Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 748
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Кърджали
Казват че ще има... Макар че за малко аха да не останат лекари в болницата

# 16
Ще разберем по-нататък. Засега дори не смея да кажа, че финала остана отворен след чутите финални стихове, но надежда винаги съществува. И така беше достатъчно красиво, че след този шамар вече почти ме бяха загубили.

# 17
  • София
Стихотворението на Вапцаров беше изначално заложено в сюжета. Мисля, че Вергов няма да се върне.
Няма ли напролет да започва сезонът?

# 18
Благодаря за темата.
Хареса ми епизода имаше и щастливи двойки.
Много ми стана жал за Жекова,не е глупава,просто копнее за любов.
Супер се извини на Йосиф.
И накрая да кажа,всички знаем, че този сериал  е сериал на обратите!Прекалено се акцентираше върху заминаването на Банков ,така че очаквам да стане обратното!

# 19
Началото с шамарите, разказите и спомените как са се ошамарили беше много силно, много ми хареса.
Сбогуването с Банков на всички беше трогателно и много ме докосна и докато ги гледах, изключително съжалявах, че няма повече да са заедно, имаше страхотни моменти между тях през сезона.
Галя и Петър - много силен разговор, Галя беше 100% права за това, че той няма право да й стоварва неговите угризения, а думите й на покрива бяха страхотни и много на място.
Мазови се вкараха в голямо приключение, дожаля ми за тях, въпреки че ми хареса как Мазов постави на мястото й Ваня. Е тя после им го върна, де.
Жекова и Васко можеха мааалко по-съкратено да ги дадат, но добре, че Магда се извини на Йоско.
Боби и Вяра според мен зависи от ангажиментите на първия дали ще заминат заедно.
Виктор и Зорница се отприщиха накрая. Чудя се само дали нарочно ги държаха дистанцирани и да се целуват по челата, та сега да има по-голям ефект или така сценаристите си представят една улегнала двойка Smiley
Но на финала просто избухнаха. Единственото, което все пак ме кара да съм доволна, е че видяхме любовта им. И болката от раздялата им.
И разбрахме мотивите на Зорница да направи аборт. Аз ги разбирам и ги уважавам. И разбирам защо не го обсъди с Банков. Тя ясно съзнава, че нямат бъдеще. Ако той я беше разубедил, те пак щяха да са разделени, но детето й щеше да расте без баща. Очевидно тя не го иска това. Не бих могла да я съдя. Но след този епизод решението й ми изглежда по-малко импулсивно.
Думите й в началото бяха много силни. Болезнени, но верни.
И за край - мисля, че това беше наистина краят за тях двамата. Не смятам, че Вергов ще се върне, а и не видях нищо отворено в неговото заминаване, ясно каза, че няма шанс да се върне, когато говори с Тасев. От друга страна, в думите на Зорница всъщност прозираше бъдещето на Банков с жена му - никакво. Тя ще се възстанови, ще разбере за смъртта на дъщеря си, това ще застане между тях и просто ще се разделят, защото няма да могат да го понесат. Но въпреки това, смятам, че в новия сезон ше имаме нов директор, за жалост.

# 20
Ами пък и с тези думи за в някой друг живот доста се подсили усещането за невъзможна любов. Никой от детайлите не показваше и грам намек засега, че ще има продължение тяхната приказка.

# 21
Ех аз уж съм бременна и емоционална в момента, ама нещо не успях да се разрева на последния епизод Grinning Като цяло много ми хареса, особено "ударното" начало.
Калин и Наталия трябваше да останат без кумове, за да осъзнаят, че всъщност най-близките им хора ще бъдат най-добри свидетели и подкрепа за целия им съвместен живот.
Галя и Петър - много хубав диалог, заслужаваха си сватбата, много хубава сцена с малкия Пешко и пръстена. Дано направят този път една хубава, голяма, весела сватба за следващия сезон.
Тасев падна от високо и боли. Защото си мислеше, че когато той е готов, когато той прояви интерес и има желание, ще му се случат нещата. Е да ама Вяра тъкмо се поуспокои, намери нещо, което да й вдъхне желание да развива новото си аз и с право заминава за Швейцария. Все пак му остави отворена вратичка ако иска, да я последва, което означава, че има някакви чувства към него, въпреки предишната му незаинтересованост от нея.
Жекова - имах позната в същата ситуация ама 1:1, изтегли кредит заради него, после и още пари му даде и накрая като се осъзна не й остана нищо освен да си плаща вноските ама нали любовта била сляпа....Трогателна беше сцената с Йосиф как най-накрая преглътна гордостта си и се задави в съзли, докато се опитваше да поиска извинение.
Банков и Зорница така и не можаха да ме трогнат тоя сезон. Мисля, че тяхната връзка приключи логично.
Мазови, ех, Мазови са ми любимци Heart, но ще останат май без бебе или по-скоро без това бебе. Накрая според мен ще си осиновят, а изводът май е, че подобни схеми за съжаление не водят до нищо добро, колкото и да са ти силни подбудите да се забъркаш в нещо такова.

# 22
Не можах да гледам края,току що го изгледах и Fairy  съгласна съм с теб,сега я разбирам напълно Зорница ,защо направи аборт.Наистина изглежда обречена връзката им.Развълнуваха ме много,както в началото.Остава зрънце надежда утре в интервюто с Вергов.

Много бяха смешни майките Simple Smile

Хубав беше филма,хубаво ми беше и общуването тук.Благодаря на всички,до нови срещи.

# 23
  • Ню Йорк
Както се очакваше финала остана с много възможности за следващия сезон. Сега ще четат и препрочиата бг мама и ще си го нагласят Wink
Най-кофти ми стана за Мазови, нищо не могат да направят. 
Жекова, ако се окаже пак измамена ще я призная за най-голяма овжа на света. Имам едно на ум, че Васко са го пребили някъде.
Колкото брилянтен Вергов, толкова дървена екранната му партньорка, разочарована съм.

# 24
А с „Прощално” накрая просто ми бръкнаха в сърцето. Cry Heart

Амбър,и на мен ми беше много приятно тук, разкостихме ги горките герои Grinning

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 23:44 от Fairy

# 25
  • There I was on a July morning
Много ми хареса този епизод. Нямаше хепиенд, но като знам на какво са способни сценаристите, Whistling съм доволна от щастливата развръзка поне при 2 от двойките. Най-силно ме впечатли сцената между Зорница и Банков на летището. И двамата успяха да предадат болката и страданието от невъзможната любов. Считам, че той взе резонно решение да се върне и погрижи за съпругата си. Дори и Зорница да бе запазила плода, те не биха били щастливи, предвид "възкръсването" на Ева Банков.
Доволна съм, че Жекова най-после прогледна относно същността на Васко и съумя да се извини на Йосиф. Много добра игра на Ралица Паскалева. Peace Този сезон, Стилянова я представиха като любяща и толерантна "съпруга", за разлика от предишните.  Wink
Тъй като не видях рекламираните снимки от чужбина, предполагам, че те ще бъдат в следващия сезон. Вероятно действието ще се осъществи в Украйна, но си мисля, че могат да развият и сюжетна линия в Германия. Thinking    

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 23:42 от Скубиду

# 26
Записвам се  само заради компанията  newsm10
Благодаря на Miriel за темите , с които редовно ни уреждаше  поле за  действие и размисли  newsm51
На мен толкова дълго ми лазиха по нервите , че  тази седмица гледах епизодите  по инерция  .Вчера Огнянова ми хареса , добре се справи .
Днес имаше различен и странен подход - първо шамарите , после спомените и случките .
Като се започнаха от начало ,очаквах  да го обърнат на бойни изкуства ...
На мен този сериал няма да ми липсва .

Мирелка направо да покани цялата компания в другата тема  за новия БГ сериал по БТВ  Peace

# 27
  • София
Не съм ви чела още не изгледах всичко, но мисля, че хванах основните, моменти, утре ще гледам на запис.

# 28
Мен ми харесваха дефинициите на удар Grinning И по принцип ми харесваха епизодите, в които някой нещо разказва, та затова и се зарадвах днес.
Иначе на мен ще ми липсва сериала. Имам навика да се привързвам към героите и после да ми е мъчно за тях Smiley

# 29
  • София
А осъзнавате ли, че така и не разбрахме защо жената на Банков е в кома?
Май няма и да разберем. Ще е огромен гаф на екипа ако остане така.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт