Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • ту тук, ту там
Видяхте ли сега кога Жекова е карала линейката? 😊

# 226
Видяхте ли сега кога Жекова е карала линейката? 😊

Точно това идвах да напиша 😀 а така таих надежди, че Банков се е снимал и в някой друг епизод......

Честита коледа! 🎅🏻

# 227
  • тук, на мястото си
Весела Коледа!

Аз съм единицата, която не желае Банков да се връща! Нека жена му е жива и здрава и да се оправи семейството Simple Smile

Не си единица, Мириел!
И с две ръце съм за Калин Врачански.

# 228
Аз Калин Врачански не съм го гледала никъде. Сетих се за него, защото наподобява на Вергов в цветовете, а и е на достатъчно години, все пак като Зорница е 35-6-7годишна, не е редно да й намерят някое хлапе Grinning

Що то сега така е модерно, ще й измислят една афера с един млад стажант по урология Stuck Out Tongue Winking Eye

# 229
Е,това бяха снимките с Жекова . Sad
Но пък Вергов е прекрасееен Heart

# 230
Мириел, харесва ми позитивната ти нагласа на фона на нашето горко ронене на сълзи Grinning

А ти защо не искаш да се връща доцента?

Аз Калин Врачански не съм го гледала никъде. Сетих се за него, защото наподобява на Вергов в цветовете, а и е на достатъчно години, все пак като Зорница е 35-6-7годишна, не е редно да й намерят някое хлапе Grinning

Калин Врачански играеше в Стъклен дом.

# 231
Вергов, ех, че хубаво да го видя пак на екран Smirk Heart
Ама как са взаимствали от водещите на Оскарите,Емитата, но все пак много добре Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 20:32 от maichetoo0o

# 232
Прекрасен е Вергов и извън ролята изглежда много свеж и млад Heart

# 233
  • ту тук, ту там
Да, много по-млад изглежда отколкото в сериала!

Не харесвам Калин Врачански, не искам него вместо Вергов! Crossing Arms
А и до Огнянова не го виждам никак да стои добре!

# 234
Да наистина много добре изглежда.Красив мъж, пък и в костюм ....да ти е драго да го гледаш Heart  Smirk Blush

# 235
  • Ню Йорк
Весела Коледа!

Аз съм единицата, която не желае Банков да се връща! Нека жена му е жива и здрава и да се оправи семейството Simple Smile

И съм съгласна за Калин Врачански. Сладурче е той. Лесно се усмихва, има чудесен глас, висок и толкова открит. Чудесен за една съкрушена за втори път Зорница. И светъл - като Банков и също кара мотор. Като нищо може така да се запознаят - и той заорал асфалта от някоя гонка или хлъзгав път.

Подкрепям всичко казано с две ръце Wink
Само продължавам да не разбирам защо ви е да съсипвате поредният чудесен актьор искай го да си партнира с Диана Димитрова  newsm78 Кому е нужно тази хубавка, но рядко некадърна актриса да ни занимава с празния си безизразен поглед и следващия сезон  newsm78  Просто си разсъждавам, не ме линчувайте  Hug

# 236
Принцесо, обичаме си я Grinning
Няма да те линчуваме, естествено, даже аз искам да ти обясня защо, ама как, като я виждаме по съвсем различен начин Grinning
За мен е прекрасна и е истинско откритие, за първи път истински харесвам българска актриса. Така че ще си останем да се чудим - аз как може да я намираш за бездарна, а ти как може да я намираме за даровита Grinning Hug

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 21:40 от Fairy

# 237
Весела Коледа!

И съм съгласна за Калин Врачански. Сладурче е той. Лесно се усмихва, има чудесен глас, висок и толкова открит. Чудесен за една съкрушена за втори път Зорница. И светъл - като Банков и също кара мотор. Като нищо може така да се запознаят - и той заорал асфалта от някоя гонка или хлъзгав път.

Подкрепям всичко казано с две ръце Wink
Само продължавам да не разбирам защо ви е да съсипвате поредният чудесен актьор искай го да си партнира с Диана Димитрова  newsm78 Кому е нужно тази хубавка, но рядко некадърна актриса да ни занимава с празния си безизразен поглед и следващия сезон  newsm78  Просто си разсъждавам, не ме линчувайте  Hug

Хм, не мисля, че е некадърна. Тя е млада и има още много да учи и да се развива. Но некадърна в никакъв случай. Това е мое мнение. Wink

# 238
  • Кърджали
Последното нещо, което мога да кажа за Диана Димитрова е че некадърна. За мен си е много добра актриса, да, леко неопитна, но има много пламък в нея и дано успее да се развие. Това му е интересното на тяхната професия - че всичко е до усет на този който гледа.
Юлиян Вергов ми радва окото...

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 22:02 от Aлекcандрa

# 239
Отделно от нашите субективни възприятия Диана е приета в НАТФИЗ първа по успех. Явно все пак има зрънце талант Wink

Общи условия

Активация на акаунт