Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 190
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Злати, на фона на тази песен си спомням, че Банков отиде да играе хокей. И май после гледаше семейството на приятеля му.

Много се радвам, че Наум ще участва, много го харесвам. Даже ако беше малко по-голям и малко по-висок, веднага го подарявах на Зорница, характерите им много си пасват. Heart

# 406
И двамата са със силни чувства към други. Не би трябвало да ги комбинираме с който е наличен в момента. На Зорница не и подхожда никой друг засега от останалите в болницата. Или чакаме Вергов или някой нов герой.

# 407
Таман, ще се утешават взаимно Grinning Шегувам се, то е ясно, че по тая линия няма интрига, исках само да изразя радостта си, че Наум няма да изчезне от сериала, че много ни станаха загубите.

# 408
  • Кърджали
Припомнили сте всички хубави моменти между двамата. Не се сещам какво да добавя. Много ме радваха на екрана.
Радвам се че Наум Шопов остава в сериала.

# 409
Много се радвам, че Наум ще участва Blush , под въпрос останаха май само Луиза и Вергов, че и на двамата героите им заминаха я Женева, я Германия Smile ....очаквам скоро да разберем и за тях, много ми се иска и двамата да се върнат.... имам вяра за връщането им, защото екранните им половинки ще бъдат на линия  Smiley

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 21:30 от maichetoo0o

# 410
Аз за Луиза малко съжалявам, защото след рестарта ми беше симпатична. А и според мен можеше да излезе нещо хубаво от умрялото им в зародиш приятелство със Зорница.
Но тя също може да се върне по някое време, в крайна сметка специализацията не е вечна, а ние обичаме да подскачаме във времето Grinning

# 411
Да, мина налудничевият й период, макар след толкова серии с това си поведение,  ми беше странно да я гледам така спокойна и в мир със себе си. Не мисля, че има лоши чувства между Вяра и Зорница, когато бяха в операционната се държаха много колегиално, даже и съвет й  дадоха с Калин на Зорница. Ако се върне би ми харесало да видя приятелски, доколкото е възможно разговори между двете. Също бих искала да ги дават по-често в различни конфигурации, а не само по любовни чувства да ги събират, едни от най-забавните сцени са именно тези с различни комбинации.

# 412
На мен много ми хареса, че въпреки глупостите на Вяра, Зорница се опита да й помогне, когато загуби пациента си.
Иначе да, твърде много ги събираха по двойки и във, и извън операционната, а нак-интересните моменти бяха, когато ги разбъркваха.

# 413
На мен много ми хареса, че въпреки глупостите на Вяра, Зорница се опита да й помогне, когато загуби пациента си.
Иначе да, твърде много ги събираха по двойки и във, и извън операционната, а нак-интересните моменти бяха, когато ги разбъркваха.
Зорница наскоро също беше загубила пациент и видяхме колко тежко го прие, разбира какво чувства в момента. Съмнението в себе си и дали е направила всичко възможно, а при Вяра бяха и няколко пациента.
Да, харесва ми да ги гледам по двойки, но малко разбъркване хем ще намали драмите между обичащите се, хем ще разчупят малко нещата, а в това има голям потенциал.

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 22:13 от maichetoo0o

# 414
Самочувствието на Вяра се крепеше единствено на професионализма и поредната загуба на няколко пациента беше фатална. Ася я спаси въпреки всичко, което трябваше да изтърпи от нея и според мен беше редно сега когато вече Вяра се осъзна да поиска прошка. Това е ключов момент в обрата в образа на Вяра и не можеше да ни оставят без да го видим. Все едно се е случило през тези 4 месеца, а може и изобщо да не се е случило.

# 415
През тези сакрални четири месеца много неща са се случили, но ние така ще си останем непросветени. Иначе от гадориите нищичко не ни спестиха Close

# 416
Като сме тръгнали да комбинираме останалите аз очаквам в един момент Жекова и Ненова (не си спомням семейното й положение) да започнат да се конкурират за Йосиф. И двете вече са много впечатлени от него, но май с Ненева биха си подхождали повече.
Владов също би могъл да се поогледа и да види, че на рецепцията има едно много симпатично момиче, но изглежда не е актриса и затова досега я държат настрана.
Чакаме нова лекарка за Тасев щом не заминава с Вяра. Не ми се иска Галя да я забъркват с него защото просто не си подхождат.
Добре е да се сетят с нещо и за Пенев, че отдавна е сам.

# 417
Един от любимите ми епизоди е този с Кръстева, когато искаха да я пенсионират. Да ги видиш всички така обединени за добра кауза говори най-силно и ясно за човека. Когато Лора и Калин нахлуха в кабинета на Банков готови за борба, почувствайки  се неловко след това когато той им каза, че дори не е мислил по въпроса Laughing беше хем сладко от тяхна страна, хем смешно.

# 418
Диалогът между Лора, Банков и после Калин беше чутовен Grin

Друг много забавен момент беше като Галя и Пешко имаха поредния неуспешен опит за секс и се скараха и Петър й каза - значи в патова ситуация си. С мен не може, ти искаш с друг, ама няма с кого Grin

Горката Галя след този сезон е втората кандидатка за канонизиране.
Калин е третият. Smiley

# 419
Вярно е, Зорница, Галя и Калин толкова преживяха и изтърпяха този сезон Innocent , само за търпението си към трите магарета Банков,Захариев и Наталия си го заслужават. Май като се замисля те тримата рядко са ме ядосвали за нещо този сезон, ако е имало нещо то е било нещо малко, даже не ядосване по скоро раздразнение. Не мога да го кажа за техните магаретата обаче, през сезона толкова пъти ми идеше да хвърля нещо по телевизора заради тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт