Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Косата на Зорница в този момент е било последното нещо, което съм гледала в тази сцена Satisfied . Благодарение на Fairy(браво, за набитото око) вече знаем, че са използвали  различни дубли, но все пак са си свършили работата доста добре, защото ако не беше косата ще си помислиш, че сцената е снимана изцяло....чудя се колко ли пъти са я снимали Smirk

# 466
Майче, бая са се нацелували явно Joy

Яница, благодаря за видеото, беше интересно да го гледам Simple Smile

# 467
Еййййййй, страшни сте! Не го бях забелязала това с косата на Зорница (в 10те пъти, когато съм в гледала тая сцена, се фокусирах върху друго хаха), но сега е малко - can not be unseen Joy

# 468
Еййййййй, страшни сте! Не го бях забелязала това с косата на Зорница (в 10те пъти, когато съм в гледала тая сцена, се фокусирах върху друго хаха), но сега е малко - can not be unseen Joy

Всички сме така предполагам. Grinning Сега това ще ми боде очите и ще започна да търся кусури и в другите сцени. Joy

# 469

Всички сме така предполагам. Grinning Сега това ще ми боде очите и ще започна да търся кусури и в другите сцени. Joy
Значииииииииии, не че нещо, ама където има Диана и Вергов, кусури НЕМА!  Heart EyesJoy

# 470
Kосата на Зорница никога нямаше да я забележа  Joy
Обаче в епизода, в който участваше дъщерята на Вергов, имаше една сцена на пейка пред болницата, когато говори с д-р Тасев, после се появи и Добрева, след това отново останаха само двамата с Тасев. И там, момичето първоначално беше с кецове, в един момент, посредата на сцената я дадоха с червени чехлички, а накрая пак с кецовете  Laughing  

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 23:01 от Zlati***

# 471
Ох, като ви чета, ми става по-спокойно, че не само аз съм се развълнувала дълбоко от тази любовна история.
Отдавна не ми се беше случвало да страдам така за филмови образи, наистина! Дано сценаристите да облекчат нашите страдания и да доведат тази любов до положителен край !

# 472
Ох, като ви чета, ми става по-спокойно, че не само аз съм се развълнувала дълбоко от тази любовна история.
Отдавна не ми се беше случвало да страдам така за филмови образи, наистина! Дано сценаристите да облекчат нашите страдания и да доведат тази любов до положителен край !

Освен, че съм развълнувана и аз от тази любовна история, сериала още ме държи и пак си го гледам. Сядам и си повтарям епизодите, понеже някак ми е странно, че няма да го дават до пролетта най-малко. Свикнала съм с него всяка вечер. Иначе и аз се надявам да я доведат до положителен край тази любов и дори си мисля, че е напълно възможно. Дано четат коментари сценаристите. Wink

# 473
Не си сама - вълнувах се, все едно бяха реална двойка! То не бяха нерви, не бяха емоции Heart Eyes

# 474
И аз в отбора Grinning

Иначе тържествено обещавам да не се заглеждам много в 43-ти епизод, да не взема и там да намеря нещо, дето после да ни боде очите Grin

# 475
И аз в отбора Grinning

Иначе тържествено обещавам да не се заглеждам много в 43-ти епизод, да не взема и там да намеря нещо, дето после да ни боде очите Grin

Е то в тая сцена всички знаем кое е нещото, което ни боде очите без много много да се заглеждаме. Smirk Joy

# 476
И аз така се успокоявах в началото, но когато останахме само няколко човека да пишем вече започнах да си мисля, че може и да сме от изключенията.

Весело посрещане на Нова Година!

# 477
Яница, честно казано, не се сещам за какво ми говориш, аз оттам си спомням само положителни неща, които ми бодоха очите Grinning

Yahoo, няма лошо Simple Smile Нормалните аега ще си починат и напролет ще са със свежи сили, а ние ще обещаем да коментираме всички наред Grinning

Иначе, ще се потретя сигурно, но никога не съм вярвала, че български сериал ще ме развълнува и за това съм много признателна на създателите му.

# 478
Яница, честно казано, не се сещам за какво ми говориш, аз оттам си спомням само положителни неща, които ми бодоха очите Grinning

Е то си имаше само положителни неща. Grinning Wink Имам предвид замъгленото дупе на Вергов, което така или иначе всеки видя и даже стана повод да се пише в интернет. Grinning

# 479
И аз в отбора Grinning

Кой беше 43-ти епизод? С голото дупе на Вергов ли?

Общи условия

Активация на акаунт