Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Това което казваш за сдобряването изглежда логично, но аз добре видях откъсите от финала, които пускаха докато Вергов говореше за това по новините, че сдобряването го показаха. Дори се чу "Обичам те!" от Зорница в този разширен откъс за разлика от това, че беше изрязан в промото. Не вярвах да говори за това като изненада, когато току-що го показваха докато говори.

# 271
Според мен изненадата, за която може би говори е, че след скандала и шамара тя отиде на летището и си простиха, казаха си "обичам те", и все пак тя му каза да тръгва и да не се обръща, което той направи.....не знам кое друго да е изненада свързана с неговия герой, защото смятам говореше за него, а не за другите.

# 272
Едва ли и това може да е изненада след като тя беше тази, която настояваше от преди да се скарат да си взима билет и да заминава при жена си. Естествено, че трябваше да му каже да не се обръща повече към нея и към миналото съзнавайки, че така ще му е по-лесно да се справи с настоящето. А той пък обеща да не се обръща и ... не се обърна. Не видях особена изненада.

# 273
  • Кърджали
Казано просто - изненадата беше че нямаше изненада

# 274
Е така пък ще си затвърди образа на лъжец не само като герой...

# 275
За Вергов развитието на епизода е бил изненадващ, това че за нас не е или не в дозата, в която сме очаквали, той не е виновен, всеки от нас има различни виждания за изненада.

# 276
Не, че има някакво значение. Просто споделям за да видя и други гледни точки за да не би само аз да съм пропуснал да я видя тази изненада.

# 277
Честита Коледа!

Току виж по някое време решат да включат Вергов както включиха Радина Думанян за няколко епизода изненадващо и да им приключат историята със Зорница. Доволна съм и на това.
Аз пък изобщо няма да съм доволна. Aко ще го връщат само епизодично и ще вмъкват разни кръпки в сценария, хич да не го правят. Да се появява най-малкото в средата на сезона Smile, искам да го гледам и в болницата, и със Зорница за по-дълго, ако и да се преследват в тридесет и пет епизода и чак накрая да ги съберат Satisfied
C това мълчание, което всички пазят в момента, мисля, ако в последния момент се разбере, че няма да участва, тогава съвсем ще се сгромоляса рейтинга. В момента, каквито и слухове да се носят, всеки таи някаква надежда, че ще се появи и исторята с Огнянова ще има продължение. Оправдавам ги само, ако все още водят преговори.
Hе знам каква изненада обсъждате, явно не съм гледала това интервю. Но когато го е давал, възможно е да не е бил наясно как ще го монтират впоследствие. А със сигурност и с предварителната информация, която изтече тук. Smile (имам предвид, например, снимката с графика за снимачния ден)

# 278
Аз също не съм гледала това интервю - да би да е имал изненада като цяло в сезона, а не в последния момент - за мен най-голямата изненада беше това, че жена му е жива (макар, че тук неведнъж го предположихме)
Заминаването му, изпращането на летището и т.н не ги приемам като някакви изненадващи събития и обрати

# 279
  • София
Не знам дали е обсъждано, но в момента си пуснах на запис "Българската Коледа" от вчера - ето откъде е Жекова на линейката Simple Smile

# 280
Разговора с Вергов беше точно 30 минути преди да излъчат финала в последната емисия новини. В началото помислих, че говори за неговия герой само. Последно оглеждах да не би да става въпрос изобщо за финала с някой от другите герои. Накрая си помислих, че е нещо което той знае, че са заснели, но е отпаднало поради промяна на плановете за следващия сезон. Все пак го обяви много загадъчно и ми стана любопитно. Както и да е, не е важно.
Не знам дали е обсъждано, но в момента си пуснах на запис "Българската Коледа" от вчера - ето откъде е Жекова на линейката Simple Smile
Обсъждаха го вчера. Затова и аз казах по-горе, че частично са изпълнили желанието им за нещо като коледен епизод.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 18:51 от Анонимен

# 281
  • София
За мен в последния епизод всичко беше доста предвидимо, Банков замина, Калин и Наталия се ожениха, Жекова е сама, сурогатната избяга. Единствено предложението за брак на Захариев, което претупаха за секунди и Галя много смешно набързо си сложи сама пръстена. Joy

Нещо, недоизмислено от сценаристите, е начина, по който Коко защитава Васил. Коко си има баща, в предния сезон (или по-предния беше) трудно се раздели с него, ако се спазва тогавашното обещание (и за да не му отнемат родителските права в реалния живот) баща му поддържа контакт с него, обажда му се и т.н. И едва ли Коко с такава лекота ще иска да го замени, дори и да се е привързал много към Магда.

Забавлявах се и се посмяхме с децата с двете баби, които станаха кумове. Simple Smile

# 282
Галя и Петър наистина беше набързо и когато нещо хубаво стане много бързо са неизбежни сериозни проблеми после. Все пак трябваше да добавят положителни емоции за финала. Затова беше и този комедиен елемент при подписването на Калин и Наталия. Така и не разбрахме успяха ли да подпишат или не.
Коко подсилваше в момента само мъката и разочарованието на Магда в силното си желание да създаде семейство. Логика в поведението му не беше нужно да има.

# 283
Това което казваш за сдобряването изглежда логично, но аз добре видях откъсите от финала, които пускаха докато Вергов говореше за това по новините, че сдобряването го показаха. Дори се чу "Обичам те!" от Зорница в този разширен откъс за разлика от това, че беше изрязан в промото. Не вярвах да говори за това като изненада, когато току-що го показваха докато говори.
Да, вярно, че го имаше още в промото. Тогава остава само окончателното му заминаване да си е мислил, че е изненада Grinning
Коко е дете, там не очаквам да има логично поведение, че и да си мисли за баща си. А и като цяло ни го представят като самотно дете и е нормално да си мечтае за нещо като семейство.
На мен моментът между Галя и Петър ми беше трогателен, макар и кратък.
Комбинацията между церемонията с всичките й комични моменти и драматичното тичане на Зорница към летището пък я намирам за много силна и емоционално наситена, развълнува ме.
Разговорът между Зорница и Кръстева също беше много хубав и може би само в този момент не приемах толкова трагично раздялата им, някак си Кръстева с цялото си поведение и към двамата сякаш пресъздаваше емоцията, че това, че се обичат е прекрасно и много по-важно от раздялата им.

Българската Коледа щях да я приема за компенсация само ако и двамата бяха водещи Stuck Out Tongue

# 284
За Петър и Галя също беше загатнато в промото, за мен предложението за брак не беше изненада.

Общи условия

Активация на акаунт