Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Мириел, харесва ми позитивната ти нагласа на фона на нашето горко ронене на сълзи Grinning
А ти защо не искаш да се връща доцента?

Защото освен четирите месеца, щастливи, които така и не видяхме, той само й докарваше нерви. А и видяхме, реакциите му спрямо нея след това. Може би защото със своето държание тя взе своето решение да абортира. Мен такова нещо ще ме травмира. Има прекалено много болка между тях. Това "Обичам те" накрая добре, но защо, защо трябваше да се стига до тяхното.

Видя се на няколко пъти, че Захариеви не могат да се скарат качествено. След часове отново са си заедно.

Трябва да свикнете, че които герои харесвам на тях им се получават нещата Simple Smile Калинко, Галя...

# 301
Галя и Петър вече имат дете и нещата при тях са съвсем различни. Няма такава емоционална травма и тежест при никой от тях както при Банков, а и Галя през този сезон я изкараха толкова грижовна, разбираща и прощаваща, че понякога ми изглеждаше прекалено. А тази декларация, че ще изтърпи всичките му свинщини доживот вече не знам как да я тълкувам. Прекалено влюбена или очаквана поредица от свинщини през следващия сезон за да се провери дали наистина ще издържи на това.

# 302
Срещата им беше убийствена, когато й каза, че се притеснява да не се задави, горката така и секна апетита Smile
след това с розата, сервитьорката с това "съпругата ви", очаквах тогава някой от тях да каже, че не са двойка. След това с Кръстева, милата толкова се беше притеснила, че яденето е проблема Grinning .
Това беше много травмиращ момент за нея, но той тогава се опита по неговия си дърварски начин да й направи комплимент. Всъщност, точно тази нейна страст към всичко, което тя прави и чистата й душа го накараха да се влюби в нея без да го иска.

yahoo, като жена бих могла да ти кажа, че напълно разбирам защо Зорница се влюби в него, аз също бих го обичала. Всъщност, той е прекрасен човек, просто имаше много емоционални травми, които тя беше започнала да лекува. Малко време не й достигна, за да успее наистина да го „опитоми”. Иначе е честен, принципен, смел, готов винаги да помогне, да подкрепи, справедлив е, силен е и зад всичко това стои топъл и грижовен човек, когото обстоятелствата бяха „заледили”, но в нейните ръце нещата се променяха. Тя затова не се отказа, даваше му време да се освободи от собствените си решетки. Но освен всичките му дървени прояви аз видях един много грижовен партньор, който мислеше за нея.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 21:40 от Fairy

# 303
  • София
Сега го гледам Евтим с изкуствена коса ли е? Grinning
И Карамазов не ми харесва с тази прическа. Grinning

# 304
yahoo, като жена бих могла да ти кажа, че напълно разбирам защо Зорница се влюби в него, аз също бих го обичала. Всъщност, той е прекрасен човек, просто имаше много емоционални травми, които тя беше започнала да лекува. Малко време не й достигна, за да успее наистина да го „опитоми”. Иначе е честен, принципен, смел, готов винаги да помогне, да подкрепи, справедлив е, силен е и зад всичко това стои топъл и грижовен човек, когото обстоятелствата бяха „заледили”, но в нейните ръце нещата се променяха. Тя затова не се отказа, даваше му време да се освободи от собствените си решетки. Но освен всичките му дървени прояви аз видях един много грижовен партньор, който мислеше за нея.
Много добре казано!!!Зорница още от начало успя да види под повърхността на айсберга, в който се беше превърнал, че притежава прекрасни качества както ти изброи. Със своето търпение и любов започна да разтапя това кубче лед, много малко и остана да го излекува от болката, за съжаление обстоятелствата не й го позволиха. Надявам се приказката им да продължи и да не остане за друг живот.

# 305
Съгласен съм с това което казвате, но повечето неща се разбраха в последствие. Тогава тя го познаваше съвсем отскоро и само след една провалена вечеря вече беше убедена, че си заслужава и то много. Едва ли е можела да "види" всичко под леда. А и принципно повечето от тези качества ги има във всеки човек някъде там дълбоко потънали зад всички маски и пози които заемаме в живота. А той какво видя в нея е пределно ясно за всички. Просто жена мечта и при това свободна.

# 306
Аааа, не, не е така, тя беше убедена, че си заслужава преди срещата. Заради случаят с детето, когато той рискува, за да го спаси, след това заради спасяването на урологията, което направи с цената на противопоставянето срещу лошите и след това с помощта му, когато тя искаше да върне пациента си. Тези моменти я накараха да види в него нещо повече от железния човек.
Колкото до това дали ги има у всички - под въпрос е. Както казваше Стилянова за Виолета  - толкова надълбоко е добрината й, че никой не може да я намери Grinning

# 307
Може би наистина така беше. Последователностите в началото вече започнаха да ми се губят малко откакто се мъча да се откъсна от тази история.

# 308
Заради случаят с детето, когато той рискува, за да го спаси, след това заради спасяването на урологията, което направи с цената на противопоставянето срещу лошите и след това с помощта му, когато тя искаше да върне пациента си.
Ооо, сещам се за епизода с пациента, когато бяха в кабинета му и й каза, че ще помогне със случая....такива погледи му хвърляше не истина Smile .С такава усмивка слезе и последвалото "Тръгваме ли? , Тръгвате." Smile, и като му каза, че искала да се задържи по-дълго в болницата Wink

# 309
Да, това беше много готин момент, тя нахлу в кабинета, когато Виолета отегчаваше Банков с някакви глупости и той беше повече от щастлив да я отпрати. И тогава реагира остро на това, че Зорница се е загрижила за пациент извън болницата и тя милата посърна и после цъфна, като разбра, че ще й помогне. Всъщност, това е първият момент, в който ясно показаха, че тя го харесва. После чак се гримира заради него и той я прати с Йоско Grinning
И после, когато тя се върна без пациента пък ни показаха неговото отношение, защото той й каза, че фамилията й много й отива. И тя след този случай го покани на въпросната вечеря.

# 310
  • somewhere near the sea
На 6 януари започват снимките на пети сезон.

# 311
  • София
За бебето на Зорница, може да го измислят в следващия сезон, че е била бременна с близнаци. Четох преди време за жена с такъв случай (българка), прави аборт, но се оказва, че са били 2 бебета, а докторът е абортирал само едното.
Звучи като латино сериал, но то и други неща в този филм на такъв приличаха. Като например да се ожениш от днес за сега (Биляна и Алекс), да си смениш кумовете 2 минути преди церемонията (Калин и Наталия). Нали документи, медицински трябват.

М/у другото си мисля, че Василев няма да го върнат във филма, нали едната рибка в кабинета на Генадиев/Банков обърна корема, а те представляваха Калин и Алекс. Или прекалено се взирам в символиката.

За Коко и Магда, може би, защото съм наясно със системата за приемна грижа, затова се дразня на недоогледаните неща. А и бяха казали, че ще засегнат реални случаи и споменаха тогава приемната грижа. Та, затова.

# 312
За Галя ще е много непрофесионално, ако започне да прави такива грешки, но пък тя почти достигна върха в профисионализма и може би е време да покажат, че и тя не е безгрешна.

# 313
За сватбата на Калин и Наталия, и аз се зачудих как успяха двете мами да станат кумове...тъй като в документите са записани данните на предварително  кумуващите(Мазови), а да издадат нов документ с новите кумуващи ме съмнява, ще го подмина тъй като беше за нещо хубаво.....беше забавно, когато Стаменова изшътка на Евгения и тя "Я, не ми шъткай"  Smile
Не бих го нарекла непрофесионално, по-скоро, че никой не е застрахован от грешки...аз такава грешка бих и простила, пък и пак ще има достатъчно време до края на първото тримесечие Зорница да разбере ако има нещо.

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 16:15 от maichetoo0o

# 314
  • Другата България
 Grinning Като ви чета, направо ви се радвам, явно доста "навътре" е влязъл този сериал на някои от вас, много обстойни размисли и анализи на образи и герои.
За мен култов ще остане диалога между Банков и Калин в операционната:
"Доктор Огнянова и тя ли тренира хокей?"
"Не, тя е от фигурното пързаляне."
"Ама индивидуалната програма или по двойки? Гала вечерта мина ли?"  hahaha smile3532
На Вергов му се получаваха много такива диалози - интонация, физиономия, изражение на лицето ако щеш, и поглед.

Общи условия

Активация на акаунт