Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 946
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Амбър, ние мързелуваме, защото ще ходим на гости на мама и тя прави питки и сърми Grinning
Блатечки е твърде в образа на лошо момче, за да си го представя като лекар, иначе като мъж е готин. Захари Бахаров не го харесвам като мъж и не давам Зорница на него Grinning

Владо нали в друг сериал участва, не знам дали може да съчетае нещата. Остава Калин Врачански, ама аз и него не харесвам Grinning

След Банков нещо не мога да си я представя с Владов. Поне за мен чисто визуално няма да си подхождат.
Владо Карамазов,не Владов от серала.Коментираме кой би заместил Вергов,заключението ни досега е ...никой Wink

Ааа явно нещо съм се отплеснала. Още сме под влияние на емоциите от любовната им история и развръзката й, та затова и аз стигам до това заключение. Трудно ще ми е да си я представя с някой друг. Ако има такъв сигурно отначало ще и е неприятен чак. Grinning
И на нас със сигурност Grinning

Всъщност имах предвид, че на мен ще ми е неприятен, обаче явно грешката се е получила на място и пак важи. Grinning

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 14:05 от yanitsa.s

# 166
Аз писах за Владов. Честно казано, не че я виждам много Огнянова с когото и да било освен с Банков, но с нов образ пък съвсем. Hяма все с директорите да я забъркват, я Grinning Hо и без да я вкарат в любовна история, много не виждам развитие за ролята й.
Cнимките за новия сериал, в който ще участва Владо Kарамазов вече са приключили, но не го възприемам и аз в ролята на директор. Hито Орлин Павлов или Kалин Врачански.

# 167
Злати, те ще са принудени да й развият образа, щото няма кой друг. Да очакваме, че цял сезон ще се изнесе на плещите на двете останали двойки е несериозно. Абе като гледам колко им е сложно, и злорадствам Grin Хак им е, като ни прецакаха мечтания финал!
А и тр явно имат идеи за Зорница, щото иначе просто щяха да я пратят с банков в германия и готово

# 168
Май ще следя следващия сезон предимно заради нея понеже ми е адски симпатична и за мен е удоволствие да я гледам. А и ще ми е любопитно какво ще й измислят сега и как ще ни я представят.

# 169
Харесвам Захари, но за мен гадна роля му отива най-много,беше ми любимец в Под прикритие, Врачански и Орлин те пък са ми миловидни, не излъчват този респект за директор, за Карамазов не знам....ама той не завърши ли другия сериал, който снимаха Нова.
Щом не убиха Банков винаги има надежда за него да се върне, не е като Виолета..продължава да ме е яд, че не я пратиха нанякъде ами я убиха, но този влак отпътува вече. Диана и аз я харесвам, така че се радвам да я гледам по-дълго.
Би ми липсвало да виждам Зорница и Банков заедно обаче, много са ми сладки двамата.
Скрит текст:

# 170
  • Ню Йорк

Cнимките за новия сериал, в който ще участва Владо Kарамазов вече са приключили, но не го възприемам и аз в ролята на директор. Hито Орлин Павлов или Kалин Врачански.

На мен пък Калин Врачански много добре ми се връзва. Wink

# 171
Обаче ние като гадаем, все си я представяме с директора Grinning
И Карамазов и Орлин са някак миловидно сладки и не стават за ролята на директора. Обаче ако си ги представим като обикновени лекари, които постъпват на работа, пасват идеално. Особено с образа на бъдещия любим на Зорница, който обрисува Мириел по-рано - на необременен мъж, който й купува шоколади Grinning

# 172
  • София
То и Вергов съвсем не очаквах, че чак толкова много ще му лепне тая роля. Много вдигна летвата и е логично да не можем да си представим друг на негово място. Продължавам да мисля, че историята му с Огнянова, както и с жена му, не е приключила и ще видиме развитие в следващия сезон. В този ред на мисли - стори ми се, че той никак, ама никак не се зарадва от това, че жена му се е събудила, все едно предпочиташе да не се и събужда. И Огнянова беше само една от причините за това.

# 173
Обаче ние като гадаем, все си я представяме с директора Grinning
И Карамазов и Орлин са някак миловидно сладки и не стават за ролята на директора. Обаче ако си ги представим като обикновени лекари, които постъпват на работа, пасват идеално. Особено с образа на бъдещия любим на Зорница, който обрисува Мириел по-рано - на необременен мъж, който й купува шоколади Grinning
Е, разбира се целим се високо за милото ни Зори Smile
Да, би им отивало да бъдат просто лекари,  мисля си че ако заменят Банков в историята със Зорница, трябва да е негова пълна противоположност.

# 174
Стига само директори. Имах в предвид за Орлин да го представят като онзи шеф на урологията, който така и не видяхме. Има визия, но пък не е много добър с играта, а сега той трябва да е активната страна за нова връзка.

# 175
  • There I was on a July morning
Зорница не я виждам в нова връзка през този сезон. След тази опустошителна любовна история с Банков и предишна подобна, дълго време ще си ближе раните. Но ако вкарат някой лекар/ка, стажант/ка, може да се получи нещо интересно с някой от персонала. Според досегашната схема на сценаристите, новите герои ги забъркват в любовни приключения.

# 176
Само под стажантка да не си мислиш за Ася, че само това остана сега Ася да спасява и Огнянова.

# 177
На мен май Ники Илиев ми се гледа в сериала, ама надали. Той май по някакви свои проекти залитна.

# 178
Точно преди малко слушах реклама по радиото на нов български игрален филм с режисьор/сценарист, не запомних, Ники Илиев.

Между другото, само за секунда да ви върна към последния епизод, за да споделя, че много се зарадвах, че когато Зорница обясни защо е махнала бебето, се въздържа от обвинение в стил ти си виновен и заради теб го направих. Жената си пое цялата отговорност.

# 179
  • There I was on a July morning
Само под стажантка да не си мислиш за Ася, че само това остана сега Ася да спасява и Огнянова.
О, не, надявам се, че няма да повтарят хомосексуалната история. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт