Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 995
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Яница, и аз стигнах до този извод след кратък размисъл - че изобщо няма да ме учудят, ако развият някаква любовна история на Зорница с някой стар или нов персонаж и таман всичко стане кротко и спокойно, и върнат доцентина с гръм и трясък да й разбишкат живота наново. Щото нея спокойна няма да я оставят, сценаристите имат особено садистично удоволствие да я тормозят Grinning

# 256
Яница, и аз стигнах до този извод след кратък размисъл - че изобщо няма да ме учудят, ако развият някаква любовна история на Зорница с някой стар или нов персонаж и таман всичко стане кротко и спокойно, и върнат доцентина с гръм и трясък да й разбишкат живота наново. Щото нея спокойна няма да я оставят, сценаристите имат особено садистично удоволствие да я тормозят Grinning

Смятай, че са го направили. В тоя филм няма как да има само щастие и любов. Grinning Дано поне накрая бъде щастлива, че много ще й стане вече. Аз се чудя какво ще правят с другите две двойки, които събраха (Наталия-Калин и  Стилянова-Захариев) - ще ги разделят пак ли? Thinking Щото и тях не вярвам да оставят спокойни, като си ги знаем сценаристите.

# 257
Наталия и Калин според мен, ако не им намерят някаква драма, ще ги пратят да си търсят късмета в чужбина. Не е невъзможно и да върнат Биляна и да завъртят някоя интрига между тях.
Галя и Петър според мен ще имат доста търкания на професионално ниво. Или другият вариант е да се замотае около нея някой младеж и Пепко да почне да страда, че тя е млада, хубава и успешна и няма за какво да стои при него. Не знам, ако Тасев остане без Вяра, дали няма да се сети внезапно за аферата си с Галя...

# 258
  • Кърджали
Fairy, считай че са го направили... Поне накрая след като и разбие живота да вземе и да я вземе най-накрая и да мирясат.
Те стабилна двойка няма да оставят. Очаквам сега Наталия да изпадне в следродилна депресия, да започне да тормози Калин с някакви обвинения, да се разделят пак, отново.... Стилянова и Захариев как ще скарат не знам, но и там ще има драми. С кво па те са привилегировани и да останат заедно. Васко пак ще се извинява на Жекова, току - виж накрая взел че се променил - да бе, да...

# 259
Александра, нали, и аз го „виждам” как вече се е случило Grinning
Реално, ако се дистанцираме от факта, че Вергов е магнетичен и го харесваме, и фактът, че имаше страхотна химия между двамата, той досега й донесе доста болка  и ми се струва, че не е невъзможно да се появи отново на някакъв късен етап и отново да направи от живота й каша.

# 260
Ако не знаехме, че Диана ще участва в новият сезон, нямаше да ги има всичките тези размисли и страсти дали Вергов ще участва и дали историята окончателно приключи между Банков и Огнянова.....но като се замисля май пак щеше да ги има, но тогава чуденката щеше да бъде и за двамата Smile
Не се и съмнявам, че няма да оставят двете двойки щастливи дълго,как и какво ще измислят,колко логика ще има в това няма значение, драма да е. Предполагам ще има скок във времето, колко голям не се знае може би година,година и нещо, или по-малко. Зорница не очаквам да я оставят намира, както казахте тъкмо ще се е успокоил живота й и вероятно ще я "ударят" в сърцето и по-главата с появата на Банков, ако "ударът" доведе до щастливият край за двама им, страхотно, много ще се радвам, но ако го направят и съсипят нещата......Angry

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 16:09 от maichetoo0o

# 261
Скокът във времето поне в началото ми се вижда невъзможен, освен ако е не повече от месец-два, защото смятам, че няма да пропуснат да изстискат докрай драмата с Мазови.
Ако Зорница беше изчезнала, нямаше да имаме никакви въпросителни, щото щяха да са се взели Grinning
Сега обаче имат възможност да противопоставят темата за двата вида любов и връзки, които се срещат много често в живота - страстната и пълна с емоции, но опустошителна любов и тази, която е по-спокойна, но пък е лишена от болка. Ако са достатъчно умни, могат да направят интересна история. Аз обаче изпитвам известни съмнения относно способностите им да разказват истории. С тази на двамата ни любимци така и не ни разказаха нищо жизнеутвърждаващо. Или поне аз не го открих, а това ме мъчи.

За Калин и Наталия съм раздвоена. От една страна не ми се иска да ги махат, защото харесвам много Калин. От друга страна от все сърце се моля да не е много драматично при тях, защото ги изтормозиха ужасно в тоя сезон.

# 262
Ако не знаехме, че Диана ще участва в новият сезон, нямаше да ги има всичките тези размисли и страсти дали Вергов ще участва и дали историята окончателно приключи между Банков и Огнянова.....но като се замисля май пак щеше да ги има, но тогава чуденката щеше да бъде и за двамата Smile
Не се и съмнявам, че няма да оставят двете двойки щастливи дълго,как и какво ще измислят,колко логика ще има в това няма значение, драма да е. Предполагам ще има скок във времето, колко голям не се знае може би година,година и нещо, или по-малко. Зорница не очаквам да я оставят намира, както казахте тъкмо ще се е успокоил живота й и вероятно ще я "ударят" в сърцето и по-главата с появата на Банков, ако "ударът" доведе до щастливият край за двама им, страхотно, много ще се радвам, но ако го направят и съсипят нещата......Angry

Ако мислят да съсипват още повече нещата по-добре да не го правят това. Стига ни драмата им от последния епизод. Прекалено ще е за единия рейтинг само.

# 263

За Калин и Наталия съм раздвоена. От една страна не ми се иска да ги махат, защото харесвам много Калин. От друга страна от все сърце се моля да не е много драматично при тях, защото ги изтормозиха ужасно в тоя сезон.

Приемам и тях да ги пратят някъде в определен етап от сериала. Поне така ще знаем, че са щастливи и са заедно. Мисля, че драмата при тях беше достатъчна за два сезона. Сега ще е върха ако отново ги разделят.

# 264
Сега видях нещо интересно - на страницата си Диана е писала, че срещата й с децата (онази среща между феновете и актьорите от сериала новмври месец) изцяло е променила нейната 2018-та година и снимките за пети сезон почват на 6-ти януари. Което ме кара да си задавам въпроса дали и нейната съдба не са я променили в движение с цел да я оставят в сериала, като са видели, че феновете я харесват...

# 265
След Коледа емоциите вече се успокоиха. А и надявам се изпълниха частично желанието ви за коледен епизод чрез "Българската Коледа".

Остана ми само размисъл за кое беше това неочакваното и появило се от нищото по думите на Вергов за финала и като се изключат нещата, които очаквахме остават само 4:
1. Появата на Васко за да доразбие окончателно илюзиите на Магда.
2. "заявлението" на Галя, че е готова да изтърпи всичките свинщини на Петър до гроб и това толкова го впечатли, че чак и предложи брак за да не изпусне и последния влак решил да се спре на неговата гара.
3. Решението на Банков за окончателно напускане на болницата, а не като отпуск както знаехме.
4. Казването най-накрая на "Обичам те!" и от двамата за да не останем с впечатлението, че всичко е било само физическо привличане.
Кое от тези е имал в предвид си остана загадка освен, ако е било нещо, което дори и него е изненадало, че е било премахнато от финала поради промяна на плановете.

# 266
Ахахаха, yahoo, със сигурност голямата изненада ще да е било връщането и повторното изчезване на Васко Joy

Според мен за голяма изненада се броеше окончателното му заминаване и сдобряването им накрая, понеже както почна началото с тежките думи и шамара, а после и упоритото отказване а Зорница да му вдигне телефона, нищо не подсказваше как ще завърши. Обаче трябва да са по-внимателни с изтичането на информация.

# 267
  • София
Относно Огнянова, не знам защо, но аз накрая си помислих, че Стилянова я излъга, че е махнала бебето, защото не беше убедена в решението й.

# 268
  • София
Би било интересно, но е почти невъзможно според мен. Стилиянова веднъж вече беше на косъм да си съсипе кариерата, едва ли би рискувала пак.

# 269
Ахахаха, yahoo, със сигурност голямата изненада ще да е било връщането и повторното изчезване на Васко Joy

Според мен за голяма изненада се броеше окончателното му заминаване и сдобряването им накрая, понеже както почна началото с тежките думи и шамара, а после и упоритото отказване а Зорница да му вдигне телефона, нищо не подсказваше как ще завърши. Обаче трябва да са по-внимателни с изтичането на информация.

За мен това сдобряване не беше изненада. То се видя още от промото за следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт