Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 993
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Весела Коледа!

Аз съм единицата, която не желае Банков да се връща! Нека жена му е жива и здрава и да се оправи семейството Simple Smile

И съм съгласна за Калин Врачански. Сладурче е той. Лесно се усмихва, има чудесен глас, висок и толкова открит. Чудесен за една съкрушена за втори път Зорница. И светъл - като Банков и също кара мотор. Като нищо може така да се запознаят - и той заорал асфалта от някоя гонка или хлъзгав път.

Въййй, не, сакън !

# 241
  • Варна
Весела Коледа на всички!
Хм, че то като е тръгнало всеки сезон да сменят главните актьори то така и до 20 сезон ще откараме... Има много който могат да се вместят на директорското място... Нов сезон, нов директор  Joy

# 242
  • София
Весела Коледа на всички. Simple Smile

# 243
  • София
Предпочитам Владо Карамазов пред Калин Врачански. Владо е старахотен актьор. Може да се убедите сега, като почне по Нова "Дървото на живота".

# 244
Добро утрооо Simple Smile Току-що Евтим Милошев обяви в сутрешния блок на Нова, че снимките на 5 сесон започват на 6 януари и че ще го гледаме през пролетта. За съжаление за Вергов нито го попитаха, нито той каза нещо.

# 245
От тази истерия по Вергов подозирам, че и да го върнат в сериала ще бъде голямо разочарование. Обикновено така става накрая. Ще чакаме да видим какво са замислили за следващия сезон. Може да ни изненадат. Само се надявам да не оставят недовършени историите от предишния. Поне в това са специалисти. 🙄

# 246
Човек да почне боб и леща да хвърля, за да разбере Grinning . Колко да е сложно да кажат Вергов остава или няма да го видим, но идва друг на неговото място и да промотират от рано това.... все едно държавна тайна пазят Grinning

# 247
Хахаха, абсолютно, те щото не направиха така, че да сме наясно какво ше стане накрая, та сега пазят началото Grinning
Още ми е смешно как Вергов каза, че ни чака неочакван обрат. Кое беше неочакваното - че си тръгна или че тя го догони на летището? Или че все пак си тръгна Grinning
Иначе за новия сезон имат много работа - трябва да изнамерят някой лош, някой директор, някой, който да вкара интрига на лично ниво и да решат старите проблеми.

# 248
Точно, има толкова въпросителни в момента, а никой не се сеща от журналистите дори да ги зададе.... макар, че въпроса относно Вергов ме вълнува най-много, признавам си Smirk Grinning

# 249
  • София
За Вергов явно и те не знаят и за това нищо не казват. Grinning

# 250
  • Кърджали
Щом са започнали сценария, а скоро и снимките няма как да не знаят кои ще участват.
Освен ако пак не променят в движение.
Интересно е че не се чува кои нови лица ще участват. И за Луиза и Наум се знаеше предварително когато се включиха, за Вергов също се казваше предварително. А сега ...

# 251
  • София
Според мен има как и още как. Grinning  Може би преговарят още. Grinning

# 252
Мхм, и от 6-ти ще почнат със снимките на Васко и Жекова, щото няма да имат други сигурни участници Grinning

# 253
Мхм, и от 6-ти ще почнат със снимките на Васко и Жекова, щото няма да имат други сигурни участници Grinning
Ми що не,то това е най-трогателната любовна история Grinning Grinning

# 254
Щом са започнали сценария, а скоро и снимките няма как да не знаят кои ще участват.
Освен ако пак не променят в движение.
Интересно е че не се чува кои нови лица ще участват. И за Луиза и Наум се знаеше предварително когато се включиха, за Вергов също се казваше предварително. А сега ...

Току виж по някое време решат да включат Вергов както включиха Радина Думанян за няколко епизода изненадващо и да им приключат историята със Зорница. Доволна съм и на това.

Общи условия

Активация на акаунт