Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 976
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Ако Зорница не е посмяла, нямаше така горко да ридае цял ден, а сцените с нея бяха наистина покъртителни, мисля че това са сцените, които не съм в състояние да гледам отново заради емоцията.
Аз пък си позволих да ги гледам дори няколко пъти. Принципно съм толерантен към различните мнения, но се опитах да разбера и тези на които сцената изобщо не им е харесала. Не ги разбирам. Мен ме съкруши тази двойна мъка. Да обичаш много децата, а доброволно да си се отказал от едно такова, както и да го няма близо до теб любимия човек за да те утеши. Естествено тя няма и не може да има още опита на Буковска и Вергов, но сцената беше достатъчно добре изиграна и много силно се почувства цялата й мъка и страдание от взетото решение.

# 196
......Мен ме съкруши тази двойна мъка. Да обичаш много децата, а доброволно да си се отказал от едно такова, както и да го няма близо до теб любимия човек за да те утеши. Естествено тя няма и не може да има още опита на Буковска и Вергов, но сцената беше достатъчно добре изиграна и много силно се почувства цялата й мъка и страдание от взетото решение.
За мен това бяха едни от най-силните сцени на Диана, предаде отчаянието, болката и самотата много добре.Това бяха едни от малкото сцени, които ме разплакаха този сезон.

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 20:43 от maichetoo0o

# 197
......Мен ме съкруши тази двойна мъка. Да обичаш много децата, а доброволно да си се отказал от едно такова, както и да го няма близо до теб любимия човек за да те утеши. Естествено тя няма и не може да има още опита на Буковска и Вергов, но сцената беше достатъчно добре изиграна и много силно се почувства цялата й мъка и страдание от взетото решение.
За мен това бяха едни от най-силните сцени на Диана, предаде отчаянието, болката и самотата много добре.Това беше една от малкото сцени, които ме разплакаха този сезон.
Особено момента, в който детенцето си тръгна и се разрида, беше съкрушителен.

# 198
Мен малко ще ми олекне историята при това развитие. Ако Зорница не е посмяла, нямаше така горко да ридае цял ден, а сцените с нея бяха наистина покъртителни, мисля че това са сцените, които не съм в състояние да гледам отново заради емоцията.
Ако пък Стилянова го е направила на своя глава -що за професионалист е това?
Единствено допускам да е направила грешка и да не го е махнала, ама пак, що за професионалист ще бъде.
А и показаха как пуши цигара,  което не би направила,  ако е оставила бебето.

# 199
Особено момента, в който детенцето си тръгна и се разрида, беше съкрушителен.
Ох, с това за втори път ме допълваш, а аз все не смея дори да го спомена. Съгласен съм, че това наистина беше кулминацията на тази сцена. Беше така добре онагледено какво губи и символизираше как детето си отива от живота й, че тя нямаше как да не го осъзнае и изригналата емоция от загубата, която сама си бе причинила беше разтърсваща. Нека на никого не му се случва да му се налага да взима подобни решения.

# 200
Е ако се окаже, че Стилянова е сотавила бебето, пък Зорница не знае, то това ще е върха на фантастиката в медицината Laughing. Все пак след аборт следват последствия, няма как да не разбереш, че си имала аборт, да не говорим, че има проследяващи прегледи и т.н.....

# 201
Фантасмагории са, разбира се. Търсим изход за Зорница при който не й се стоварва грях, че е убила ембриона, но такова нещо вече не може да има след всичко видяно. Иначе не искам да съм на мястото на сценаристите. Ще са заснели поне половината серии докато започне сезона. След неизбежния спад в рейтинга продуцентите ще тръгнат да молят Вергов да се върне да спасява положението. Ако жена му е починала всичко ще се окаже много просто и не може да е опция. За да избегнат скъпи снимки в чужбина ще го изкарат, че финансово му е невъзможно да възстановява жена си в Германия и за повече драма Банков се връща с жена си в Св. Кирил за да лекуват урологичните и други усложнения настъпили след 1 година в кома. Гадно, но добро за начало на нова серия драми за няколкото епизода до края с Вергов. Колко по-просто ще е още отсега да се споразумеят и да не рискуват без Вергов. Ще имат много по-голяма свобода за продължение на сюжета.

# 202
Весела Коледа! Желая ви здраве и любов!

# 203
Надали някой някого ще тръгне да моли Grinning, че и да заснема половин сериал и да аман заман да си дойде Вергов да снимат нещо с него. Много се филмирате Grinning. Ако се споразумеят, споразумеят, ако не, сериалът ще си продължи с други герои и може би ще е последен. То си му е време с 5 сезона за бг сериал.

# 204
Весела Коледа!!!
Според мен още когато са решили за следващ сезон,  са започнали преговорите с актьорите за да знаят как да завършат 4-я....в следващите седмици вероятно ще разберем дали Вергов ще участва или не, а и други са под въпрос също.

# 205
Весела Коледа, момчета и момичета! Flowers Hibiscus
Понеже по Коледа стават чудеса, нека си представим, че сценаристите ще измислят нещо, с което ще ни накарат да забравим отсъствието на доцента Grinning

# 206
Весела Коледа, момчета и момичета! Flowers Hibiscus
Понеже по Коледа стават чудеса, нека си представим, че сценаристите ще измислят нещо, с което ще ни накарат да забравим отсъствието на доцента Grinning

Ако ще искам нещо от дядо Коледа, то ще е да върне Банков и да се ожени за Зорница ! Искам приказката да завърши щастливо !

# 207
Да, и Стилянова да е направила лекарска грешка и бебокът да е оцелял. И Банков като се върне,Зорница да го посрещне заедно с малкото им момченце...ех. мечтииии Grinning

# 208
Вие се шегувате малко или много, но за сценаристите няма невъзможни неща. Колкото и фантастично, захаросано и клиширано нямам против подобно развитие.... приех изведнъж решението жена му да е жива, защо не това, поне ще е нещо хубаво Smile. Именно заради участието на Диана ми е интересно как ще за въртят нещата със или без Банков.

# 209
Весела Коледа,мечтателиии Hug
Ех,какви ги къдрите тук  LaughingКаквото стане-стане!Аз обаче се присъединявам към желанието на Veracruz и Fairy  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт