, ако щете дори и огорчението помагат да я преодолееш. Когато обаче се прекрати тогава, когато и двамата се обичат най-силно, заради външни обстоятелства, тогава болката е непреодолима...

Все пак съм доволна, че български филм и български актьори успяха да предизвикат у мен буря от емоции.

Амбър, интервюто е утре Simple Smile

Айде стига и вие сте се сбогували, не мога сега и вашата липса да я мисля и преживявам GrinningHeart

# 48
  • Кърджали
Утре ли било интервюто с Вергов? Пък аз мислих че съм го изтървала и щях да превъртам назад... Но пак не вярвам да получим отговор на въпроса ще участва ли в следващия сезон...
Сърцето ми е разбито, раздялата на Банков и Огнянова беше много тъжна, как ще живеят занапред с тази тъга...
Ами как Банков ще трябва да се грижи за болната си жена, няма да има пълноценна връзка, всеки ден ще си припомня за изгубената си дъщеря и за изгубената си любов в България.
Зорница ще живее с мисълта за същата тази изгубена любов, за нероденото си дете...доста розово бъдеще им предвиждам.
Когато една любов се разруши по някаква причина, ако щете дори и огорчението помагат да я преодолееш. Когато обаче се прекрати тогава, когато и двамата се обичат най-силно, заради външни обстоятелства, тогава болката е непреодолима...

Все пак съм доволна, че български филм и български актьори успяха да предизвикат у мен буря от емоции.

Амбър, интервюто е утре Simple Smile

Айде стига и вие сте се сбогували, не мога сега и вашата липса да я мисля и преживявам GrinningHeart

Съгласна съм с теб дума по дума

# 49
За детето на Галя и Петър времето е спряло. Сценаристите не се ли усещат , че от два сезона гледаме едно и също дете непорастнало изобщо.  Дразнят ме такива недомислици. ....

# 50
  • Ню Йорк
За детето на Галя и Петър времето е спряло. Сценаристите не се ли усещат , че от два сезона гледаме едно и също дете непорастнало изобщо.  Дразнят ме такива недомислици. ....

И аз това щях да кажа, че Пешко много мъничък нещо, не трябваше ли на поне 3 годинки да е  newsm78

# 51
Александра, да, и аз гледах сума ти време   и като стигнахме до Милен Цветков, влязох в анонсите и видях, че е утре Grinning

Аз други неша се питах - как ще продължат историята на д-р Огнянова след всичко това? И кой ще бъде този мъж/актьор, когото публиката ще приеме да бъде до нея? Защото между зрителите и тази двойка се създаде много силна връзка и очаквам съпротива срещу всеки заместник.

И другото-ако това беше в реалния живот, мислите ли, че наистина нвма да се обърнат назад? Че като се затиснат от ежедневието, няма да се потърсят из мрежите, да започнат да общуват, да са заедно под една или друга форма? Аз не вярвам, че биха могли да останат далеч един от друг.

# 52
Аз очаквах малко повече за Калин и Наталия. Поне можехме да я погледаме няколко секунди как се мъчи на фона на някоя драматична мелодия или как поемат бебенцето в ръце  и плачат от радост, вместо директно изтипосани в болничната стая.

На Банков и Огнянова нещо им изгубих следите последните серии. Прекалено крайни, а можеха просто да седнат и да обсъдят всичко.
Много лошо решение за аборта. Ако бях мъж и ми се случеше такова нещо нямаше повече да погледна тази жена.

Тасев ще последва Вяра ми се струва.

А аз пък на мястото на Зорница повече нямаше да погледна Банков. Цялото това нещо с аборта имаше смисъл ако го беше напуснала, а иначе какво "бий ме - обичам те" - ще седи и ще чака да е в добро настроение и да няма "проблеми" та дано и каже една добра дума. ( Да не говорим, че отдавна трябвше да са обсъдили какво правят ако жена му се събуди и дали искат да имат деца или не.)
Сценаристите за мен са пълни садисти - провалиха най-хубавата история в сериала от началото му. Ако толкова нямат идеи ...На края помислих че двете двойки които ще съберат са Магда и Васко и Галя и Петър което щеше да е триумф на безсилието им. 
Според мен последния епизод за 4 сезон спокойно може да е финал на целия сериал след репликите на Евгения и Кръстева... и някак успяха да завършат повечето истории.
По отношение на следващия сезон също има какво да се доразвие. Жената на Банков може да умре и той да се върне, но по-интересната линия ще е ако жена му е добре и хукне да се връща в България. В повечето сериали винаги има сезон в който една от основните двойки е разделена (било от бивша/настояща съпруга било от други обстоятелства) и това само засилва интереса...
Вяра (след удобната пауза между сезоните) също може да се върне и да има още една сватба...и т.н.

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 10:50 от Millan

# 53
И аз си мислех, че интервюто е днес... е ще чакаме до утре, надявам се да каже дали ще участва или не.
Епизода беше чудесен, започна ударно в буквалният смисъл на думата Joy и 4-те сцени бяха изпълнени с много истини дори и те да бяха болезнени... от думите ги заболя повече, от който и да е шамар.
Мазови-макар и очаквано, беше ужасно да останат без дете,  за какво 3-ти път?  
Калин и Наталия-радвам се, че ни спестиха сцена на раждане, според мен така се получи по-красиво, вече гушнали детето си.  Hug
Галя и Петър-сцената на покрива за мен беше по-силна,  отколкото когато й предложи брак. Детенцето е голям сладур, с тези къдрици. Blush
Зорница и Банков-толкова силна и в същото време толкова невъзможна любов,  поради обстоятелствата. Дали ще си остане невъзможна зависи от това дали и другото магаре ще участва Smile ... но някой не казали, че вече са го видели на снимки.
Беше ми приятно и на мен да търсим и откриваме(ако можем)  логика в историята на героите Satisfied

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 11:21 от maichetoo0o

# 54
А, за мен, това с Магда и оня Васко беше тъпо. Всички знаеха, че няма да се върне, никаква изненада. Предвидим е ходът на комарджията.
А защо не Банков и Огнянова да се разделят и в следващия сезон да я видим много щастлива с някой, който...да кажем си дава сметка колко го обича и може да й даде много повече. Не изключвам това да е Банков, но не се надявам.

# 55
Все се опитвам да не допусна  този сериал да ме вълнува , защото в повечето случаи  много са ме дразнели изцепките на сценаристите , но явно  не се справям  ooooh!
След напускането на Биляна , Сашо и Генадиев  ми беше все едно , но сега без  Вяра и Боби , Банков и Огнянова , а може би и Мазовчетата /ако ги  натирят по Украйна /  , какъв нов сезон ще ни поднесат ?
Това ще бъще нещо друго - филм за  нови  хора  newsm78

# 56
  • Кърджали
Снощи, в яда си давайки му обяснение защо е направила аборта... Аз и преди си мислих че на нейно място сигурно бих напраила същото, но така когато си изля душата... Оф, не мога да си довърша мисълта... Колкото и жестоко да звучи, да, за нея си тя постъпи правилно. И в този момент изобщо нямаше как да мисли за него и неговите желания - тя го губи, съзнателно, завинаги... Не че споменът за аборта няма да и напомня за него, ама да речем че в един момент човек съзнателно подтиска някои спомени. А да гледа детето, което вероятно би било и копие на баща си /защото жгивота обича да е гаден понякога/ и всеки ден да и напомня къде е той, в един момент да трябва и да обяснява на детето или пък да поддържат някакъв контакт в името на детето... Ми жестоко ще си е за нея, за него...
Не знам как ще развият живота и ако Банков не се върне.Ако се върне - ясно, ще бягат известно време един от друг, ще се опитват да стоят настрана един от друг и накрая ще се съберат. /Колко ще бягат един от друг зависи изцяло от състоянието на жена му/  Но ако не се върне - дали ще дадат че по някакъв начин поддържат някакъв контакт, дали ще допусне друг мъж до себе си /и кой ли ще е аджеба/. Не знам в реалният живот дали след такава връзка може да обърнеш гръб и да продължиш живота си все едно нищо не се е случило, все едно този човек го е нямало /това в смисъл чуденка как Банков би продължил живота си в Германия/.
Ако не се върне, то поне се надявам сценаристите да бъдат по-благосклонни към нейният образ и и дадат  повече щастие (макар че тогава пак ще ми се ще да ги питам защо аджеба не и дадоха това щастие в този сезон).
Мислех си много неща този сезон гледайки тяхната връзка. Особено както беше тръгнала. Много обичах да гледам сцените между тях, дори от време на време като нямаше какво да гледам си пусках стари серии. Сега не ми иска вече след като знам как развалиха всичко.  Мислих си как уж всички животи са еднакво важни, но сценаристите се постараха да почувстваме образите на Банков и Зорница по-близки /все пак тях ни показва/ и изведнъж образът на жена му в кома се появи едва ли не като пречка за щастието им. Ако я показваха няколко пъти, по- често, а не само в един спомен какво ли бихме мислили.

Ели-фен, то аз затова снощи писах че почти не останаха лекари в тази болница. А ако ще вкарват нови хора на килограм, то направо нов сериал да правят. Няма смисъл да продължават този.

# 57
Ели-фен, то аз затова снощи писах че почти не останаха лекари в тази болница. А ако ще вкарват нови хора на килограм, то направо нов сериал да правят. Няма смисъл да продължават този.

То и Банков беше  нов герой ( "чуждо тяло" ) пък видяхме какво стана...

# 58
Все се опитвам да не допусна  този сериал да ме вълнува , защото в повечето случаи  много са ме дразнели изцепките на сценаристите , но явно  не се справям  ooooh!
След напускането на Биляна , Сашо и Генадиев  ми беше все едно , но сега без  Вяра и Боби , Банков и Огнянова , а може би и Мазовчетата /ако ги  натирят по Украйна /  , какъв нов сезон ще ни поднесат ?
Това ще бъще нещо друго - филм за  нови  хора  newsm78

Всички герои малко или много  ни вълнуват, и за това се ядосваме когато сътворяват тъпи неща за тях, колкото и да се опитваме да не се ядосваме защото знаем, че е просто сериал.
Все още не знаем кой остава и кой си тръгва-Зорница е сигурна за 5-ти сезон, Мазови мисля ще бъдат също. За Вяра, Банков и Тасев не знам, при тях има голяма въпросителна.
За следващия сезон може да направят скок във времето, да речем година.

# 59
  • There I was on a July morning

За Вяра, Банков и Тасев не знам, при тях има голяма въпросителна.
Без тези герои /и Виолета/, сериалът ще загуби част от смисъла и аудиторията си. Надявам се, продуцентът и сценаристите да задържат поне някои от тях и в следващия сезон. Peace

Общи условия

Активация на акаунт