Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Разбрахме, участвала е в катастрофата. Как точно, най-вероятно и двата мотора са пострадали, това вече не уточниха.

# 31
  • София
Нищо не разбрахме. Последно Банков тръгна да казва на Огнянова, че и дължи обяснение, че иска да и разкаже всичко и до там. Тук имаше много предположения, че е направила опит за самоубийство и пр.
Но всичко остава в сферата на догадките, когато нямаш ясно получен отговор.

# 32
А осъзнавате ли, че така и не разбрахме защо жената на Банков е в кома?
Май няма и да разберем. Ще е огромен гаф на екипа ако остане така.  Shocked

Надявам се да разберем в следващия сезон, с участието на Вергов разбира се. Доволна ще съм дори и само на няколко епизода с него, за да разберем цялата му история. Страшно много ми се иска е останала поне малка надежда за любовта му със Зорница и най-малкотo той да се върне с подреден вече живот (колкото и невъзможно да е)  и да си я вземе с него в Германия или без значение къде. Така ще ни оставят приятно усещане, въпреки, че ги няма.

# 33
Дяволе, щом тя не знае, че детето й е загинало, очевидно няма как да е впоследствие опит за самоубийство. Щом тя сега каза „че сте убили дъщеря си”, явно тя е била пи някакъв начин участник в катастрофата. Не ни разказвар в подробности, щото не могат да измислят как трима души са пострадали наведнъж в катастрофата с мотор Grinning

# 34
Дяволе, щом тя не знае, че детето й е загинало, очевидно няма как да е впоследствие опит за самоубийство. Щом тя сега каза „че сте убили дъщеря си”, явно тя е била пи някакъв начин участник в катастрофата. Не ни разказвар в подробности, щото не могат да измислят как трима души са пострадали наведнъж в катастрофата с мотор Grinning

Почвам да се чудя дали пък Банков не е загубил управление над мотора или нещо като цяло да се е случило с него и да е блъснал лошо и жена си. Може да звучи малко глупаво, обаче аз за друго не се сещам, защото наистина не е възможно трима да се качат на един мотор. Grinning

# 35
  • Някъде в Матрицата
Ех, свърши и този сезон!
Както се и очакваше, Ванчето избЕга с детето. Е сега, в този момент, Вили Захариева би могла да им измисли план, как да си върнат детето, но нея вече я няма. Вярно е, че не могат да съдят Ваня, като не спазила договора си за износване на бебето, но пък дали не може да се измисли нещо? Все пак Мазов му е татко, за гените на Лорчето ще се премълчи в съда 😉.
И като казах Вили... И аз си поплаках на сцената с перфузора. Но като че ли ми беше по-тъжно заради Петър.
Магда и Васко. Не прощава хазарта.
И разбира се Банков. Момчето си отиде.

Има няколко нишки за които да се прихване следващият сезон. Може да върнат Миро 😂😂😂, но вече като дипломирал се лекар. Току виж дошъл като директор. 😂😂😂😂😂

# 36
Вече точната история за жена му не ми е толкова интересна. След финала затвърдиха мнението ми за най-добър сезон до момента. И на мен ми беше приятно да споделяме и обсъждаме любими сцени и герои. Извинявайте, ако случайно неволно съм засегнал някого. Весело посрещане на Коледните и новогодишни празници!

# 37
  • София
Много хубав епизод, много неща ги очаквахме, но не заради сценария, а основно заради промотата, снимките на финалния епизод, които даваха по-рано (там Манова си каза, че ги чакат премеждия с бебето), а и на Дидискичън сценария, което си беше голям гаф. Така знаехме, че Зорница ще отиде на летището.
Така че за мен си беше много добър епизод, и въобще не очаквах пръстена за  Галя. Тук ме изненадаха, имаше и силни диалози.

# 38
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз съм три епизода назад, въпреки че знам какво ще стане.
Героят на Захариев много ме впечатли! Мъж, който изпълни дълга си да бъде до жената, която е значела толкова много за него. Дано има повече такива мъже, както и новите им партньорки, които ще им дадат възможност, подкрепа и любов, за да направят това! Една отминала връзка не означава да затвориш вратата, забравяйки или намразвайки предишната си голяма любов!
Всъщност Банков и Зорница са в същата позиция!

# 39
Аз очаквах малко повече за Калин и Наталия. Поне можехме да я погледаме няколко секунди как се мъчи на фона на някоя драматична мелодия или как поемат бебенцето в ръце  и плачат от радост, вместо директно изтипосани в болничната стая.

На Банков и Огнянова нещо им изгубих следите последните серии. Прекалено крайни, а можеха просто да седнат и да обсъдят всичко.
Много лошо решение за аборта. Ако бях мъж и ми се случеше такова нещо нямаше повече да погледна тази жена.

Тасев ще последва Вяра ми се струва.

# 40
Харесах епизода, само това с шамарите в началото ми дойде в повече... искат да ни кажат, че  при всички 5 двойки, които се обичат е имало насилие... не го приемам за нормално това.

# 41
И на мен горе-долу ми хареса финалът.
Мисля, че Банков може и да се върне първите две-три серии на следващия сезон, за да направят хепи енд на една любов и това е. Според мен Вергов няма да участва цял пети сезон, той все има много ангажименти с театъра, не знам - това са само предположения.

И на мен ми беше приятно с Вас, весели празници! Heart

# 42
  • София
Оставиха неизяснени обстоятелства около Банков и Зорница. Това ми дава надежда, че ще има продължение. Надявам си се ...

# 43
Сърцето ми е разбито, раздялата на Банков и Огнянова беше много тъжна, как ще живеят занапред с тази тъга...
Според мен Вергов ще участва в 5-ти сезон, защото каза, че ще има снимки в Германия.
Жекова милата и тя пострада, Мазови също, само Калин и Наталия финишираха щастливи.Искаше ми се да наблегнат на раждането, на поемането на бебето за пръв път, но нали бързаха да наблъскат всичко в един епизод.
Ще ми липсват Simple Smile
Желая ви весели празници!

# 44
От 6 двойки 2 щастливи ,1 разделена ,1 в процес на мислене ( Б-  В) , 1 с
проблеми (Мазови) ,1 с нещастник -мошеник и едно убито бебче-
горе долу завърши поносимо.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ !БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт