Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 675
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Българската Коледа щях да я приема за компенсация само ако и двамата бяха водещи Stuck Out Tongue
Ето това трябваше да им го дадеш като идея по-рано и щеше да има поразяващ ефект върху аудиторията. Щяха да бъдат символично заедно още сега, а не да чакат до някой следващ живот.

# 286
  • София
Може би точно заради това не са ги сложили двамата водещи че официално са разделени на екрана

# 287
Как не са се сетили, не знам Grinning

Между другото, в едно от детските филмчета на челядта точно така направиха - момчето и момичето останаха разделени в края на сезона, но междувременно имаха множество концерти, които винаги завършваха с целувка. И аудиторията е щастлива Grinning

Светулчица, може и да е така, не знам. Мен пък ме учудва това, че похабиха цяла фотосесия с тях двамата, щото ги разделиха Grinning

# 288
Продължавам да мисля, че сцената на летището е изненадата, за която е говорил...все пак не е знаел как ще го монтират и какво ще ни покажат, ако бях на тяхното място нямаше да покажа сцената в промото, а само частта с шамара, тогава щеше да е изненада.

Българската Коледа щях да я приема за компенсация само ако и двамата бяха водещи Stuck Out Tongue
Вергов си е достатъчно разсейващ Smirk , ако бяха и двамата нямаше да ги слушам изобщо, а само да ги гледам  и да им се радвам Wink Smile

# 289
Това което казваш за сдобряването изглежда логично, но аз добре видях откъсите от финала, които пускаха докато Вергов говореше за това по новините, че сдобряването го показаха. Дори се чу "Обичам те!" от Зорница в този разширен откъс за разлика от това, че беше изрязан в промото. Не вярвах да говори за това като изненада, когато току-що го показваха докато говори.
Да, вярно, че го имаше още в промото. Тогава остава само окончателното му заминаване да си е мислил, че е изненада Grinning
Коко е дете, там не очаквам да има логично поведение, че и да си мисли за баща си. А и като цяло ни го представят като самотно дете и е нормално да си мечтае за нещо като семейство.
На мен моментът между Галя и Петър ми беше трогателен, макар и кратък.
Комбинацията между церемонията с всичките й комични моменти и драматичното тичане на Зорница към летището пък я намирам за много силна и емоционално наситена, развълнува ме.
Разговорът между Зорница и Кръстева също беше много хубав и може би само в този момент не приемах толкова трагично раздялата им, някак си Кръстева с цялото си поведение и към двамата сякаш пресъздаваше емоцията, че това, че се обичат е прекрасно и много по-важно от раздялата им.

Кръстева отново беше на точното място, в точното време и каза точно каквото трябваше. Тази жена е брилянтна. Винаги ме изумява как успява да подходи и ако не беше тя много неща щяха да са различни, не само в конкретната ситуация.

# 290
Яница, абсолютно, много мъдра жена и много верни неща каза и на двамата. Тя още от самото начало, още след онази първа тяхна „среща” им беше като феята кръстница. Heart

# 291
Яница, абсолютно, много мъдра жена и много верни неща каза и на двамата. Тя още от самото начало, още след онази първа тяхна „среща” им беше като феята кръстница. Heart

За мен е удоволствие да я гледам, дано никога не я махнат от филма. В момента в който замислиха да я пенсионират направо си се притесних. Grinning Няма как да не вмъкна, че Евгения на моменти също помогна и беше много точна.

# 292
И преди съм отбелязвал, че Кръстева достойно наследи мястото на Камбуров в раздаването на житейски мъдрости и помагане на останалите герои в трудни ситуации, а вече виждаме, че дори и го надминава в това.

# 293
Евгения е ужасна клюкарка и свекърва-кошмар, но въпреки това я харесвам и приятелството й с Банков ми беше много приятно.

# 294
Срещата им беше убийствена, когато й каза, че се притеснява да не се задави, горката така и секна апетита Smile
след това с розата, сервитьорката с това "съпругата ви", очаквах тогава някой от тях да каже, че не са двойка. След това с Кръстева, милата толкова се беше притеснила, че яденето е проблема Grinning . Кръстева винаги успяваше да й даде хубави съвети, добре че  при първия Зорница не я послуша, когато й каза да го остави, че не си заслужава. Satisfied
Евгения когато му каза, че е непоклатимо дърво така се смях Satisfied за розата и "Красавицата и звяра" не знам дали е било нейна идея, на Банков или обща, но беше много точна и най-важното проработи, и Красавицата дойде Hug

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 19:54 от maichetoo0o

# 295
Зорница още тогава беше убедена, че си заслужава. Само не знаеше още защо. И аз не знаех. Сигурно някакво вътрешно чувство, което май изглежда, че я подведе...

# 296
Зорница още тогава беше убедена, че си заслужава. Само не знаеше още защо. И аз не знаех. Сигурно някакво вътрешно чувство, което май изгледжа, че я подведе...

Направо си я подведе то. Имаше моменти в които беше осъзнала, че тази връзка няма да се получи и е безсмислена, опита се да приключи, но "непоклатимото дърво" точно тогава се размърда и чувствата й се оказаха по-силни. За жалост обаче доведоха до никъде.

# 297
  • Кърджали
Той по едно време си и каза " И тази връзка ти се очертава един голям провал" ама си се търсеха.
Имаха много хубави моменти. Такова удоволствие ми доставяше да гледам старите им сцени, И затова ме е яд на сценаристите че така омотаха нещата.  Сега вече не ми се гледат онези моменти защото знам докъде го докараха. Искам си хубава компенсация за това разочарование, баси, все едно мен са ме зарязали на летището

# 298
Той по едно време си и каза " И тази връзка ти се очертава един голям провал" ама си се търсеха.
Имаха много хубави моменти. Такова удоволствие ми доставяше да гледам старите им сцени, И затова ме е яд на сценаристите че така омотаха нещата.  Сега вече не ми се гледат онези моменти защото знам докъде го докараха. Искам си хубава компенсация за това разочарование, баси, все едно мен са ме зарязали на летището

И аз не смея да си ги пусна, че само се ядосвам и също като теб се надявам за компенсация, че ми оставиха доста горчив вкус в устата. Grinning А ми бяха толкова сладки и непринудени, особено тя. Имаше някакво очарование в нея сякаш по детски. После след като мина серията с хокеиста тя се промени.

# 299
През цялото време тя беше най-чистия положителен образ изобщо представян през всичките сезони. Нямаше как да го оставят неопетнен по стар обичай и му лепнаха това петно с аборта за финал въпреки, че разбрахме с каква цел го е направила и аз лично я оправдавам. За всичко останало се държеше много адекватно и достойно понасяше всички изпитания в името на любовта.

Общи условия

Активация на акаунт