Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Майче, изобщо не се шегуваме, нежно подхвърляме идеи на сценаристите Innocent
Сериозно, връщам си вчерашните думи назад и най-отговорно заявявам, че няма да придирям изобщо възможно ли е, не е ли възможно и как точно бебето се е оказало непокътнато Grin Даже ще изтърпя цял сезон, ако в последните два епизода обещаят Банков да се върне на бял кон и да си вземе жената и детето. Grin

# 211
При нас Коледното настроение закъснява със 7 часа и сигурно затова е по-трудно откъсването от преживяните емоции. Весела Коледа!

# 212
Искам само да кажа, че ще ми липсвате не по-малко от сериала Simple Smile
Да гледаш нещо е интересно, но когато можеш да го споделиш, е още по-хубаво Heart

# 213
Майче, изобщо не се шегуваме, нежно подхвърляме идеи на сценаристите Innocent
Сериозно, връщам си вчерашните думи назад и най-отговорно заявявам, че няма да придирям изобщо възможно ли е, не е ли възможно и как точно бебето се е оказало непокътнато Grin Даже ще изтърпя цял сезон, ако в последните два епизода обещаят Банков да се върне на бял кон и да си вземе жената и детето. Grin
А и аз няма претенции, ако накрая завърши историята им като в приказките"и заживели дълго и щастливо."....ако има и бебе, това ще е бонус Smiley да им се радваме още повече.
Сценаристите защо не вземат едни от нас, тъкмо няма да се мъчат да пишат весели и щастливи неща. Smile
И за мен е изключително приятно да дискутирам с всички. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 11:22 от maichetoo0o

# 214
  • There I was on a July morning
Весела Коледа, фенове! Бъдете здрави и усмихнати!  Hug

Надявам се на интересен 5-ти сезон, силно актьорско присъствие, приятни емоции пред малкия екран и тук в темата. Очаквам от екипа да осигури съответните актьори и сюжетни линии, които допринасят за високия зрителски интерес и доброто качество на филмовия продукт.

# 215
  • София
Толкова интересен ще е 5-и сезон, та Вергов няма да се стърпи да го гледа само пред екрана и ще се върне - дори и за 6-ия  newsm10

Честита и весела Коледа!

# 216
  • тук, на мястото си
Честита Коледа!

Колкото и да са добри Вергов и Буковска, има и други артисти, които надявам се ще играят много добре и ще ни създадат добро настроение!
А сценаристите по-често да надничат тук, ние ще им помагаме колкото можем, нали! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
Алфея, много си права, все пак да не подценяваме останалите артисти. Стига да имат добра история за разказване, могат да ни спечелят без проблеми. Пък до пролетта (нали тогава ще е пети сезон или бъркам?) ще сме преживели изгубената любов на Зорница Grinning

Мен само за Галактическата принцеса тук ми е мъчно - тя искаше да махнат Диана и да оставят Вергов, те пък направиха обратното Grinning

# 218
  • Разпиляна във въображението
Весела Коледа!

Аз съм единицата, която не желае Банков да се връща! Нека жена му е жива и здрава и да се оправи семейството Simple Smile

И съм съгласна за Калин Врачански. Сладурче е той. Лесно се усмихва, има чудесен глас, висок и толкова открит. Чудесен за една съкрушена за втори път Зорница. И светъл - като Банков и също кара мотор. Като нищо може така да се запознаят - и той заорал асфалта от някоя гонка или хлъзгав път.

# 219
  • Щастлива мама на 3 слънца
Записвам се да ви следя
Още съм на 3 сезон

# 220
Мириел, харесва ми позитивната ти нагласа на фона на нашето горко ронене на сълзи Grinning

А ти защо не искаш да се връща доцента?

Аз Калин Врачански не съм го гледала никъде. Сетих се за него, защото наподобява на Вергов в цветовете, а и е на достатъчно години, все пак като Зорница е 35-6-7годишна, не е редно да й намерят някое хлапе Grinning

# 221
  • Кърджали
Весели празници и от мен! Дядо Коледа да чуе желанията ни!
Аз казах вече - и закачалка да играе, ама да участва.

# 222
  • да има едно лесно - на мотора
Честита Коледа ! Бъдете здрави !

След като гледах " Дъвка за балончета ", Иван Юруков ми се гледа в ролята на лекар , но с  визията от филма  Rolling Eyes

# 223
Ох, мен този хич не ми харесва, няма да мине моя кастинг Smiley

# 224
  • София
Ако ви е мъчно за Банков/Вергов - Българската коледа по Нова.
Започна от операционната  Joy

Общи условия

Активация на акаунт